Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 24 (Diema Family)– какво ще се случи… Йълмаз е освободен

Добави коментар

Планът на Джанер сработва и Зейнеп решава да се държи по-далече от Халил Появява се неочакван свидетел и Йълмаз е освободен. Вижте какво ще се случи в еп. 24 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 23 на турския сериал „Преплетени съдби“ Къванч заставя Йълмаз да се сдобри с Фериде, която припада, когато разбира, че баща ѝ не иска да я вижда. Фунда, за да си отмъсти на Халил, че я пренебрегва заради Зейнеп решава да се съюзи с Джанер.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 24 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 февруари 2024 по Diema Family.

Появява се неочакван свидетел и Йълмаз е освободен докато излязат резултатите от експертизата.

След като отваря подаръка на Джанер, Зейнеп е много разочарована от Халил и решава да стои далече от него. За целта включва Джанер в делото на Дженет, но дали този ход ще спре Халил?

Къванч разбира, че Фериде е бременна, но не ѝ съобщава. Какво ще се случи, когато Фериде разбере?

Джанер пристига в заведението, където поръча на Фунда да организира парти за Зейнеп. След него идват майката на Зейнеп и баща ѝ. На входа ги посреща Халил, Джем запознава жена си със сина на Джанет, за който толкова много им говори Зейнеп. Армаган видимо не харесва Халил и е много студена и лаконична в запознанството си с него.

След малко в ресторанта идват Зейнеп и Ейлюл. Ейлюл под предлог, че ще хапнат торта, която Зейнеп ѝ е обещала още сутринта води Зейнеп в ресторанта.

Зейнеп е изненадана, но още повече се изненадва когато разбира, че е организирано от Джанер.

-Ейлюл ми каза, че не обичаш да празнуваш рождения си ден, но аз обичам да рискувам – казва Джанер на Зейнеп. Той ѝ подарява малка кутийка, но ѝ казва да я отвори като се прибере вкъщи.

В същото време в прокуратурата адвокатът на Йълмаз вика пред прокурора аптекарят, който в деня на смъртта на Дженет е превързал раната на Йълмаз. Йълмаз казва пред прокурора, че е искал да спре жена си да не става, за да не се нарани, но тя не го послуша, дори го наранила.

Аптекарят казва, че Йълмаз е дошъл към седем часа сутринта с рана на крака, като се ядосвал на жена си, затова си е помислил, че двамата са се скарали.

Адвокатът на Йълмаз казва на прокурора, че кръвта, която са намерили не е на Дженет, а на неговия клиент, а също така твърдят, че Дженет Текин е починала от естествена смърт, а съобщението на сина си е изпратила, за да си отмъсти.

-Как може да докажете това? – пита прокурора.

Адвокатът вади извадка на телефонните разговори и съобщения в този ден на Дженет Текин и посочва на прокурора, че когато Дженет е изпратила съобщение на сина си, Йълмъз е бил при аптекаря, затова моли прокурора да пуснат клиента му докато излязат резултатите от експертизата.

Йълмаз е освободен, Фериде щастлива прегръща баща си. Адвокатът им казва, че делото все още не е закрито, а и може да се окаже, че кръвта наистина е на Дженет, но те ще се борят. Той още им казва, че някой вчера е изпратил от телефона на Дженет съобщение на изнудвача. Фериде веднага се досеща, че това е сестра ѝ Бирсен.

Действието се пренася в офиса на Али Фуат, който вади детски снимки и ги разглежда с умиление.

-Честит рожден ден, дъще!

Да разкрием тайната. Али Фуат е биологичният баща на Зейнеп.

Йълмаз се връща у дома, преди да влезе поглежда към отсрещната къща и стиска юмруци, а след това влиза, сяда на масата и си говори сам.

-Както преди, г-жо Дженет, отново се върнахме в началото!

Междувременно Фериде се прибира у дама си и търси Къванч, но разбира със сълзи на очи, че него го няма и тя отново е сама.

В същото време Къванч е в колата си и гледа резултатите от изследванията на Фериде.

Разбираме, че Фериде е бременна.

-А, аз си мислех, че всичко е свършило – мисли си Къванч.

Партито на Зейнеп приключва и всички си тръгват. Халил моли Зейнеп да поговорят. Тя казва на майка си и баща си, че ще се прибере по-късно. Халил подарява скромния си подарък на Зейнеп.

-Аз не обичам такива партита! Не знам защо Джанер го направи? – казва Зейнеп.
-Май, за да му простиш! Не знам е направил, че Джанер ти организира такова парти?! – казва Халил и размива Зейнеп.

Зейнеп е изненадана от подаръка на Халил - Оскар за най-добър адвокат.

-Извинявай, но ти ме уволни! Ако не греша, ти ми каза, че не би ме наел като адвокат, защо премисли?
-След като мама те е наела, значи ти си най-добрият адвокат на света!

Зейнеп се прибира вкъщи и отваря подаръка на Джанер. В кутийката намира флашка, която веднага пуска на лаптопа си. На нея вижда как Халил се кара с Фунда. На другият ден Зейнеп иска обяснение от Фунда. Тя казва на Зейнеп, че Халил си е такъв, първо крещи и вика, а след това се извинява, а тя му прощава. Фунда добавя, че това се повтаря много пъти. Фунда моли Зейнеп да не казва на Халил.

Зейнеп е много разочарована и решава да стои далеч от Халил.

В същото време Фунда се обажда на Джанер и му казва, че Зейнеп е била при нея и е искала обяснение за видеото. Джанер я пита, дали ѝ е повярвала. Фунда казва, че да, но не знае какво ще стане, ако Зейнеп каже на Халил. Джанер ѝ казва, че оттук нататък той поема.

Джанер си казва, че оттук нататък няма да оставя Зейнеп сама!

Джанер принуждава Зейнеп да го включи в делото на Дженет. Но, дали този ход ще спре Халил?

Фериде отива в хотела, където е отседнал Къванч, но него го няма. Тя влиза в стаята му, за да го почака. На бюрото му намира резултатите от изследванията си и разбира, че е бременна.

Къванч се връща, а Фериде го пита, защо не му е казал, че е бременна, дали защото се притеснява, че в това положение няма да иска се разведат. Къванч се опитва да ѝ обясни, че откак са се оженили баща ѝ винаги е между тях… Фериде не иска да го слуша и подписва пред очите му молбата за развод, като му казва, че тя само ще задържи дето си и не иска нищо друго от него ,и му оставя на бюрото халката и годежния пръстен и си заминава разплакана...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

Преплетени съдби, еп. 40: Йълмаз празнува, а Халил изчезва - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп. 39: Йълмаз пребива внучка си - какво ще се случи…

Преплетени съдби, еп. 31: Докато Халил се бори за живота си - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп. 29 и 30 Халил е тежко ранен. – какво ще случи...

„Преплетени съдби“, еп. 27 и 28 (Diema Family)– какво ще се случи…