Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 39 какво ще се случи?

Добави коментар

Ирене помага на Елена да се срещне с Педро. Вижте още какво ще се случи в епизод 39 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 22 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Доминго се отказва от работата си в работилницата на Нелсън. Нелсън моли Педро да се застъпи за него пред баща си. Габриела обяснява на Самуел, че Ернесто няма семейство, затова ще се бори яростно, за да задържи Елена при себе си. Лекарят успокоява Елена, че скоро ще възвърне всичките си спомени. Агустин предлага на Нелсън да изкуши Доминго да се върне с увеличение на заплатата.

Нелсън решава да напише любовно писмо до Естер и след това да го изгори, но забравя последното. Габриела напомня на Елена, че е планирала да се разведе със съпруга си заради Педро. Педро подозира, че именно Ернесто е дал наркотиците на съпругата си.

Елена напуска болницата. Ернесто моли Ирене да остане още няколко дни и да се погрижи за Елена. Доминго се съгласява да се върне на работа. Елена се обажда на Педро, за да му каже, че знае кой е той. Андреа и Алма са арестувани от полицията за това, че продават на улицата без разрешително. Габриела ги спасява от тежкото положение.

Ернесто открива, че Джими работи в същата работилница като Педро. Той решава да използва този факт срещу своя съперник. Трини пита Елена за хапчетата, намерени в дрехите ѝ. Писмото на Нелсън попада в ръцете на Естер. Ирене урежда среща между Елена и Педро. Двамата се поздравяват със страстна целувка.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?