Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп.52: Халил уверява Зейнеп, че я обича и иска да е до нея

Добави коментар

Халил уверява Зейнеп, че я обича и иска да е с нея. Али Фуат е изписан от болницата, а Халил му казва, че Зейнеп е видяла детско пъпче в чифлика. Али Фуат е притеснен. Джанер разкрива пред Зейнеп, че Али Фуат и Сефер са влюбени в една и съща жена. Зейнеп подозира, че дъщерята на Али Фуат е жива и той я крие. Вижте какво ще се случи в еп. 52 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 март 2024 по Diema Family.

В епизод 51 на турския сериал „Преплетени съдби“ Зейнеп открива, че рождената дата на дъщерята на Али Фуат и нейната съвпадат. Зейнеп се среща с Али Фуат и Халил и търси отговори на въпросите си.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 51 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 март 2024 по Diema Family.

Халил уверява Зейнеп, че я обича и иска да е с нея.

Йълмаз взема ключа от колата на Фериде, за да откара Кадер на преглед, независимо, че от много години не е шофирал.

Али Фуат е изписан от болницата, а Халил му казва, че Зейнеп е видяла детско пъпче в чифлика. Али Фуат е притеснен.

Джанер разкрива пред Зейнеп, че Али Фуат и Сефер са влюбени в една и съща жена.

Зейнеп подозира, че дъщерята на Али Фуат е жива и той я крие.

Действието продължава от предния епизод. Лекарят излиза и казва на Зейнеп и Халил, че състоянието на Али Фуат е стабилно, но тази вечер ще остане в болницата под наблюдение, а сутринта може да го изпишат.

Сутринта Бирсен пита Фериде, кой е болният, при който са ходили снощи с баща им. Фериде отговаря, че приятел.

-Момиче, нима татко има приятели, за Бога?!

-Как да няма? Има!

-И къде живее?

-Наблизо!

-Ти каза, че е паднал? Има ли счупвания, навяхвания?

-Не просто се е обадил на татко за по-бързо!

-И как се казва този приятел? - Фериде мълчи. – Какво, няма име ли?

-Кадер! Разбра ли, сега по-леко ли ти стана?!

-Кадер?!

-Кадер или Кадрие нещо такова.

Действието се връща в болницата.

-Халил, аз искам да те попитам нещо. Когато бяхме в чифлика на Али Фуат, аз ти казах за детската стая.

- Да погледнем, дали още е там?

-Аз не мога да забравя, защото видях нещо.

-Какво си видяла?

-Пъпче!

-Добре и какво от това?

-Пъпчето на дъщеря му! – пояснява Зейнеп. Халил предполага, че Али Фуат я е запазил. Зейнеп му обяснява, че пъпчето пада най-малко след седмица, а той е казал, че дъщеря му е починала след един ден.

-Добре, да преминем на главния въпрос! Какво искаш да кажеш?

-Мисля, че Селким Гърли е жива!

Халил знаейки истината, казва на Зейнеп, че говори глупости. Зейнеп му казва, че не иска да обвиняваАли Фуат, че не казва истината, но може да крие нещо от тях. Халил ѝ отвръща, че е безсмислено да се занимава с това. Защото Али Фуат е невъзможно да крие нещо от тях, тъй като той целият си живот им е разказал. Зейнеп предполага, че може да са сбъркали датата. Халил я уверява, че сега когато работи заедно с Али Фуат, ще се опита да разбере и добавя: -Но, кажи ми, какво да правя с теб?

-Аз не знам, какво да правя с теб! – отвръща Зейнеп.

-Ако искаш мога да ти кажа, какво да правиш! Ти още сега ще ме прегърнеш и ще ми кажеш „Добре, скъпи, не си отивай, не ме оставяй!“. За останалото аз ще се погрижа!

-Това, което казваш ме плаши!

-Зейнеп, какво отново направих?

-Ти се шегуваш и не разбираш, че през всичките тези дни и нощи, аз се притеснявах, Халил! Не знаех къде си и очаквах да ми изпратиш съобщение!

-Зейнеп, няма ли да забравим за това?

