Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.52 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан и Еда гледат бебето на новите си клиенти. Серкан чува разговор между Аслъ и Еда и мисли, че Еда е бременна. Вижте какво още ще се случи в епизод 52 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 август 2022 по bTV Lady.

В епизод 51 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда не се чувства добре, Серкан подозира, че може да е бременна. Ефе решава да даде урок на Серкан, за това, че му няма доверие.


НА КРАТКО какво се случва в еп.52 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 август 2022 по bTV Lady.

Еда отново се чувства зле и отива в банята, където среща Аслъ, която ѝ казва, че си е направила тест за бременност, който е бил положителен. Еда ѝ казва, че смята, че ще е момиче. Серкан чува само част от техния разговор, а когато отива до тоалетната и намира теста за бременност, затова си мисли, че Еда е бременна.

Еда предлага на Емре и Аслъ, тя и Серкан да се грижат за бебето, докато те се подготвят за партито. Серкан казва на Енгин, че Еда може би е бременна.

Текст от potv.bg

Действието на сериала ни показва Айдън, която се чувства виновна, че може да е наранила чувствата на Еда предния ден, а Сейфи я насърчава да се обади на Еда, за да види как е. В този момент Еда, която държи бебето, и Серкан са останали сами на терасата, докато родителите отиват в имението, за да вземат плановете на къщата и чертежите за ремонта. Еда не може да отговори на телефона, затова Серкан приема обаждането от Айдън.

-Мамо, защо винаги звъниш с видео? – пита Серкан.
-Защото не излизам от вкъщи, синко – отговаря Айдън.
-Ти защо вдигаш телефона на Еда – пита Айдън.
-Защото Еда е заета – отговаря Серкан.

Айдън онемява, когато вижда Еда да държи бебе и я пита на кой е това бебе?

- Малкия Серкан – казва Еда. Айдън е изумена, а Серкан ѝ казва, че са заети и ще се чуят по-късно.
Текст от potv.bg

Аслъ и Емре се връщат с чертежите, а Еда предлага да сложи в леглото спящото бебе, докато Серкан огледа имението, за да планира ремонта, а в същото време двойката се среща с организатора на партитата, за да се подготвят за събирането следващата вечер. Когато Емре казва, че може би трябва да отложат партито заради бебето, защото някой трябва да гледа бебето, докато го организират, Еда предлага тя и Серкан да се погрижат за детето за няколко часа, за да може двойката да се заеме с подготовката. Серкан е против това, но Еда си знае своето.

-Г-н Серкан, няма да оставете Еда и бебето? – пита Емре.
-Разбира се, Серкан много го бива с гледането на деца – отговаря Еда.

Аслъ подава бебето на Еда и казва, че отива да му събере някакви дрешки. Вълна от гадене принуждава Еда да даде детето на Серкан, докато тя се втурва към тоалетната на горния етаж.

Текст от potv.bg

Бебето повръща на рамото на Серкан. Той се качва на горния етаж, за да избърше повърнатото, като чува разговор между Еда и Аслъ. Еда казва на Аслъ, че ще е момиче, защото има предчувствие, а и винаги си е мечтала за момиче. Серкан не знае, че Еда е видяла положителния тест на Аслъ и говорят за бебето, което очаква Аслъ. Серкан се разминава с Еда, която излиза от банята, а тя виждайки повърнатото с усмивка го пита, дали са го на повръщали.

Серкан влизайки в банята си говори сам, че това не е възможно, но когато вижда кутията с теста за бременност в кошчето за боклук…. изражението на лицето му няма цена.

Текст от potv.bg

Айдън, която все още е в шок от бебето Серкан, се обажда на Айфер, за да разбере какво знае за бебето, но телефонът ѝ се изключва, преди да успее да ѝ обясни какво знае.

Айфер побеснява от представата за "бебе" и веднага се обажда на Еда, но тя не отговаря. Тя чака заедно със Серкан семейството да донесе бебето, за да го гледат.

