Актуално Здравей, България

Предизборните дебати по NOVA започват в ефира на “Здравей, България”

Добави коментар

NOVA слага началото на предизборната кампания още този петък - 24 февруари

"Новите 240. Дума срещу дума". Този петък, 24 февруари, в ефира на „Здравей, България” започват дебатите между основните политически партии по темите за доходите ни, здравеопазването, престъпността и корупцията. Как политиците смятат да повишат стандарта на българите, както обещава вече всяка партия? С какви идеи ще се справят с битовата престъпност и с мигрантския натиск? Обещават ли ни възмездие за корумпирани политици и чиновници? И как да стане? Кой с кого ще се коалира за правителство или отново ще участваме в избори след изборите? Основните претенденти за парламента се изправят дума срещу дума в сутрешните дебати по NOVA в следващия един месец. Очаквайте и сблъсъка между най-интересните водачи на листи. За какво се надпреварват старите и новите лица - за вниманието на избирателите или просто за място в парламента?


Докато политиците в студиото спорят, екипът на "Здравей, България" ще следи казват ли ни истината. Дебатите ще бъдат наблюдавани от специални експерти - "ловци на лъжи", които ще имат тежката финална дума реалистични ли са обещанията на политиците или са само предизборна стръв за избиратели.


Още този петък един срещу друг се изправят хората, написали програмите на ГЕРБ и на БСП - Томислав Дончев и Драгомир Стойнев.


По думите посрещат, по свършеното - изпращат. Направете своя избор за изборите заедно с Ани Цолова и Виктор Николаев в "Новите 240. Дума срещу дума" по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник