Актуално В програмата

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

Добави коментар

Извънредно издание с най-любопитното от честванията в страната и чужбина ще предложи на зрителите сутрешният блок „Здравей, България“ на 3 март.

Водещи в двете изнесени студиа ще бъдат емблематичните лица на телевизията – Николай Дойнов и Христо Калоферов. Те ще направят зрителите част от честването на 143-тата годишнина от Освобождението на България от връх Шипка и паметника на Незнайния войн в София.

Междувременно водещите Виктор Николаев и Лора Инджова ще посрещнат в студиото на „Здравей, България“ редица специални гости - сънародници с кауза. Зрителите ще се запознаят с историите на родолюбиви и успешни българи, избрали да останат в родината с мисия страната ни да бъде по-добро място за живеене, където младите да развиват потенциала си.

В студиото на „Здравей, България“ ще влязат още съвременните герои в бяло – медиците, които се изправят на първа линия в борбата с коварния коронавирус и всеки ден рискуват живота си за общото благо. И още – как отбелязват националния празник българи зад граница, разказват родни популярни личности и други наши сънародници. На финала зрителите ще имат възможността да чуят и гледната точка на децата, за да разберат какво означава датата Трети март за тях.

Не пропускайте „Здравей, България“ всеки делничен ден точно в 6.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник

Шеф Виктор Ангелов: Очаквам силни характери и още по-интересни персонажи в новия сезон на Hell’s Kitchen