Текст от potv.bg

Гьозде носи някакви документи в офиса и съобщава на Енгин, с Пъръл до него, че вече не работи за Кафеджиоглу и си търси работа.

Ердем се подиграва на Лейля, че ще бъде заменена от Гьозде. Енгин подслушва подигравките на Ердем и заплашва, че може да се окаже, че той ще бъде този, който ще бъде заменен. Ердем, който отчаяно иска да поправи грешката си, прави комплимент за синята риза на Енгин и извежда Гьозде от офиса. Пъръл също не е доволна. Тя се възмущава от флирта на Гьозде с Енгин и от очевидното приемане на ласкателствата от страна на Енгин.

Тъй като Серкан не е в офиса, Ефе казва на Енгин, че трябва да погледне чертежите за ремонта. И Селин, и Пъръл обясняват, че Серкан е завършил проекта, а той не обича други да надзирават личните му проекти. Ефе казва, че тъй като Емре и Аслъ са негови приятели и той ги е довел в компанията, има право да види какво планира да прави Серкан.

Текст от potv.bg

Еда и Серкан пристигат с бебето в имението на Болат.

Малко по-късно Енгин пристига да се види със Серкан. Серкан го кара да се закълне, че ще пази тайната, която ще разкрие, и казва на Енгин, че макар да не е сигурен, смята, че Еда е бременна.

Енгин е едновременно шокиран и радостен, но няма никаква идея какво трябва да направи Серкан.

Серкан също така казва на Сейфи, че си е намерил дом и иска Сейфи да надзирава преместването на вещите му, когато дойдат носачите.

Текст от potv.bg
Айфер е безпомощна, когато Еда не отговаря на обажданията ѝ. Тя решава да отиде при Айдън, за да разбере повече за това загадъчно обаждане за бебето
Текст от potv.bg

В конферентната зала Селин и Ефе се наслаждават на чаша кафе и двете се оплакват, че се задушават в офиса. Ефе казва, че му е омръзнало от отношението на Серкан към него, а Селин казва, че Серкан не му има доверие. Но Ефе казва, че е платил много пари за почти половината от акциите в холдинга, така че очаква Серкан да се отнася справедливо с него или ще трябва да покаже на Серкан, че има половината от контрола над холдинга по други начини. Това изказване разтревожва Селин, която иска да знае дали трябва да се притеснява, но Ефе я уверява, че не трябва. Той просто иска Серкан да го уважава като партньор.

Текст от potv.bg

Серкан работи, докато Еда се грижи за бебето, но когато Серкан отива до детското креватче, бебето Серкан се събужда. Еда кара Серкан да вземе бебето, докато тя приготвя шишето на бебето.

Серкан го слага в креватчето и му говори за архитектура. Еда се връща с бебешкото шише и закуска за себе си - чипс. Серкан казва, че не може , че трябва да яде нещо здравословно, и ѝ носи плодове и ядки. Когато бебето допива шишето си, Еда казва на Серкан да го оригне.

Разбира се, Серкан се противопоставя и точно в този момент се появява Ефе. Той носи документи за Серкан. Той коментира, че изглеждат като семейна двойка, но доброволно се съгласява да оригне бебето. Казва, че има много племенници в Мардин и знае как да го направи.

Текст от potv.bg

Майката и лелята се събират при Еда и Серкан, като и двете питат за присъствието на бебето и дали Еда е бременна.

Еда категорично казва, че не на Айфер, но Серкан казва на Айдън, че не знае със сигурност.

За момент Айфер и Айдън са запленени от идеята, че Еда и Серкан могат да бъдат родители.

Докато трае това обяснение, Ефе е заета с компютъра на Серкан, без да бъде забелязана.

Текст от potv.bg

Когато настъпва вечерта и в къщата е тихо, Еда и Серкан сядат на дивана и разглеждат плановете на Еда за градината. Серкан взема молива и посочва местата, където Еда трябва да направи някои промени, за да се приспособи към наклона на градината.

Двамата седят много близо и говорят тихо, като се гледат по много интимен и нежен начин.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...