Актуално Други

Полуфиналистът на MasterChef 5 Добрин Каранлъков показва „шампионска закуска“ в петък по bTV

Добави коментар

Този петък Добрин Каранлъков ще покаже на зрителите на „Преди обед“ по bTV рецептата за закуската, която му отвори пътя към полуфинала на MasterChef.

Този петък Добрин Каранлъков ще покаже на зрителите на „Преди обед“ по bTV рецептата за закуската, която му отвори пътя към полуфинала на MasterChef. За най-важното ядене през деня, кулинарят ще подбере компоненти, които дават енергия и ценни хранителни вещества. Неговата рецепта за „мега старт“ съдържа омега 3 мастни киселини, фибри, желязо и супер-храни, а подготовката ѝ отнема не повече от 30 минути.


Продуктите включват тиквени семки, чери домати, маслини, пушена сьомга, яйца, каперси, горчица, авокадо, лимон, пресен спанак, кориандър, пресен лук и сладък картоф. Зрителите ще видят как се приготвят пикантни хрупкави рьощи, авокадо салса, поширани яйца и сос Холандез, достойни да впечатлят взискателните професионалисти Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Добрин ще демонстрира кулинарни тънкости, с които всеки може да придаде на стандартни рецепти изкушаващ вкус и външен вид.

 

Добави описание


Добри ще сподели със зрителите на „Преди обед“ как съчетава интензивната си работа като управител на ресторант във Великобритания с любимите си спортни тренировки и здравословните рецепти. Според неговата философия амбицията е ценно качество, но човек не бива да се надценява. Той винаги е самокритичен, търси повече от себе си и не се примирява с компромисни варианти. Така подхожда и спрямо ежедневното си меню, което често включва хапване „на крак“, но винаги с внимателно подбрани продукти. Той ще сподели за интересните контакти и плановете си за развитие в сферата на кулинарията, мечтата си за собствен ресторант и гостилница в село Стойките.     

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед , MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи