Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Изабела губи паметта си! Педро моли Елена за разрешение да се срещне с Николас! Вижте още какво ще се случи в епизод 12 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 15 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро се извинява на Елена, че се е осмелила да ѝ признае чувствата си. Той ѝ съобщава за планираната си сватба с Джина и обяснява защо е дал втори шанс на годеницата си. Той иска разрешение да види сина си. Елена не може да му отговори. Въпреки че осъзнава връзката между него и Николас, тя си спомня за ревността на съпруга си, който се противопоставя на срещите им.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Ернесто се възмущава, че жена му е видяла механика. Обяснението на Елена, че Педро е искал да говори за Николас, е безполезно. Педро разкрива на Джина, че е поискал разрешение от Елена да посети сина си. Николас се чувства отговорен за поредния спор между родителите си. Изабела получава нервен срив. Тя иска да види сина си възможно най-скоро. Когато Ернесто се появява, тя не го познава и му казва в очите, че го мрази.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Ернесто се извинява на съпругата си за поведението на майка си. Той признава, че се срамува от нея и затова се грижи толкова много за нея и Николас - единственото му семейство. Монахинята споменава на майка Рефухио за тревожното поведение на Исабел. Ернесто се сдобрява с Елена. Той ѝ се заклева, че никога повече няма да я нарани. Николас гледа интервюто с Педро тайно от баща си.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.


Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?