Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 54: Халил е изгонен от родителите на Зейнеп!

Добави коментар

Халил отива в дома на Зейнеп, за да се извини за поведението си, но не е приет радушно от родителите на Зейнеп. Зейнеп не може да понесе това и напуска дома си. Йълмаз отрича да е убил жена си, но Кадер е разстроена от писмото, което Дженет е оставила. Йълмаз е разстроен от обвиненията на Кадер и се чувства все едно, че Дженет го преследва от гроба. Вижте какво ще се случи в еп. 54 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 март 2024 по Diema Family.

В епизод 53 на турския сериал „Преплетени съдби“ Фериде е изправена пред избор - да се върне при Къванч или да остане при баща си. Йълмаз е категоричен, че Фериде няма защо да избира, защото тя ще се разведе с него. Халил решава да спечели доверието на Зейнеп и решава да предприеме сериозна стъпка. Йълмаз също прави крачка и отива при Кадер, но е изненадан от въпроса, който тя му задава.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 54 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 март 2024 по Diema Family.

Йълмаз отрича да е убил жена си, но Кадер е разстроена от писмото, което Дженет е оставила.

Йълмаз е разстроен от обвиненията на Кадер и се чувства все едно, че Дженет го преследва от гроба.

Халил отива в дома на Зейнеп, за да се извини за поведението си, но не е приет радушно от родителите на Зейнеп. Зейнеп не може да понесе това и напуска дома си.

Халил получава странно съобщение от Али Фуат, че ще отсъства за няколко дни и го моли да се грижи за Зейнеп.

Новият епизод ни връща назад в миналото. Йълмаз отново е пребил до безсъзнание Дженет. Джанет идва на себе си и се опитва да успокой Халил и Фериде, че е добре.

-Къде е баща ти? – пита Дженет.

-Излезе! – отговаря Халил.

-Къде?

-Не знам.

Дженет притеснена веднага излиза от дома си и отива в съседката, но тя не си е вкъщи. Дженет застава до телефония апарат на улицата и пита минувачите, дали имат карта, за да ѝ услужат, за да се обади. Но, никой не носи карта в себе си. Дженет набира номера Солмаз, но никой не ѝ вдига отсреща. Камерата ни показва краката на жената, която или е мъртв,а или е в безсъзнание.

Действието се връща в настоящето, в къщата на Кадер. От там от където завърши предния епизод, когато Кадер попита Йълмаз, как е убил Дженет.

-Какво говориш? Кой ти каза? – пита Йълмаз. -Какво убийство?

-Жена ти сама е написала така в писмото си, че за нейната смърт носи отговорност мъжа ѝ.

-Защо говориш сега за това, г-жо Кадер? Нима сега му е мястото?

-Днес като се прибрах вкъщи ме спря една съседка, тя те е видяла как сутринта си ме забрал и ме попита, какво правя с човек като теб, дали зная с кого си имам работа. Когато така ме попита, аз разпитах и разбрах! Остави моята съседка, но твоят собствен син е завел дело срещу теб от името на майка си. Кой син ще каже, че баща му е убиец, г-н Йълмаз?

-Ние със сина ми отдавна не се разбираме. Адвокатът на майка му го подкрепи и всичко отиде твърде далеч!

-Не знам, но чувайки това, аз малко се изнервих. Когато ти ми се обади, аз трябваше да ти кажа да не идваш, но откъде у мен такава смелост?!

-Добре хубаво! Човекът, който ти е казал тези неща, не ти ли каза, че аз съм невинен?

-Каза, каза, но аз мисля за жена ви. Как човек може да напише такова нещо за мъжа си и да го даде на адвокат, г-н Йълмаз? Чудя се какво ли е преживяла тази жена?

-Почакай! Това което преживяхме с теб, нека да си остане между нас ако искаш!

-Стана ми интересно, затова го казах.

-Това, което става в брака между мъж и жена не може да се казва на трети човек, не е позволено, тоест порядъчният човек няма да разкаже! Ето как ще ви го обясня аз! – отвръща Йълмаз.

-Разбрах! Тогава аз ще ви кажа, че моята смелост с това свърши, г-н Йълмаз!

-Какво говорите г-жо Кадер? Трябва ли да ви се извиня за нещо, което не съм правил? Да преклоня глава, а? Извинявай, но аз не съм такъв човек! – Йълмаз става от дивана.

-Ти тръгваш ли си? – пита Кадер.

-А, има ли смисъл да остана?

-Не!

Йълмаз си тръгва, но Кадер го спира и му дава чорапите, който изплете, за да си спомня за нея, когато ги носи.

-Ти си вложила толкова труд в тях, ще ги взема разбира се!

Действието се пренася в дома на Зейнеп. Родителите на Зейнеп се интересуват, дали Халил е дошъл да се извини. Халил обяснява, че е преживял много трудни дни, заради майка си и в същото това време много е разстроил Зейнеп и затова решил да изкупи вината си пред нея. Майката на Зейнеп пита Халил, дали вече всичко е наред с него, а и много ѝ е интересно какво се е променило.

