Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 53: „Първо ми разкажи, как уби Дженет?“

Добави коментар

Фериде е изправена пред избор - да се върне при Къванч или да остане при баща си. Йълмаз е категоричен, че Фериде няма защо да избира, защото тя ще се разведе с Къванч. Халил решава да спечели доверието на Зейнеп и предприема сериозна стъпка. Йълмаз също прави крачка и отива при Кадер, но е изненадан от въпроса, който тя му задава. Вижте какво ще се случи в еп. 53 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 13 март 2024 по Diema Family.

В епизод 52 на турския сериал „Преплетени съдби“ Халил уверява Зейнеп, че я обича и иска да е с нея. Али Фуат е изписан от болницата, а Халил му казва, че Зейнеп е видяла детско пъпче в чифлика. Али Фуат е притеснен. Джанер разкрива пред Зейнеп, че Али Фуат и Сефер са влюбени в една и съща жена. Зейнеп подозира, че дъщерята на Али Фуат е жива и той я крие.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 52 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 13 март 2024 по Diema Family.

Халил се опитва да се сдобри със Зейнеп, но появата на Гюл Бахар, негова съученичка от детството, обърква нещата.

Йълмаз и Кадер катастрофират с колата на Фериде. Катастрофата е катализатор за нова експлозия между Къванч и Йълмаз. Фериде е изправена пред избор - да се върне при Къванч или да остане при баща си. Йълмаз е категоричен, че Фериде няма защо да избира, защото тя ще се разведе с него.

Как ще реагира Фериде, когато разбере за приятелката на баща си Кадер?

Халил решава да спечели доверието на Зейнеп и предприема сериозна стъпка.

Йълмаз също прави крачка и отива при Кадер, но е изненадан от въпроса, който тя му задава.

Действието се връща назад. Бирсен си спомня, как когато родила Серай, тя не е искала да я кърми, защото си мислила, че дъщеря ѝ я мрази. Мъжът ѝ я изпратил с бебето в дома на родителите ѝ, защото свекърва ѝ е болна и няма кой да ѝ помага.

Йълмаз разбирайки за това ядосан казал на Дженет, че само заради бебето Бирсен може да остане у тях седмица, но не и повече.

Дженет моли Бирсен да вземе бебето си и да го нахрани или накърми. Бирсен ѝ отговаря, че се страхува, защото мисли, че дъщеря ѝ я мрази, защото постоянно плаче. Дженет я съветва да я вземе на ръце и да ѝ говори мили думи. Дженет слиза да вземе млякото от кухнята за Серай, а когато се връща тя е щастлива да види, как Бирсен е взела на ръце детето си като го кърми и нежно му говори.

Действието се връща в настоящето и Бирсен казва на Фериде, че майчинството е сърдечна безизходица.

Халил с чичо си Тургут пътуват към заведението, защото чичо му иска да види Халил с какво се е захванал.

Тургут казва на Халил, че Али Фуат не прилича на убиец. Халил му обяснява, че е станал жертва на клевета.

В същото време Зейнеп се обажда на Халил и го пита, дали вече е в заведението. Той ѝ отговаря, че с чичо му пътуват. Зейнеп му казва, че тя е излизала от съда и също пътува за там.

Тургут пита Халил, дали са се сдобрили със Зейнеп. Халил му казва, че още не са се сдобрили напълно.

-Халил, хайде, направи нещо момче, сдобри се с момичето!

-Чичо, аз така смятам да направя, защото аз си тръгнах от нея. Зейнеп не може да се примири с това и е права, но знам, че още ме обича!

Халил и чичо му пристигат пред заведението, където пристига и архитектката, която се оказва, че е онази Гюл Бахар, съученичка на Халил, в която той е бил влюбен като дете. Идва и Зейнеп, която е изненадана да види Халил да се прегръща с жена пред заведението.

Халил веднага представя архитектката на Зейнеп, като подчертава, че тя е негова съученичка от началното училище.

-А, аз съм адвокат на Халил, но ние не се познаваме от училище – отговаря ядосана Зейнеп, с което изненадва Халил.

Тургут подканя Халил да отключи заведението.

В заведението Гюл Бахар разглежда пространството, като прави комплименти на Халил, което вбесява Зейнеп и тя си тръгва.

В същото време Къванч, който пътува за съвещание с Ейлюл, защото неговата асистентка е болна, получава обаждане от полицията, че неговият автомобил е катастрофирал.

-Как? Жена ми добре ли е? – пита притеснен Кавънч.

-Тя не е шофирала! – отговаря полицая.

-А, кой тогава?

-Йълмаз Текин!

-Добре, разбрах ви! Много ви благодаря! – отговаря Къванч, който се вбесява от новината.

Къванч подава телефона си на Ейлюл и я моли да се обади от негово име и да отмени съвещанието, защото е толкова ядосан, че не може да говори.

Бирсен и Фериде отиват в участъка. Фериде се притеснява, че колата е на името на Къванч и може да са му се обадили.

