Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 51: Зейнеп открива интересно съвпадение с дъщерята на Али

Добави коментар

Зейнеп открива, че рождената дата на дъщерята на Али Фуат и нейната съвпадат. Зейнеп се среща с Али Фуат и Халил и търси отговори на въпросите си. Вижте какво ще се случи в еп. 51 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 март 2024 по Diema Family.

В епизод 50 на турския сериал „Преплетени съдби“ Йълмаз кани Халил и Али Фуат на вечеря у дома си, за да разкрие пред Халил и близките му, че Али Фуат е убиец. Йълмаз показва презрението си към Али Фуат, а на края получава заслужен шамар от Али Фуат. Близките на Халил са шокирани. Те не могат да разберат защо Халил, който е във война с баща си заради майка си, общува с убиец.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 51 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 март 2024 по Diema Family.

Али Фуат казва на Халил, че баща му е много умен човек и знае къде точно да удари, за да го заболи повече. Халил смята, че той винаги бие по най-слабото място.

Йълмаз предупреждава Фериде да не казва нищо на Бирсен за Кадер.

Зейнеп открива, че рождената дата на дъщерята на Али Фуат и нейната съвпадат.

Зейнеп се среща с Али Фуат и Халил и търси отговори на въпросите си. Сърцето на Али Фуат, който е трябва да лъже, гледайки дъщеря си в очите, обаче не издържа на този натиск. Той постъпва в болница с инфаркт. Докато Зейнеп тайно се обвинява, Халил казва на Зейнеп да спре да го прави.

Късно вечерта Зейнеп и Ейлюл са все още в офиса.

-Ние закъсняхме, но може да се каже, че всичко свършихме – казва Зейнеп.

-Добре, че всичко прегледахме. Аз не исках нищо да правя без да те питам – отвръща Ейлюл.

- Како Зейнеп, какво ще правим с делото на Али Фуат? – пита Ейлюл и подава папката с документите по делото на Зейнеп.

-Дай да ги погледна!

Зейнеп е изненадана защото открива, че рожденият ден на дъщерята на Али Фуат и нейният съвпадат. Ейлюл пита колко време е живяла дъщерята на Али Фуат. Зейнеп ѝ отговаря, че само един ден.

-Како Зейнеп, може би Али Фуат затова те чувства толкова близка? Ако дъщеря му беше жива, вие щяхте да бъдете на една възраст.

Зейнеп си спомня, че в къщата на Али Фуат в детската стая беше видяла кутийка, в която се съхраняваше детско пъпче.

-Ейлюл, ти може и да знаеш, защото наскоро ти се роди племенник? След колко време пада пъпчето на бебето?

-По принцип за седмица, но при нашия падна след десет дни.

Действието се пренася край морето, където си говорят Халил и Али Фуат.

Али Фуат казва на Халил да не се нервира, защото баща му е направил добро на Халил, като му е показал какво го очаква, докато бъде с него. Халил му отговаря, че той знае за него всичко, което трябва да знае, но се е ядосал на близките си как са реагирали и за тях се притеснява, иначе въобще не го интересува какво е казал Йълмаз.

-Но, това може да продължи… Аз мога да умра, като убиец на жена си и няма да имам възможност да се оправдая. Докато бъдеш със с мен, ти ще бъдеш партньор на убиец. Затова хубаво помисли дали можеш за живееш с това решение? Хубаво си помисли какво ще загубиш и какво ще спечелиш, и дали си струва?!

-Струва си, струва!

-Как може да си така уверен?

-Благодарение на мама. Тя така ме научи. И в онзи пансион, където ме намери, аз се чудех, дали Дженет отново ще дойде да ме забере, но вместо нея дойде ти. Затова където си ти, там съм и аз!

-Трябва да призная, че баща ти е умен човек, знае къде да удари, за да причини болка!

-Той знае, знае, ударя човека по най-слабото място!

Йълмаз и Фериде пристигат пред къщата на Кадер. Йълмаз води и ключар, който да отвори вратата. Йълмаз казва на дъщеря си да влезе първа, защото може жената да не е подходящо облечена.

-Аз изпращам дъщеря си, затова бъдете спокойни – провиква се Йълмаз. Фериде стига до банята и вижда, че жената е облечена и вика баща си, за да я вдигне. Йълмаз настанява Кадер на дивана и я запознава с Фериде. На Фериде не ѝ е много приятно и моли баща си да си тръгват.

Йълмаз предупреждава Фериде да не казва нищо на Бирсен.

Халил и Али Фуат отиват в едно заведение, когато на Али Фуат се обажда Зейнеп. Тя го пита, дали може да се види с него, за да му върне делото.

Али Фуат казва, че се е обадила точно навреме, тъй като са в едно заведение, където кани и нея. Зейнеп го пита, да не им пречи като дойде, а той ѝ отговаря, че те няма какво да крият от нея. Али Фуат добавя преди да затвори, че Халил ще ѝ изпрати адреса на заведението.

-Тя ще дойде ли? – пита изненадан Халил.

-Аз не я питах, а ѝ казах да дойде! Ти и ѝ изпрати адреса, докато не е премислила.

Али Фуат споделя на Халил, че като е бил в затвора са му донесли пъпчето на Зейнеп, защото според вярванията, човек се връща там където му е пъпа.

-Това истина ли е? – пита Халил.

-А, ти какво мислиш, дали е истина? – пита Али като сочи Зейнеп, която влиза в заведението.

Зейнеп ги пита какво правят тук, а Али Фуат ѝ отговаря, че измислят концепция за заведението им. Той добавя, че обича народни песни, но ако не ѝ харесват може да си тръгнат от тук. Зейнеп му отговаря, че смяната на обстановката ще ѝ бъде от полза.

Зейнеп пита Али Фуат, дали е видял дъщеря си. Той ѝ отговаря, че не я е видял защо са го арестували. Зейнеп го разпитва, дали няма някакви спомени от дъщеря си. Али Фуат не знае какво да отговори, гледайки дъщеря си в лицето и излиза, като казва, че след малко ще се върне.

Халил казва на Зейнеп, че не иска да я забравя. И наистина може би е постъпил като глупак и страхливец, но я моли да му повярва за последен път, че никога повече няма да пусне ръката ѝ.

В същото време Али Фуат влиза в заведението и ги гледа отдалеч… Сърцето му започва да бие учестено и Али Фуат се свлича на земята. Той постъпва в болница с инфаркт. Докато Зейнеп се обвинява, че тя е виновна Халил казва на Зейнеп да спре да го прави.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...