Актуално В програмата

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

Добави коментар

„Здравей, България“ ще направи зрителите съпричастни на тържествата в цялата страна.

На 3 март, в деня на 142-та годишнина от Освобождението на България, в извънредно издание от 7.00 до 12.00 ч., „Здравей, България“ ще направи зрителите съпричастни на тържествата в цялата страна. На живо от честванията на връх Шипка и пред паметника на Незнайния войн в София ще бъдат Николай Дойнов и Христо Калоферов. Ще ви покажем похода на най-дългото знаме в Стара Загора, панихидата в църквата в гр. Шипка и ски-спускането с народни носии съпроводено от гайди в Пампорово.


В студиото в София, водещите Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат българина, който развя родния трибагреник на Оскарите миналата година – Димитър Маринов, президентът на България от 1997 до 2002 г. Петър Стоянов и конституционният съдия Атанас Семов. За отзвука на честванията сред българите в Съединените щати разказва Йонко Мермерски. За кръвта и свободата – писателката Здравка Евтимова, старозагорският митрополит Киприян, историците – проф. Милко Палангурски и проф. Пламен Павлов. Ще гостуваме и на д-р Чавдар Ангелов – директор на комплекса "Шипка".


За диагнозата "Патриотизъм" в "Здравей, България" говорят още любимият български актьор Владо Пенев и продуцентът и сценарист на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ – Иван Спасов. В навечерието на кинопремиерата на филма „Останалото е пепел“ – Асен Блатечки и Диляна Попова ще разкрият подробности за историческата драма и личните си преживявания.


Не пропускайте извънредното издание на "Здравей, България" по NOVA на 3 март от 7.00 до 12.00 ч.!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник

Шеф Виктор Ангелов: Очаквам силни характери и още по-интересни персонажи в новия сезон на Hell’s Kitchen