-Халил, дори аз да забравя, моето семейство няма да забрави! Ти ме унизи пред очите на семейството ми! Когато се върнахме от чифлика, аз им казах, че Халил иска да се запознае с тях, ще дойде на кафе. С мама се скарахме! Тя все едно знаеше, каза ми, че ти ще ме оставиш! Тя още много неща каза!

-Момент, какво е още могла да каже?

-Просто се изпуснах!

-Не, не кажи ми?!

-Той е много наранен, ти не можеш да го излекуваш и сама ще получиш рана за това!

-Що, за думи са това, а ти какво направи? Просто слушаше ли?

-А, ти остави ли ми отговор, който мога да дам, Халил?

-Не разбирам, всичко свърши ли? Това ли е всичко? Ние в началото ли сме? – избухва Халил.

-Тогава ти кажи? – напада го Зейнеп. -Ако аз се опитам да повярвам, че те обичам, как ще накарам семейството ми да повярва в това?

-Зейнеп, предишният Халил би си тръгвал от тук, нали знаеш! А, аз какво правя, преглътнах всичко, което е казала майка ти и стоя пред теб! – казва Халил и взема ръката ѝ в своята.-А, що се отнася до вярата в любовта, мисля да започна от теб! – Хали прегръща Зейнеп. След миг на колебание и Зейнеп прегръща Халил.

Действието се пренася в дома на Йълмаз, където той изненадва дъщерите си и внуците си, като се появява издокаран пред тях. Фериде и Бирсен го питат за къде така се е издокарал, а той им казва, че има работа. Йълмаз казва на Юсуф, че днес ще закъснее, затова оставя дюкяна на него.

Йълмаз вади от портфейла си кредитна карта и я подава на Сейран, която го гледа изненадана, а дядо ѝ казва да отидат с майка ѝ днес, за да платят училището ѝ, като поискат преди тава да им направят някакви отстъпки или разсрочки.

Йълмаз иска от дъщеря си ключът от колата ѝ. Фериде го пита, защо ѝ, след като не може да шофира. Йълмаз я пита, за какво му е тогава книжката джоба. Бирсен го предупреждава, че от много години не е шофирал и може да се случи нещо лошо, затова ще е по-добре Фериде да го закара. Фериде казва, че за 5 минути ще се облече.

-Вие какво? Да не съм ви искал съвет? След като ти казва, дай ключа, ти трябва да ми го дадеш! Ако ти е жал за колата на мъжа ти, тогава не знам! От него нищо не остана, освен колата!

Фериде няма къде да ходи и дава ключа на баща си.

Действието се връща в болницата. Али Фуат го изписват. Той пита за Зейнеп, а Хилил му казва, че я е изпратил да си ходи, защото днес има дело. Халил признава на Али, че когато са били в чифлика Зейнеп е видяла детско пъпче.

-А, ти какво ѝ каза? – пита притеснен Али Фуат.

Халил го моли да не се притеснява, защото той го е прикрил, но му го е казал, ако Зейнеп отново повдигне темата.

Али Фуат го пита, дали отива в заведението. Халил му казва, че трябва да отиде до едно място, а след това ще отиде там, защото и Зейнеп ще дойде, за да се заеме с лиценза.

-Вие сдобрихте ли се?

-Да кажем, че нещо такова.

-Добре, тогава довечера ще се видим – казва Али Фуат и се качва в автомобила си.

Джанер разкрива пред Зейнеп, че Али Фуат и Сефер са влюбени в една и съща жена – Лейла Гърли. Зейнеп е почти сигурна, че Селким Гърли, дъщерята на Али Фуат е жива и той я крие някъде.

Халил дава на Серай също кредитна карта, с която да плати за обучението и я уверява, че Али Фуат не е лош човек.

По-късно Серай пред майка си и леля си, че преди не е имала пари, за да плати за маршрутката до училището, а сега има две кредитни карти. Ядосана Серай казва на майка си, че не иска все да благодарни на някой и не иска съдбата ѝ постоянно да зависи от някой или нещо!

Бирсен я моли да вземе парите, които ѝ дава дядо ѝ, защото ако не ги вземе, дядо ѝ повече може и да не ѝ ги даде и я моли да помисли, защото това е важно за бъдещето ѝ.

-А, той какво е помислил за вашето бъдеще, че да мисли за моето? – пита Серай. -Вие и тримата сте все на едно и също място!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...