Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 11 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена научава за сватба на Педро и Джина! Вижте още какво ще се случи в епизод 11 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 14 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Нико е изписан от болницата и очаква с нетърпение да види Педро. Той разбира, че баща му не харесва Педро и иска да разбере защо. Елена обяснява на сина си, че го ревнува. Междувременно Елена и Ернесто се връщат към нормалния си живот. Ернесто заминава на командировка в Хюстън. Тайно от съпругата си той купува имение в Съединените щати с намерението да живее там със семейството си. Елена се връща в офиса си.

Междувременно Педро и колегите му работят по автомобила за състезанието по тунинг, тъй като то е на следващия ден. Агустин хвали Педро за работата му по възстановяването на автомобила. Джими ревнува от успеха му и се опитва да промени автомобила. За щастие на сутринта, когато автомобилът не иска да запали, Педро открива частта, която не работи, и я сменя. Така че всички те се явяват на конкурса след малката уплаха. Накрая успяват да стигнат до състезанието в последния момент.

Нико убеждава майка си да го заведе на състезание за най-добър автомобил. Там те се срещат с Педро, който е много щастлив да види сина си и дори му показва колата, която е поправил. В крайна сметка победител е гаражът на Нелсън. Нико е много щастлив за Педро и се качва на сцената, за да го прегърне. Елена е развълнувана от необикновения момент между баща и син. Нелсън получава трофея и голям чек. Той честно споделя печалбата със служителите си и продава автомобила на висока цена.


Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Орасио се страхува, че Моника ще се влюби в Алфредо, мъжът, с когото го запознава Андреа. Поради тази причина той моли съпругата си да организира вечеря за двойки и да покани асистента му и нейния приятел. След като получава поканата, Моника се изправя срещу Орасио и той я уверява, че го е направил, за да ѝ покаже, че може да живее без нея. По време на вечерята обаче той се опитва да развали връзката на асистента си с Алфредо.

Доминго се разболява от стомашно-чревно разстройство. Естер го съветва да отиде на лекар, но той не иска, затова тя изпраща за лекар. Лекаркат му предписва диета и го изпраща на изследвания. Веднага щом се почувства по-добре, Доминго уверява Естер, че няма да се яви на тестовете, докато не получи пари.

Педро моли Елена да се срещне с него в едно кафене. Жената се колебае дали да приеме поканата. Едва след като разговаря със сестра си, тя решава да приеме. Ернесто се връща по-рано от пътуването си. Когато научава, че съпругата му е тръгнала да се среща с механик, той я последва. Педро уверява Елена, че повече няма да ѝ се доверява за чувствата си, тъй като смята да се ожени за Джина. Елена е недоволна.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.


Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 10 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 9 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 8 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 7 какво ще се случи?