Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 25 (Diema Family)– какво ще се случи…

Добави коментар

Халил не разбира защо Зейнеп се държи така с него, но започва да си дава сметка, че тя просто се срамува от него. Халил побеснява, когато научава, че Йълмаз е освободена и че кръвта в къщата може да е негова! Халил се среща с Йълмаз и го предупреждава, че краят на играта му е предварително известен на всички. Вижте какво ще се случи в еп. 25 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 24 на турския сериал „Преплетени съдби“ Планът на Джанер сработва и Зейнеп решава да се държи по-далече от Халил Появява се неочакван свидетел и Йълмаз е освободен.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 25 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 февруари 2024 по Diema Family.

Йълмаз е предупреден от адвокате си, че ако се появят още доказателства, ще получи поне двадесет години.

Халил не разбира защо Зейнеп се държи така с него, но започва да си дава сметка, че тя просто се срамува от него.

Халил побеснява, когато научава, че Йълмаз е освободена и че кръвта в къщата може да е негова! Необходими са нови доказателства, за да може делото да продължи и гробът на майка му да бъде отворен.

Халил се среща с Йълмаз и го предупреждава, че краят на играта му е предварително известен на всички.

Къванч се опитва да се свърже с Фериде, но тя не му вдига. Той ѝ изпраща съобщение, в което признава, че е виновен и трябва да дадат още един шанс на брака си.

Фериде е с баща си при адвоката. Йълмаз не спира да мрънка...

Фериде му казва, че след като ги е повикал, явно нещо се е случило. Йълмаз предупреждава дъщеря си, че адвокатът е добър, но малко луд и да не пие нищо, което ѝ предложи, само вода, при това само от затворена бутилка.

Адвокатът ги кани в кабинета си. Йълмаз се ядосва, че ги е извикал толкова рано. Адвокатът му казва, че ги е повикал, за да обмислят добре защита му, защото ако ответната страна представи доказателство, че той е причинил смъртта на жена си ще лежи минимум 20 години в затвора, затова им казва добре да си помислят, дали няма още някакви доказателства, които да доказват, че той е убил Дженет Текин.

-Колко пъти да повтарям, че тя стана и падна, а когато падна на крака ми, аз просто я бутнах и това беше всичко! - казва Йълмаз.
-Нямаше ли някакви предмети? – пита адвоката.
-Не, аз казах, че я ритнах в гърдите, защото ме заболя, но след това я пренесох на леглото и поговорихме! Тя беше жива, честно! – отговаря Йълмаз.

Адвокатът ги пита, дали Дженет не е оставила някаква вещ преди да умре.

Фериде се извинява и излиза като казва, че корема я боли. В тоалетната тя си спомня, за кърпата за глава на майка си, която тя ѝ беше оставила, но се успокоява, че тя е изпрала.

Джанер принуждава Зейнеп да го включи в делото на Дженет и двамата се срещат с Халил.
-Да разбирам ли, че и ти се включваш в делото? – пита изненадан Халил.
-Не, делото ще го води Зейнеп, а аз ще се включвам, за да ѝ помагам– обяснява Джанер. - Ти нали не си против?!
-Зейнеп, разкажи какво е станало снощи? – пита Халил.
-Баща ти е казал пред прокурора, че майка ти го е ранила, а аптекарят е потвърдил, че на този ден, сутринта баща ти е бил при него, за да го превърже.
-Само как нагло лъже! Жената не можеше да стои на краката си, как ще го нарани?! - ядосва се Халил.

Зейнеп му казва, че има свидетел и той е потвърдил. Халил пита какво следва. Джанер му казва, че баща му снощи е бил освободен.

Халил пуска съобщението оставено от майка му и пита ядосан, почти крещи, как може прокурорът да повярва на този човек, а не на майка му. Джанер му прави забележка да говори по-тихо, защото се намира в офис, а не на улисате.

Зейнеп отговаря на Халил, че затова им трябват нови доказателства, за да може да отворят гроба на майка му.

Тя го пита, дали майка може да е оставила на някой друг доказателства, освен на него.

-Не зная, момиче, не зная! – отговаря Халил, а Джанер хвърля неодобрителен поглед към Зейне.
-Първо аз не съм ти момиче, а твой адвокат! Второ не ми влиза в задълженията да те успокоявам, затова следи за действията си, моля! – опитва се да бъде строга Зейнеп.
-Ти, ме побъркваш като ми задаваш такива въпроси! Аз постоянно мисля за този запис, къде е лежала, къде е паднала… Не знам, защото телефонът ми беше изключен! – ядосва се Халил.
-Защо крещиш? – пита Джанер. Вече ще си общуваш с мен! Когато анализите са готови, ще ти се обадя – казва Джанер.
-Аз сам ще си тръгна, не трябва… - недовършва Халил и излаза от залата.

Пред сградата Халил се обажда на Зейнеп. Тя моли Ейлюл да му вдигне и да каже, че е на съвещание.

-Добре, кажи ѝ, че и аз тогава ще дойда на съвещанието!

Разбирайки това Зейнеп прасеща Халил. Той я връща в асансьора, където има една възрастна жена. Халил ѝ казва да не се притеснява, защото след малко ще слязат.

Халил пита Зейнеп, какво е било това шоу преди малко, защо този негодник се намесва в техните работи. Тя му отговаря, че така трябва.

-Пред теб стои Халил, същият този, който ти снощи гледаше в очите!
-Може това да не е правилно! Ние сме адвокат и клиент, трябва да има граница!
-Значи снощи нямаше такъв проблем, но се прибра и реши, че вече има проблем, така ли?

Зейнеп мълчи.

-Разбирам какво искаш да ми кажеш! Тази сутрин е пълна с изненади, първо Йълмаз, след това ти, но аз бързо ще се адаптирам! Имаш ли още нещо да ми кажеш в качеството на мой адвокат? - Халил започва да осъзнава, че Зейнеп просто се срамува от него.
-Не прави нищо, което може да навреди на делото, това е достатъчно! Дръж се по-далече от баща си! – казва Зейнеп. В същото време асансьора спира и Халил си тръгва без да каже нищо.

Жената, която стана свидетел на разговора им казва на Зейнеп:

-Момчето, много те обича, но ти много си го наранила!

За Армаган, която от самото начало е била против това дъщеря ѝ да се среща с Халил - това приятелство е неприемливо. Когато отива в кантората, за да каже на Зейнеп за това, тя се запознава с Али Фуат.

Халил най-безцеремонно отива при баща си и му показва, че не се страхува от него и го предупреждава, че краят на играта му е предварително известен на всички. На излизане му казва да предаде на най-малката си дъщеря, да престане да прикрива мръсотията му, защото и на нея ще се пренесе.

Йълмаз е притеснен, че Халил може да знае за улики, за които той не знае.
  • Възможно ли е, Джанет да е оставила още доказателства преди да умре?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

Преплетени съдби, еп. 31: Докато Халил се бори за живота си - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп. 29 и 30 Халил е тежко ранен. – какво ще случи...

„Преплетени съдби“, еп. 27 и 28 (Diema Family)– какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп. 26 (Diema Family)– какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп. 24 (Diema Family)– какво ще се случи… Йълмаз е освободен