Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.54 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

След като покривът на новоремонтираната сграда се срутва по време на партито на Аслъ и Емре, Серкан естествено обвинява себе си, но Еда е решена да докаже, че Серкан няма вина. Вижте какво още ще се случи в епизод 54 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 18 август 2022 по bTV Lady.

В епизод 53 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан разбира, че Еда не е бременна. Покривът, който Серкан проектира в имението на Кафеджиоглу се срутва, в което пръст има Ефе.


НА КРАТКО какво се случва в еп.54 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 18 август 2022 по bTV Lady.

След като покривът на новоремонтираната сграда се срутва по време на партито на Аслъ и Емре, Серкан естествено обвинява себе си, но Еда е решена да докаже, че Серкан няма вина.

Айфер научава, че не Ефе, а Серкан Болат е спасил цветарницата ѝ.

Отношенията между Серкан и Алптекин стават още по-обтегнати след инцидента с покрива.

Айдън казва на мъжа си, че са допуснали грешка и Еда трябва да разбере истината, за да може един ден да прости на Серкан.


След инцидента с покрива Серкан казва на Енгин да извика строителите на среща сутринта в офиса и да получи копия от чертежите, които са използвали за тавана на имението на Кафеджиоглу. Пъръл казва, че трябва да се справят с пиара, но за съжаление Селин е извън града за няколко дни. Еда пита Серкан дали има нещо, което може да направи, но той казва, че не. Серкан иска да бъде сам, затова Еда си тръгва.

На следващата сутрин по новините показват срутването на покрива. Фифи и Айфер я чуват, докато пият кафе. Фифи казва, че не може да повярва, защото Серкан е много добър в професията си.

Сейфи носи таблета на Айдан, за да може тя да види новините. Айдан си отдъхва като разбира, че никой не е пострадъл.

Сутринта Ферит казва на Селин, която се е върнала, като е разбрала за инцидента, че кучето може да остане при нея, защото някой е променил решението му.

Серкан търси в плановете, докато Енгин преглежда подробно чертежите. Накрая Енгин идва при Серкан и му казва, че в чертежа е имало грешка, но Серкан казва, че не би допуснал такава грешка.

Енгин предполага, че може би е бил разсеян от възможността Еда да е бременна и не е обмислил чертежа толкова внимателно, колкото обикновено, но Серкан не е съгласен. Той знае колко внимателно е начертал проектите.

Селин идва с Пъръл и казва на Серкан, че не е могла да потули новината за срутената сграда.

-Каква сграда, това е част от покрив – бесен е Серкан.

Емре и Аслъ идват в офиса, за да кажат на Серкан, че след този инцидент не могат да работят с него и ще заведат дело срещу компанията.

Ефе казва, че може да обясни всичко, но те настояват, че ще заведат дело. Серкан казва, че ги разбира и че трябва да направят каквото смятат за правилно.

Ефе изглежда малко изненадан, че Серкан е капитулирал толкова лесно, и бързо тръгва след Емре и Аслъ, които си тръгват.

Серкан е ядосан на себе си и хвърля няколко неща, преди Еда да се втурне към него. Той ѝ казва да се махне, но тя не го прави. Тя казва, че знае, че той не би допуснал такава грешка, че е прекалено добър, прекалено внимателен в работата си.

Серкан ѝ казва, че иска да остане сам, но тя не иска да си тръгне. Когато той отново ѝ крещи да си върви и се обръща, тя го хваща за ръката и го придърпва към себе си. Еда държи лицето му между ръцете си и гледа през очите му в измъчената му душа.

-Серкан, станало е нещо! Изпратили са грешни скици, ще го докажа, ще го преодолеем заедно! Моля те! – опитва се да го успокои Еда.

Никой в момента не вярва в уменията на Серкан като архитект, освен Еда, която отказва да повярва, че Серкан може да направи такава грешка. Фактът, че тази "грешка в преценката" отразява инцидента, при който загиват родителите на Еда, не се изпуска от вниманието на зрителя. Разликата е, че никой не е пострадал и Серкан поема цялата отговорност. Серкан реагира на инцидента с гняв към себе си; Еда реагира с недоверие и решителност да открие причината за повредата на покрива.

Сейфи опакова личните вещи на Серкан, за да ги пренесе в новия му дом. Айдън открива какво прави и реагира отчаяно.

Алптекин отива в офиса, за да предложи на Серкан подкрепа, но и да му даде съвет, за да не пострада много репутацията на холдинга и в крайна сметка да не загуби клиенти.

Серкан отхвърля съвета на баща си, като предполага, че от него се очаква да прикрие отговорността, както е правил Алптекин в миналото. Той казва на баща си, че няма да постъпи като Алптекин. Между тях няма никаква връзка, освен фамилията им.