-Аз се промених… Аз разбрах, че обичам Зейнеп – признава Халил.

-Това е нещо, което засяга вас двамата – отвръща Джем.

-Частта, която засяга и вас двамата е, че аз искам скоро да почукам на вратата ви с много други хора, за да поискам ръката на дъщеря ви – казва Халил.

Джем го пита, дали това са обсъдили със Зейнеп.

-Не, това е изненада и за мен – отговаря Зейнеп.

-Зейнеп, дори не знаеш, че тази вечер ще дойда. Аз исках да видите, че имам сериозни намерения! – обяснява Халил.

Майката на Зейнеп го пита, дали винаги така взема решенията сам, дали ако майка му е била жива е щял преди това да се посъветва с нея.

-Мнението на мама и така се знае, защото тя ми изпрати Зейнеп.

-Разбира се, Зейнеп е образовано момиче с професия, красива е. – подчертава майката на Зейнеп. -Майка ти е умна жена, а ти сигурно приличаш на нея?

-Когато мама е повикала Зейнеп, тя е била с кислородна маска и не е могла да смята така – отговаря Халил.

Йълмаз отива на гроба Дженет и я пита, какво иска от него, дали не иска да я разкопае и извади отново. Той е започнал все повече да се страхува от нея, че така добре си е направила сметките. Йълмаз си е помислил, че един път като бъде оправдан ще се спаси, но тя такава кал е хвърлила по него, че където и да ходи си я носи със себе си. Йълмаз си събува и хвърля обувките и вади чорапите на Кадер.

-Един човек специално за мен е изплел чорапи, но ти Дженет не ми даваш да ги нося! Ти имаш много хубаво име, но ти си лоша!

Действието се връща в дома на Зейнеп. Майката на Зейнеп пита Халил, с кой мисли да дойде следващия път, защото е споменал за много хора.

-Имам сестра, чичо, а също така и един човек, който също смятам от моето семейство – Али Фуат, вие го познавате.

Зейнеп обяснява на родителите си, че Халил и Али Фуат са партньори и заедно ще отворят заведение.

-Не, ние не сме само партньори, смятайте го, че той ми е нещо като по-голям брат, баща!

-Човек, който е осъден за убийство, с него ли си станал партньор? – упреква го Джем.

-Татко, сега не е моментът!

-Какво съвпадение само, че снощи той дойде у нас, но ние дори не го поканихме в къщи! – казва Джем.

-Защо? Нещо направил ли ви е? – пита Халил.

-Той не може нищо да ни направи, защото нямаме с него близки отношения! Но, аз не разбирам, защо си толкова близък с него? Как повярва на този човек, за токова кратко време? – пита Джем.

-Опознах го по-отблизо! Вие също трябва да го опознаете! Той е един от най-щедрите, милосърдните и грижовни хора, които познавам!

-Той явно не е забравил доброто, което сте му направили – казва майката на Зейнеп.

-Али Фуат не забравя нито доброто, което му е направено, нито злото – отвръща Халил. Джем изглежда много притеснен чувайки последните думи.

-Добре, мисля, че за тази вечер стига! – казва Джем.

-И аз мисля така – отвръща Халил и ядосан си тръгва.

Зейнеп едва го настига и му се извинява за поведението на родителите си.

-Зейнеп, ако не беше ти, финалът на тази вечер щеше да бъде съвсем различен, ти много добре ме познаваш! – казва Халил и си тръгва.

Зейнеп се връща при родителите си.

-Вие какво победихте ли Халил? Не вие изгубихте! Тази вечер изгонихте не само Халил, но и мен! – казва ядосана Зейнеп и започва да си събира багажа. Джем се опитва да я спре, но Зейнеп ядосан си тръгва.

Действието се пренася в дома на Йълмаз. Серай отива при майка си и ѝ казва, че дядо ѝ се е върнал, но без обувки.

-Калта от чорапите ще се изпере, но калта, която майка ви хвърли по мен, никога няма да се измие! Празнувайте сега! – казва Йълмаз пред Фериде и Бирсен.

Сутринта Халил се обажда на Зейнеп и разбира, че тя е напуснала дома си и е спала в офиса. Той се ядосва, че не е отишла при него. Зейнеп му отговаря, че ако е искала можело да отиде и на хотел. Халил ѝ обещава да мине вечерта с Али Фуат и да отидат на вечеря, а също така и да поговорят.

Джанер разбира, че Зейнеп търси информация за дъщерята на Али Фуат, която е много важна за нея. Той ѝ казва, че имат един човек, който им помага по-разни дела, който има много връзки, за да заобиколи бюрократичните прегради и тя може да го използва.

В същото време Халил получава гласово съобщение от Али Фуат, че ще отсъства за неопределено време и му поверява Зейнеп, като го моли да се грижи за нея. Халил опитва да се обади на Али Фуат, но телефонът му е изключен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...