Актуално България търси талант

Пети полуфинал на „България търси талант”

Добави коментар

Петият полуфинал на „България търси талант” в духа на рокендрола и екстремните спортове

Петият полуфинал на „България търси талант” ще впечатли зрителите с разнообразно и колоритно шоу   неделя (17 май) от 20.00 часа по bTV.

Едно от най-очакваните изпълнения безспорно е това на Дженифър Цанкова, известна още като Jenny Jo, която очарова жури и публика при първата си изява на сцената и заслужено спечели „златния бутон” на Дарина Павлова. На кастингите Джени се яви в компанията на баща си, изпълни парче на Guns N’ Roses и шашна всички със страхотен глас и умения на китара. 

Михаил Бакърджиев – Набора

Михаил Бакърджиев – Набора

Михаил Бакърджиев – Набора ще изпълни с екшън сцената на „България търси талант”. На кастингите той се представи с екстремно и много атрактивно каране на мотор, а за големите концерти обеща номерът му да бъде още по-рисков.

художествена гимнастика „Левски”

Клуч по художествена гимнастика „Левски”

 

Симона Бойкова

Симона Бойкова

За вземащи дъха номера се готвят още клубът по художествена гимнастика „Левски” и Симона Бойкова с нейната внушителна акробатика на пилон, която спечели първо място на първия в България шампионат по pole dance.

Поля Иванова

Поля Иванова

 

„The Basement”

„The Basement”

Мурад Мурад

Мурад Мурад

За музикалното и танцово шоу ще се погрижат 8-годишната певица Поля Иванова, хип-хоп танцьорите от „The Basement” , попинг танцьорът Мурад Мурад, който се върна от Германия, за да вземе участие в шоуто, както и Виктор Христов, за когото по време на кастингите Ники Илиев предрече, че изпълнението му ще „счупи интернет”.

Magic Mario

Magic Mario

 

Димитър Пенчев

Димитър Пенчев

Забавните изпълнение в шоуто ще бъдат представени от комедийния фокусник Марио Меров, по прякор Magic Mario и Димитър Пенчев, който на кастингите оформи една тиква като двойник на Иво Сиромахов.

Ще се впечатлят ли от представените номера този път Дарина, Деси, Ники и Иво и ще успее ли най-после участник, носител на „златен бутон” да стигне до финала в шоуто, зрителите на bTV ще видят тази неделя от 20.00 часа. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя