Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 55: Халил е принуден да каже истината на Зейнеп

1 коментар

Али Фуат излиза в морето с яхтата си през нощта, но не се върща... Халил трябва да съобщи новината на Зейнеп, че Али Фуат е изчезнал, и да ѝ каже, че Али Фуат е нейният истински баща! Вижте какво ще се случи в еп. 55 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 март 2024 по Diema Family.

В епизод 54 на турския сериал „Преплетени съдби“ Халил отива в дома на Зейнеп, за да се извини за поведението си, но не е приет радушно от родителите на Зейнеп. Зейнеп не може да понесе това и напуска дома си. Йълмаз отрича да е убил жена си, но Кадер е разстроена от писмото, което Дженет е оставила. Йълмаз е разстроен от обвиненията на Кадер и се чувства все едно, че Дженет го преследва от гроба.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 55 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 март 2024 по Diema Family.

Зейнеп е на път да открие, жива ли е и коя е дъщерята на Али Фуат.

Али Фуат, който е излязъл в морето с лодка през нощта, е изчезнал. Халил е шокиран от тъжната новина. Халил трябва да съобщи новината и да обясни на Зейнеп, че тя е дъщеря на Али Фуат.

Назад в миналото: Дженет, която работи за Али Фуат, виждайки негова снимка и разбирайки, че е обвинен в убийството на бременната си жена възкликва: „Този човек не е убиец! Аз познавам убийците по очите!

Серай, която иска да спаси семейството си от тормоза на Йълмаз, показва на дядо си начин, така че да се помирят отново с Кадер.

Къванч иска да се извини на Ейлюл за вчера, а тя му предлага да затворят тази тема и повече да не говорят за нея.

Действието прескача. Зейнеп намира грешка в документите, в които е записана причината за смъртта на дъщерята на Али Фуат.

-Тук има някаква грешка?! В справката от болницата е написано травма, а в справката от съдебна медицина сърдечна недостатъчност?! – казва Зейнеп.

-Как така? Какво означава? – пита Ейлюл.

-Не знам, но ще разбера! – отговаря Зейнеп. -Джанер сутринната ми каза за един младеж, ще вземеш ли телефонният му номер?

-Добре.

-А след това му изпрати тези справки, за да ги провери и му кажи, че г-жа Зейнеп иска след това да се види с него.

Халил и чичо му Тургут пътуват в колата за заведението. Халил отново се опитва да се свърже с Али Фуат, но телефонът му е изключен. Халил споделя на чичо си, че е доволен, че пътят му се е пресякъл с този на Али Фуат и много съжалява, че не го е познавал по-рано.

Действието се връща назад. Разбираме, че Дженет е работила в опаковъчния цех на Али Фуат. Тя почиства кабинета на началника на цеха и в едно от чекмеджетата намира снимка. Нейна колежка ѝ казва, че на снимката са Али Фуат, собственикът на цеха и неговата жена, която е починала.

-Тя починала ли е? – пита изненадана Дженет.

-Г-н Али Фуат я е убил – отговаря колежката ѝ.

-Ей… - възкликва Дженет и оставя снимката на бюрото.

-Казват, че това е негов грях, а жена му е била бременна.

-Господи! – възкликва Дженет и се вглежда отново в снимката.

-Не се знае, дали истина или не, но са го осъдили на 27 години.

-Този човек е убиец?! – пита невярваща Дженет като продължава да гледа снимката.-Не, не може да бъде! Аз познавам убийците по очите!

Действието се връща в настоящето.

Бирсен носи чорапите, които Кадер подари на Йълмаз и казва на Фериде, и на дъщеря си, че тези чорапи са изплетени от жена. Фериде успокоява сестра си, че сигурно баща им и онази жена са се разделели, защото баща им сутринта е бил в много лошо настроение. Бирсен се моли това да стане, преди Халил да разбере, защото не може да си представи какво може да стане, ако той ги види някъде заедно.

-Вие не виждате ли? Истината е под носа ви? – пита ги Сейран.-Нека да ходи с тази жена и да се молим да се ожени за нея!

Бирсен и Фериде се ядосват на Серай, как може да говори така, защо му е да се жени на тази възраст.

-Какво толкова, ние ще бъдем спасени! – отговаря Серай.

Бирсен казва на Фериде, че като се върне от поликлиниката да вземе да сготви нещо, след като е решила да остане тук

Зейнеп се среща с младежа, който Джанер ѝ препоръча. Младежът ѝ казва, че според него става дума за две деца. Едното, което е починало и дадено за аутопсия, а другото е това, което търси Зейнеп.

-И как ще намерим това дете? – пита Ейлюл.

-Трябва да погледнем децата, които са се родили в тази болница, същата нощ. Някакъв подозрителен случай или подобен както с Салкъм – казва младежа.

-Ако го намерим, то ще намерим и Салкъм – отвръща Зейнеп.

Серай придружава леля си до местната поликлиника. Фериде казва на племенницата си, че не е записана тук. Серай я успокоява, че ще измислят нещо. Двете влизат вътре, а Серай отива да провери, кога личната им лекарка може да я приеме. Оставайки сама на Фериде ѝ прилошава и точно в този момент пред нея застава Кадър, която иска да ѝ помогне, като ѝ дава да пие вода. След малко Фериде ѝ казва, че е много по-добре и може да си тръгва. Кадер я пита в кой месец е бременна, а Фериде ѝ отговаря, че в третия.

-Г-жа Дженет няма да види това – казва Кадер. Фериде я поглежда изненадано и я пита, какво означава това.

