Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 57: Али Фуат оставя цялото си богатство на Халил

Добави коментар

След обявяването на завещанието на Али Фуат става ясно, че цялото наследство принадлежи на Халил. Халил иска да предаде цялото богатство на Али Фуат на Зейнеп, като се ожени за нея, каквото е желанието на Али Фуат. Това е последната молба на Али Фуат към него. Но, дали Зейнеп иска да приеме наследството на баща си? Вижте какво ще се случи в еп. 57 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 март 2024 по Diema Family.

В епизод 56 на турския сериал „Преплетени съдби“ Зейнеп сама стига до истината, че тя е дъщерята на Али Фуат. Джем разкрива шокираща тайна пред жена си, че Али Фуат е бащата на Зейнеп! Али Фуат е намерен мъртъв, а Зейнеп е безутешна.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 57 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 март 2024 по Diema Family.

След погребението на Али Фуат Халил иска да забрави болката си за известно време и да изпълни обещанието си към Али Фуат, като работи ден и нощ, за да подготви заведението за откриване.

След обявяването на завещанието на Али Фуат става ясно, че цялото наследство принадлежи на Халил. Халил иска да предаде цялото богатство на Али Фуат на Зейнеп, като се ожени за нея, каквото е желанието на Али Фуат. Това е последната молба на Али Фуат към него.

Новият епизод ни връща назад в миналото. Кадер се обажда на сестра си Солмаз, за да я пита, какво прави. Тя ѝ казва, че отново пералнята машина е протекла и я моли по-бързо да се прибира, за да вечерят, защото умира от глад. В същият този момент Йълмаз отваря входната врата на дома на Солмаз и влиза вътре.

Солмаз мисли, че е сестра ѝ и се провиква като я пита, как е дошла толкова бързо.

Солмаз е ужасена, когато вижда срещу себе си Йълмаз.

-Какво правиш тук? – пита го тя.

Зъл Йълмаз затваря вратата.

-Аз дойдох да попитам същото, какво правиш ти тук, г-жо Солмаз? -пита Йълмаз като показва ключа, който Солмаз е дала на Дженет. -Проблеми ли?

Действието се връща в настоящето. В дома на Йълмаз, където всички вечерят. Йълмаз пита Бирсен, какво е правил Али Фуат посред нощ в морето, дали са говорили с Халил. Бирсен отговаря, че Халил надали знае, защото Али Фуат сам е отплавал на яхтата си, а когато го е заболяло сърцето, не е могъл да се справи и е паднал.

-Жалко, Халил остана сирак! – отбелязва Йълмаз. -Какво е правил с клуба?

-Мина само седмица от смъртта на човека. Ние го видяхме само на погребението – уточнява Фериде.

-Аз ви казах, че това място ще се закрие след като се открие, но Халил дори не можа да види откритието! - казва Йълмаз.

-Аз не исках Халил да работи с този човек, но… се разстроих, когато разбрах за смъртта му – признава Бирсен.

-При това той има толкова много имоти и пори и май няма наследници, нали? – пита Фериде.

-Той нали има син, всичко е оставил на него – отвръща Йълмаз. -Ако всичко се решаваше така с чуждия син. – казва Йълмаз и пита Серай и Юсуф как се наричат местата във филмите, където ги прекъсват за реклама.

-За момент ли говориш? – пита Серай.

-Да, точно! Али Фуат Гърли показа точно такъв невероятен момент на Халил – казва Йълмаз. -Интересно ми е, какво щеше да стане, ако аз бях богат?

Действието се пренася в заведението, където Халил е завършил ремонта и го показва на Зейнеп. Погледът на Зейнеп се спира на една маса, на която има табелка Али Фуат Гърли.

-Ние отделихме тази маса за баща ти – казва Халил. -Отвънка, заради студеното време все още нищо не сме правил. Скоро ще открием заведението.

-Поздравявам те! Много красиво е станало!

-Зейнеп, ти обидена ли си ми? Ние купихме много неща, всички чакат откриването.

-Животът все пак продължава!

-Ти добре ми си? – пита Халил като погалва Зейнеп по лицето.

