Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп.58: „Халил, аз те обичам и нямам нужда от това наследство…“

Добави коментар

Зейнеп не иска да приеме наследството оставено от баща ѝ. Сега най-голямата пречка пред брака на Зейнеп и Халил е наследство оставено от Али Фуат. Ще успеят ли да намерят изход от тази ситуация? Фериде е принудена от баща си да се разведе с Къванч. Къванч заплашва Фериде, че ако се разведе с него, то той ще ѝ вземе детето, когато се роди. Вижте какво ще се случи в еп. 58 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 март 2024 по Diema Family.

В епизод 57 на турския сериал „Преплетени съдби“ След обявяването на завещанието на Али Фуат става ясно, че цялото наследство принадлежи на Халил. Халил иска да предаде цялото богатство на Али Фуат на Зейнеп, като се ожени за нея, каквото е желанието на Али Фуат. Това е последната молба на Али Фуат към него. Но, дали Зейнеп иска да приеме наследството на баща си?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 58 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 март 2024 по Diema Family.

Дженет го моли Йълмаз да ѝ върне ключовете на Солмаз. Йълмаз ѝ казва, че ги е хвърлил в морето, за да не може тя да си тръгне от него.

Кадер е на гроба на сестра си и се заклева, че ще отмъсти за смъртта ѝ и тази на Джанет.

Кадер се обажда на Йълмаз и му казва, че иска да се запознае с децата му.

Зейнеп не иска да приеме наследството оставено от баща ѝ. Сега най-голямата пречка пред брака на Зейнеп и Халил е това наследство. Ще успеят ли да намерят изход от тази ситуация?

Фериде е принудена от баща си да се разведе с Къванч. Къванч заплашва Фериде, че ако се разведе с него, то той ще ѝ вземе детето, когато се роди.

Действието се връща назад в миналото. Йълмаз се връща късно вечерта, а Дженет го моли да ѝ върне ключовете на Солмаз (сестрата на Кадер, която Йълмаз е убил). Йълмаз ѝ отговаря, че ги е хвърлил в морето, за да не може тя да си тръгне от него.

- Защо искаш да си тръгнеш от мен? Нима не можеш да разбереш, че когато ти си тръгваш, аз се побърквам и постъпвам така не само с теб и мен, но и с другите – признава Йълмаз.

-Ти и без това ме съсипа Йълмаз, а сега започна да тормозиш и децата. На мен не ми остава друг изход освен да си тръгна!

-А, какво казва там, където отиваш? Какво разказваш за мен в чуждата къща? Казваш им, че не обичаш мъжа си, казваш, че той е такъв глупак, че където и да отида, той ще дойде след мен… Защо ме предаваш, Джанет? Разкажи ми как го правиш?

-Аз нищо не говоря!

-Тогава е виновна тази Солмаз! Не е ли така? Тя отклонява от правия път Бирсен! Кажи ми, нима тя не заслужава да бъде наказана? Тя се опитва да съсипе щастливият ни брак!

Притеснена Дженет повтаря, че Солмаз няма вина в нищо. Йълмаз заставя Джанет да му обещае, че никъде няма да ходи, че го обича...

-Ти ще стоиш при мен, след като аз съм ти казал, Джанет! Чули ме Дженет?

Действието се връща в настоящето. Кадер е на гроба на сестра си и си говори сама, че сестра ѝ е не била неподготвена, а Дженет е била в безизходна ситуация, но тя е запозната с всичко и лека-полека всичко ще разкрие! Животът на Йълмаз ще се раздели на две части: до Кадер и след Кадер. И докато сестра ѝ и Дженет лъжат в земята, то той ще изгние в затвора.

Халил извадил завещанието на Али Фуат го гледа и се чуди какво да прави с толкова пари. При него влиза чичо му и му казва, че ще отиде в заведението, а той да си почине. Халил му отговаря, че и той ще дойде с него, защото ще се побърка. Вчера Зейнеп му е казала да скъса завещанието и да хвърли в морето. Тургут му казва, че Зейнеп тъгува по баща си макар да се опитва да не го показва. Тя се нуждае от време, за да приеме неговата смърт, затова съветва Халил да бъде търпелив с нея.

Халил моли чичо си да не казва на Бирсен за завещанието.

В същото време Фериде е в офиса на адвокат Левент. Той ѝ предлага да започнат с изготвянето на протокола за развод. Фериде го моли да изчакат баща ѝ.

-Г-жо Фериде, вие май не сте толкова уверени, колкото каза баща ви, че искате да се разведете – казва Левент.

-Какво говорите? Аз все пак съм бременна, а и от толкова години сме женени с Къванч. Нека да дойде татко, защото ще ми бъде по-спокойно – оправдава се Фериде, която не иска да се развежда, но се притеснява да не угоди на баща си, все пак тя е момичето на татко.

Случайно в офиса на Левент идва и Къванч. Разбирайки, че Фериде иска да се разведе с него той я пита, защо го прави. Йълмаз се намесва и отговаря, защото той изневерява на дъщеря му. Къванч е изненадан и пита жена си, с коя ѝ е изневерил. Фериде отговаря, че с Ейлюл. Къванч ѝ обяснява, че тя е негова колежка и тя много добре знае това.

-Ами да беше се извинил, Къванч! – казва Фериде.

-Нима не ти казах пред полицейския участък да дойдеш с мен, но ти искаш да умолявам баща ти за това, нали? – пита Къванч. -Добре, Фериде ще се разведем, но според моите условия!

Къванч заплашва Йълмаз и Фериде, че ще си вземе детето, когато се роди.

Действието се връща назад и разбираме, че Солмаз, сестрата на Кадер е жива, след нанесеният ѝ побой от Йълмаз, но тя е парализирана и не чувства нищо, и не може да говори. Йълмаз заедно с малката Фериде отива в болницата, за да проверят състоянието ѝ, а след това казва на дъщеря си да не казва на никой, къде са били.

Вечерта Юсуф дава на дядо си покана за откриването заведението на вуйчо му. В същото време Кадер се обажда на Йълмаз и му казва, че утре иска да дойде в дома му на кафе и да се запознае с децата му.

В същото време Халил взима Зейнеп от адвокатската кантора и я кара при родителите ѝ, защото те все пак са се грижили за нея 27 години и трябва да поговори с тях. Зейнеп е изненадана, че той им е простил, за лошите неща, които му наговориха. Халил отговаря, че заради нея може да преглътне и изтърпи много неща.Халил отговаря, че заради нея може да преглътне и изтърпи много неща.

-Зейнеп, вчера ти направих предложение, истината е, че ти не ме слушаше….

-Аз ти отговорих – не!

-Ти каза Не на брака с мен или на наследството?

-Халил, нима не тръгнах след теб, когато си тръгна от дома ми? Аз мисля, че отговорът ми беше ясен – отговаря ядосана Зейнеп.

-Добре, но защо веднага се ядосваш? Може да искам да го чуя още един път от теб!

-Халил, аз те обичам повече от всичко и нямам нужда от условия, за да се омъжа! Нямам нужда от това наследство, за да съм щастлива! Аз не искам тежестта на миналото!

-Добре ти поговори с родителите си, а утре на откритието ще вземем решение.

Зейнеп отива да поговори с родителите си. Джем се оправдава, че само се е опитвал да предпази Зейнеп от миналото ѝ. Зейнеп ядосана му отвръща, че той не е трябвало да я защитава от собствения ѝ баща. Вместо да ѝ обясни нещата, той се е борил с човек, който е бил затворен между четири стени.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...