-Тя нали наскоро е починала. Баща ти ми разказа, затова казах така.

-Лельо, къде си? – идва Серай.

-Явно ѝ е станало задушно – казва Кадер.

Серай благодари на жената, че е била с леля ѝ. Кадер пита, дали тя е дъщерята на Бирсен и добавя, че се е запознала с майка ѝ в участъка. Серай се досеща, че това е въпросната Кадер.

Халил и чичо му отиват в заведението, където ги чака полиция.

-Халил, какво става, синко? – пита Тургут.

-Сега ще разберем, чичо! – казва Халил и се приближава до полицейската кола.

-Някакви проблеми ли има? – пита Халил.

-Вие ли сте, Халил Текин партньорът на Али Фуат Горели? – пита полицая.

-Да, аз съм!

-Чакат ви в централния участък, за да разберете информация за него.

В същият момент в офиса Зейнеп получава пакет от Али Фуат. В него намира колие придружено с бележка. „Нищо не е случайно в този живот, г-це Адвокат! В памет на нашата среща!“

Зейнеп прави опит да се обади на Али Фуат, но телефонът му е изключен.

Ейлюл моли Зейнеп да сложи колието, но Зейнеп казва, че като намери дъщерята на Али Фуат ще ѝ даде това колие, защото то е нейно.

Халил с чичо си Тургут в участъка. Той пуска пред комисаря последното съобщение от Али Фуат. Комисарят пита Халил кога за последно се е виждал с Али Фуат. Халил казва, че на всички въпроси ще отговори, но преди това иска да знае дали нещо се е случило с Али Фуат.

-Снощи с яхтата си е излязъл в морето. А сутринта са намерили яхта пуста в открито море! Бреговата охрана заедно с водолазите продължават да търсят в моето, а жандармерията на брега! – отговаря комисаря.

Халил е шокиран от новината.

-Комисар, а какво търсят те? – пита Халил.

-В началото си мислехме, че е нещастен случай, но след като разбрахме, че е имал проблеми със сърцето, сигурно е паднал в морето, но докато не намерим тялото, сложно е да се каже нещо определено – обяснява комисаря.

-Не, не може да е това! – отказва да повярва Халил. -Откъде знаем, че той е излязъл в морето? Кой е бил с него? Не чухте ли, съобщението му!

Комисарят моли Тургут да изведе Халил навън, за да вземе глътка свеж въздух. Халил не може да си представи, че може да загуби Али Фуат, защото го смятал за свой баща…

Халил и чичо му отиват на брега на морето. Там виждат приятелят и довереният човек на Али Фуат – Йомер. Халил го пита, какво става.

-Става това, което е предначертано от Бога, синко, а ние проявяваме търпение и чакаме! – отговаря Йомер.

Йомер казва на Халил, че ще бъде добре ако каже истината на г-ца Зейнеп. Халил го пита, как да го направи, как да ѝ каже, след като баща ѝ не можа.

-Халил, г-н Али Фуат те смяташе за свой син! След като си му син, това е твое задължение – казва Йомер.

Халил пристига в офиса на Зейнеп, точно в момент, в който Ейлюл вижда новината в интернет за изчезването на Али Фуат.

В салона ги пресреща Къванч, който иска да им каже, че много съжалява…, но Халил му прави знак да замълчи, че Зейнеп не знае нищо.

Зейнеп пита Халил защо са се разбързали така, а той ѝ отговаря, защото много му е липсвала. Зейнеп го пита, къде е Али Фуат, защото сутринта ѝ е обещал да дойде с него.

-Да щяхме да дойдем, но не се получи! Какво да се прави? – отговаря Халил.

-А, къде отиваме?

-Аз те отвличам!

-Добре, аз не възразявам!

Зейнеп забелязва, че Халил е някак странен. Той ѝ обяснява, че е много уморен, защото днес имал много работа преди откриването на заведението. Тя го пита, къде отиват, Халил ѝ признава, че във вилата на Али Фуат, за да си починат няколко дни.

-Г-н Али Фуат ще дойде ли? – пита Зейнеп.

-Той можа да дойде, но може и да замине. Ти го познаваш! – отговаря Халил.

Зейнеп казва на Халил, че днес Али Фуат и е изпратил подарък.

-Какъв подарък?

Зейнеп му показва колието.

-Много е красиво! Виж, а ти все още се съмняваш в този човек! Още ли те измъчват онези въпроси?

-Ако ти кажа, че все още ме измъчват, ти ще ми се ядосаш ли?

-Аз ще ти кажа, че няма нужда! Нима не знаеш какво чисто сърце има този човек, какво може да крие от нас?

-Много странно, ние случайно се запознахме, а той влезе в сърцето на живота ни! Все едно, че го познаваме от много години. Той и бележка е написал към подаръка си, че нищо не е случайно. Халил отвръща, че той е казал и същото на него.

-Аз мисля, че нищо не е случайно, дори запознанството с него! – казва Халил.

В същото време Бирсен се кара на Серай, че на вечеря е повдигнала темата за онази жена на масата пред дядо ѝ.

-Той се е влюбил! – казва с усмивка Серай. -Моето единствено желание да си намери някоя, която да е по-лоша от него и да съжалява за баба.

В този момент Йълмаз се провиква Серай да му донесе чай в стаята му.

-Ще му занесеш чай и веднага ще се върнеш тук! Разбра ли? – казва ядосана Бирсен.

-Разбрах! - отвръща Серай.

Серай отнася чай на Йълмаз и му дава съвет как да се сдобри с Кадер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...