Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.53 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан разбира, че Еда не е бременна. Вижте какво още ще се случи в епизод 53 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 17август 2022 по bTV Lady.

„Почукай на вратата ми“, еп.54 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.54 (bTV Lady) – какво ще се случи...

След като покривът на новоремонтираната сграда се срутва по време на партито на Аслъ и Емре, Серкан естествено обвинява себе си, но Еда е решена да...

В епизод 52 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан и Еда гледат бебето на новите си клиенти. Серкан чува разговор между Аслъ и Еда и мисли, че Еда е бременна.


НА КРАТКО какво се случва в еп.53 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 август 2022 по bTV Lady.

Пристигат Аслъ и Емре, за да си вземат бебето и Серкан разбира, че не Еда е бременна. Еда е бясна, че Серкан се е държал с нея добре, само защото е смятал, че е бременна.

Еда извежда Айдън извън имението, макар и само виртуално.

Покривът, който Серкан проектира в имението на Кафеджиоглу се срутва, в което пръст има Ефе.
Действието продължава от предния епизод в имението на Болат, където Еда и Серкан се грижат за бебето на техния клиент, докато те организират партито си.

Серкан пита Еда, дали има нещо, което иска да му каже, а тя му отговаря, че има много неща, но сега не му е времето. Еда му признава, че се влюбила в него, но той… Серкан я прекъсна и ѝ отвръща, че не е искал да я нарани.

Точно в този момент пристигат Аслъ и Емре да си вземат бебето и Аслъ им казва, че е казала на Емре за бременността си. Това е моментът на истината за Серкан, който изпитва облекчение, че Еда не е бременна. Двойката благодари на Еда и Серкан, че са погрижили за бебето им, и им напомня, че са поканени на партито им следващата вечер.

Когато остават насаме, Еда разбира, че Серкан цял ден се е отнасял към нея с внимание и загриженост, защото е смятал, че тя е бременна. Тя се дразни, че той е направил това предположение, и го обвинява, че не се е държал много бащински към детето, не е искал да го държи и да се грижи за него. Еда си тръгва вбесена.

По пътя към таксито, което я чака, тя вижда Айдън да стои до портата. Еда ѝ казва, че ще дойде утре и ще ѝ донеса изненада, а тя трябва да си помисли, какво най-много ѝ липсва да прави навън.

Останал сам, Серкан преглежда чертежите си за тавана на имението на Емре и Аслъ и ги изпраща на Лейла. Той ѝ се обажда и ѝ казва да ги разпечата и да ги даде на екипа на сутринта. Той също така чете откъс от книга, която се отнася до истинската любов.

На следващата сутрин Ефе идва в офиса, чува как Лейла казва на Ердем, че трябва да изпрати плановете на строителната бригада за тавана на новия им клиент, и Ефе отива в стаята за копиране, за да разгледа чертежите... и може би да направи промени в тях.

Фифи, Джерен и Еда си почиват на леглото в стаята на Еда.

Джерен разказва на момичетата колко лош е бил Селин към нея. Разказва им също, че Ферит е чул как Селин е ходила при Серкан преди сватбата им и му признала колко много го обича, а Еда си спомня, че е видяла снимките на Селин и Серкан, които са били на масата, когато е напускала къщата на Селин и им казва, че явно не може да забрави Серкан.

На следващата сутрин, придружена от Айфер, Еда отива в дома на Айдън с изненадата. Досадната Айфер също иска да отиде, защото това е нейният начин да контролира Еда. Еда е донесла виртуални очила за Айдан, за да може тя да се наслаждава на сцени от Лондон, сякаш се разхожда по улиците. Сейфи извежда Айфер на разходка в градината, докато Еда и Айдън се наслаждават на виртуалното си пътуване.

Серкан ги вижда и идва при тях.

-Какво правите - пита Серкан.
-Гледаме Шекспир! Серкан не ни пречи - отвръща Айдън.-
Тихо, Серкан - казва Еда.
-Малко в офиса се занимавам с луди, а сега и вкъщи
- отвръща Серкан и си тръгва.


Серкан отива в офиса и открива, че Ефе има среща с Пъръл, Енгин, Ферит и Селин.

Ефе им разказва за влиятелен архитект, който също ще присъства на партито тази вечер. Когато Серкан влиза, той е раздразнен, че Ефе използва офиса му за среща, за която не знае нищо. Той казва на Ефе, че следващия път, когато иска да организира среща без него, трябва да използва конферентната зала до входа, а Ефе му отвръща, че трябва да свикне с подобни срещи, защото няма да спре.

Серен води Ферит в кучешкия приют, за да си избере куче, вместо да се кара със Селин за кучето, който са имали, когато са били заедно.

Ферит оценява идеята на Серен и се съгласява, че нейното възприятие за проблемите му със Селин си струва да се вземе под внимание. Изглежда, че той се възхищава все повече на Джерен.

Вечерта на партито на Кафеджиоглу Серкан се обръща към Емре с молба неговата компания да проектира спортния комплекс, който той предвижда да построи в Лондон. Емре казва, че е мислел да предложи работата на друг архитект, но Серкан го убеждава, че неговата компания ще свърши най-добрата работа. Емре се съгласява да му даде работата, а когато Енгин чува новината, той ликува.

Гьозде също е на партито и флиртува с Енгин, а Пъръл се ядосва.

Еда идва на партито, облечена в синята рокля, която Серкан ѝ е купил.

Докато Серкан и Енгин обсъждат работата в Лондон и недоверието на Серкан към Ефе, се чува тътен и стълбището се изпълва с прах. Очевидно част от покрива се е срутила. Серкан не може да разбере какво се е случило.

Ефе се втурва в банята и се обажда на някого, като казва, че е "направил това", но не е очаквал щетите да са толкова големи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...