Актуално В програмата

Актрисата от „Белези” Ирен Кривошиева в „Шоуто на Николаос Цитиридис”

Добави коментар

Актрисата от „Белези” Ирен Кривошиева направи музикален дебют и разказа за живота си в Америка

С авторско поп-фолк парче и сериозна доза обществена ирония, известната българска актриса Ирен Кривошиева, позната на зрителите на bTV и като Мария Петрова от сериала „Белези”, направи своя музикален дебют вчера на сцената на „Шоуто на Николаос Цитиридис”. В откровен разговор с водещия на вечерното шоу по bTV, Ирен Кривошиева разказа емоционални истории от живота си в САЩ, участието си в сериала „Белези” и сподели спомените си за великата Стоянка Мутафова и общото им представление.

„Киното ми е животът” – възкликна Ирен Кривошиева по повод участието си в новия БГ сериал на bTV „Белези”. По щастлива случайност, екранният ѝ образ на завърналата се от Щатите майка на добрия лекар Боян Петров (Пенко Господинов), се оказва повторение на личната ѝ житейска исторя. Както екранната си героиня, така и Ирен неотдавна се завръща в България след близо 20 години, прекарани зад Океана.

Освен за сина си Владимир, който също е лекар, Кривошиева разказа пред Николаос Цитиридис и за живота си в Америка и нравите на американците. Разкри, че нито една професия не ѝ е чужда. Работила е всичко – от разносвач на пици, сервитьорка и чистака до собственик на магазин за дрехи.

Не по-малко любопитна за зрителите се оказа и историята на актрисата от „Белези”, която без да се подвоуми отказва да вземе участие в бал на бизнес дамите, организиран от самия президент Буш. С прецизна доза самоирония Ирен Кривошиева анализира писхологията на българите и американците, а в края на разговора водещият Николаос Цитиридис възкликна: „Ти нямаш самоирония, ти имаш самоирения”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Белези , Ирен Кривошиева , Шоуто на Николаос Цитиридис

Сръбската звезда Теа Таирович блести в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Веселин Маринов е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Ексклузивно: Азис и Галена специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Андреа е звездата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Димитър Бербатов – със специално участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“