Йълмаз виждайки дъщерите си се кара на Фериде, че не е дошла сама, както ѝ е казал. Фериде отговаря, че кака ѝ сама е поискала да дойде, а и тя откъде да знае, че ще е с тази жена. Кадър се приближава към тях и ги поздравява. Йълмаз казва на Фериде да влезе при полицая, за да оправи нещата с документите, а след това добавя и Бирсен да отиде с нея.

-Не, не аз ще остана тук, а и с госпожата не се запознахме! Май и в колата сте били заедно? – интересува се Бирсен.

Кадър потвърждава, че е така и се представя на Бирсен. Излиза полицаят, който дава на Йълмаз и Кадер да подпишат показанията си.

В същото време пред участъка пристига ядосан Къванч и виждайки колата на Фериде, казва на Ейлюл да погледне какво е направил с колата му.

В този момент Йълмаз с Кадер и дъщерите си излизат от участъка. Йълмаз настоява да качи Кадер на такси. Тя го хваща под ръка, взема си довиждане с дъщерите на Йълмаз и двамата тръгват към стоянката за таксита.

Къванч пита Фериде, какво е станало с колата и какво е правил баща ѝ в нейната кола.

-Той отиде до болницата и това е всичко – отговаря Фериде.

-Фериде, нима не оставих колата на теб? Или я оставих на баща ти, за да се вози с приятели?

Фериде ги моли да не се карат, защото са пред участъка.

Къванч иска документите и ключа от колата. Фериде му отговаря, че това което прави е много обидно. В този момент се връща Йълмаз.

-Ти, какво, искаш да вземеш колата на бременната си жена? – пита Йълмаз.

-Да припомня, че това е моята кола! И без това много дълго я оставих! Аз си помислих, че може би Фериде ще си спомни, че има мъж, но надали?! – отговаря Къванч.

-Ти, какво, мъж ли си? – пита Йълмаз. -Детето в корема на майка му, какво е, а?

-Тя много добре знае, защо съм го направил!

-Хайде, вземай си колата и си върви, а жена ти нека да се вози в маршрутка с чуждите мъже! Негодник!

Вбесен Къванч се нахвърля върху Йълмаз. Фериде и Бирсен се опитват да ги разтърват.

-Г-н Къванч, моля ви, успокойте се! – казва Ейлюл.

Фериде напада Ейлюл, коя е тя, че се бърка, където не ѝ е работа.

-Това момиче е с мен и никой нищо да не е посмял да ѝ каже! – казва Къванч.

-Коя е тя такава? – пита Йълмаз. Къванч моли Ейлюл да го почака в колата. Йълмаз го напада, че се разхожда с други жени, когато Фериде я няма. Къванч ядосан се заканва на Йълмаз.

-Аз бих те оставила още да се мъчиш, но ти ме накара да преживея това, когато съм бременна с твоето дете?! Аз никога няма да ти простя! – казва Фериде.

-Ние можехме да преживеем съвсем различни неща с теб, Фериде! Но, това е твоят избор! – казва Къванч като посочва баща ѝ.-Но, ние имаме още един шанс. Хайде, ела с мен у дома! – Къванч хваща Фериде за ръката.

-Веднага си махни ръката! – крещи Йълмаз.

-Фериде, чуй ме, нашият живот след този ден ще бъде много различен! Но, ние имаме още един шанс! Хайде, хвани ръката ми и да вървим вкъщи! Кълна ти се аз ще забравя този ден и всичко, което се случи!

-Ти, сега с мен ще говориш, с мен! – казва Йълмаз. -Защото Фериде ще се разведе с теб! Всичко свърши!

-Фериде, той ли решава? – пита Къванч

-Нима не поиска ръката ѝ от мен? Ето виж, аз си я вземам обратно! - отвръща Йълмаз.-Хайде да тръгваме Фериде и ти също Бирсен!

Прибирайки се в къщи Бирсен започна да разпитва Йълмаз дали има още нещо, което трябва да знае за Кадер? Йълмаз ѝ отговаря, че дори и да има, какво ще прави? Бирсен казва на баща си, че ако Халил разбере за всичко, просто ще разруши къщата върху главата му. Йълмаз много се ядосва на Бирсен и си мисли, че тя го заплашва.

Йълмаз казва на Бирсен, Фериде и Серай, че това е негова къща и ако иска ще си хване приятелка и ще се разхожда под ръка с нея, ако иска дори ще се ожени.

-До ден днешен, никой не ми е държал сметка и не може да му държи! Разбрахте ли ме! – крещи Йълмаз.

Виждайки, че Зейнеп все още му няма доверие, Халил решава да предприеме сериозна стъпка. Той купува красив букет цветя и отива в дома на Зейнеп. Тя е много изненадана като го вижда.

В същото време Йълмаз изпраща съобщение на Кадер, че ако не е заета ще дойде при нея, за да изпият по кафе. Йълмаз пристига в дома на Кадер, а тя видимо не е в настроение и му казва, че преди да пият кафе иска да си поговори с него.

-Да поговорим! – казва Йълмаз.

-Първо ми разкажи, как си убил Дженет?

Йълмаз е шокиран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...