Когато Ефе отива при Селин, той научава, че положението в компанията е много лошо. Тя му казва, че щетите, нанесени на компанията, са толкова големи, че може да загубят международните си клиенти.

Ефе, изправен пред необходимостта да поправи щетите, които е нанесъл, се обажда на Емре и моли за възможност да поговори с него като с приятел. Той иска Емре да го изслуша, преди да заведе съдебно дело, и очевидно Емре се съгласява.

Селин е подготвила изявление за срутването на покрива за пресата; тя се консултира със Серкан, но преди да приключи разговора си с нея, влиза Еда и моли Серкан да прегледа оригиналните чертежи от компютъра си и тези, отпечатани за строителната бригада.

Серкан не иска да се занимава, защото предполага, че са еднакви, но когато сравняват размерите, откриват грешка в набора от разпечатки, използвани от строителния екип.

Еда заключава, че някой умишлено е направил промени, за да "подготви" Серкан за провал.

Еда смята, че Селин е виновна, и се заклева да открие виновника, а Серкан е сигурен, че Ефе е виновникът.

Серкан благодари на Еда, която отива да разследва, кой е виновникът.

В цветарския магазин Фифи посреща Есра, асистентката на г-жа Идил, която се е съгласи да работи с Айфер. Фифи предполага, че Ефе ги е препоръчал, но асистентката казва, че Серкан Болат е посочил магазина на г-жа Идил. Фифи казва на асистентката да не споменава името на Серкан, но Айфер я чува и пита Фифи, какво да не ѝ казва? Айфер използва хитрата си хипнотизираща техника, за да измъкне името на Серкан от Фифи.

-Серкан Болат спаси цветарницата ти – казва Фифи.
-Серкан Болат – роботът! – не може да повярва Айфер.

Серкан се среща с Енгин, Пъръл и Селин, за да им каже, че са открили несъответствие между неговите оригинални чертежи и тези, използвани от строителната бригада. Казва им, че смята, че Ефе ги е променил, но докато не намери доказателства, трябва да измислят как да се справят с Емре и Аслъ. Влиза Ефе и им казва, че е говорил с Емре и ще отложи съдебния иск, за да имат възможност да обсъдят инцидента. Серкан казва на Ефе да се обади на Емре веднага, защото иска да говори с него.

Серкан казва на Емре да му даде два дни, за да отстрани щетите; той ще ремонтира покрива и ще поеме всички разходи за оборудване, материали и строителната група, а той след два дни може да им каже какво е решил.

На събранието на екипа Серкан разказва на всички какво ще включва работата през следващите два дни. Той пита Пъръл дали имат видеозапис на помещението с принтера, но тя отговаря, че го чака. Ефе иска да знае защо чакат видеозаписа, а Серкан казва, че искат да проверят дали някой не е манипулирал компютрите или принтера.

Еда пита Енгин и Пъръл дали Селин има архитектурно или инженерно образование, но и двамата отговарят отрицателно. Тя също така ги пита дали смятат, че Селин изпитва някакви негативни чувства към Серкан, но и двамата отново казват, че не. Но тези въпроси са много остроумни, затова Пъръл пита защо Еда иска да знае. Еда е много мила и казва, че просто се е интересувала, но Пъръл подозира, че Еда и Селин може би враждуват. Селин пита Пъръл защо Еда е разговаряла с тях толкова тайно и когато Пъръл ѝ казва, Селин веднага разбира, че Еда смята, че тя е променила чертежите.

Ядосана, тя се изправя срещу Еда, която казва на Селин, че не винаги е лоялна към Серкан, защото само преди няколко дни е продала акциите си на външен човек. Серкан се намесва, като казва на Еда да се откаже.

Ферит също казва на Еда, че Селин не е толкова зла, че да навреди на Серкан или на компанията, но Еда му напомня, че Селин е вършила подли неща в миналото, като например да плати на журналистка, за да не разкрие източника на статията ѝ за Серкан.

Серкан пита Еда дали може да направи рисунки и картини на градините и да ги завърши за два дни. Еда казва, че може, но ще има нужда от неговата помощ.

Алптекин се прибира вкъщи и се сблъсква с Айдън, която опакова вещите на Серкан за преместването му в новия му дом. Айдън казва на мъжа си, че са допуснали грешка и Еда трябва да разбере истината, за да може един ден да прости на Серкан.

-Аз ще спечеля доверието на Еда, за да разбере, че Серкан не е виновен, но първо трябва да изляза навън – казва Айдън.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.73 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.72 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.71 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.70 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...