-Не знам! Аз останах затрупана под многото лъжи.

-Аз също съм част от тези лъжи, нали? Зейнеп, какво става и на мен ли си ядосана?

-Не ме разбирай неправилно, ти нямаш нищо общо с това! - Зейнеп каза на Халил, че единственото нещо, което я държи на крака сега, е неговата любов. Тя на никой няма доверие, нито на майка си, нито на баща си, нито на чувствата си, единствено има доверие на него. -Ти си най-хубавото, което се случи в живота ми! Ти си моя компас!

Зейнеп признава на Халил, че в последните дни си мисли, дали наистина Али Фуат не е убил майка ѝ.

-Ти не му ли повярва?

-Да повярвах на Али Фуат, а не на баща ми, който толкова дълго ме е лъгал, за да не ме загуби. Може и за това да ме е излъгал. Може и теб да е излъгал?

-Зейнеп, аз никога не знаех какво е бащина любов и нямаше да разбера, ако това, в което ти се съмняваш беше истина.

След малко идва Йомер приятелят и довереният човек на Али Фуат, който носи плик, който Али Фуат е оставил за нея.

В плика е завещанието на Али Фуат. Зейнеп го прочита и Халил е изненадан да разбере, че Али Фуат е завещал цялото си богатство на него като приемен син.

Халил е шокиран и не иска да го прием, а Йомер му обяснява, че ако не приеме завещаното му от Али Фуат, всичко ще отиде в ръцете на барата на Али Фуат – Сефер.

-Вие не сте само приемен син на г-н Али Фуат, а и негов бъдещ зет, когато се ожените за г-ца Зейнеп всичко ще бъде и нейно. Халил ти си длъжен да вземеш всичко това не заради себе си, а заради г-жа Зейнеп! – обяснява Йомер.

Зейнеп е категорична, че не иска нищо от имуществото на Али Фуат.

Действието се връща в къщата на Йълмаз. Йълмаз казва на Фериде да се облича, защото имат среща с адвокат Левент, за да подадат молба за развод.

-Татко, да ги оставим да се разберат двамата – казва Бирсен.

-Ако искаше да се разберат, щеше да го е направил! Но вие го видяхте, и ти го видя, Фериде! Той си е много наред! – отвръща Йълмаз.

-Татко, не знам, това може да е негова колежка – каза плахо Фериде.

-Фериде, бъди поне малко горда! Докато той ти вземаше ключа от колата, тази змия наблюдаваше отстрани! Но, сега е наш ред! Адвокатът така ще го стресне, че той всичко ще ни даде след делото! Хайде, чакам те долу! - казва Йълмаз.

Бирсен казва на Фериде, че ако направи това, обратен път за връщане няма да има.

Йълмаз излаза с Фериде от дома си, когато вижда Джем и Армаган да тропат на вратите на дома на Халил. Йълмаз се държи арогантно с тях и им казва, че трябва да държат дъщеря си по-далече от Халил, защото той отново ще я остави сама. В този момент идва Халил. Той се изправя срещу баща си и му казва, че е Зейнеп ще стане негова жена, независимо от всичко.

По-късно Йълмаз пита Фериде, откъде Халил е намерил пари, за да се ожени за Зейнеп. Фериде му казва, че сигурно двата се обичат и задава въпрос на баща си: -Татко, ами ако и аз ако постъпя като Зейнеп и се откажа от развода?

-Фериде, да се качваме в таксито – казва Йълмаз.

-Ти, най-добре знаеш, татко! – казва Фериде.

-Разбира се, че знам, затова си момичето на татко, а останалите са предатели!

Джем и Армаган молят Халил да убеди Зейнеп поне един път да поговори с тях.

Докато Йълмаз тласка дъщеря си стъпка по стъпка към развод, той е зает и с това да започне нов живот с Кадер. Кадер обаче има други планове за Йълмаз. Тя предприема първата стъпка, за да гарантира, че Йълмаз ще получи наказанието, което заслужава, и оставя гласова съобщение на телефона на Зейнеп.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...