Актуално Търси се...

Pavell & Venci Venc` откриват сезона в „Търси се“

Добави коментар

На 17 септември започва новият сезон на ток шоуто „Търси се“ по bTV.

На 17 септември започва новият сезон на ток шоуто „Търси се“ по bTV. Всяка неделя от 11:00 часа водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска ще срещат зрителите с най-популярните хора в България, разкривайки личния им свят и най-интимните им емоции.

Тази година двете чаровни водещи ще стартират новите серии на предаването с най-нашумелия дует на българската хип хоп сцена – Pavell & Venci Venc`.

„Срещнахме две интелигентни и чувствителни момчета, всеки от тях със своите тежки моменти в живота, които ще споделят единствено в „Търси се“!”, казват Меги и Нели.

За първи път зрителите на bTV ще видят майките на Pavell & Venci Venc` в откровени интервюта за своите синове.

Pavell & Venci Venc` откриват сезона в „Търси се“

Майката на Pavell – Галя ще сподели, че той е изключително грижовен син, а най-трудният му период е тийнеджърството.

„Малко преди това загубихме баща му. Той започна да бяга от училище, но музиката беше тази, която го спасяваше.“, припомня си Галя. Pavell ще разкрие, че тогава е бил сърдит на целия свят. „Баща ми беше най-добрият човек, когото познавах и не трябваше да си отива толкова млад. Не можахме да имаме последен разговор, но всяка вечер си мисля дълго, дълго за него.“, откровено разказва Pavell.

В живота на Venci Venc` също има огромна загуба. Неговата майка Боряна ще разкаже, че той изключително трудно преживява смъртта на баба си, която го е отгледала от съвсем малък.

„Затвори се, не искаше да общува. Беше му много тежко.“, казва Боряна. „Коварна болест буквално изпи живота от баба ми. Тя е най-скъпият ми човек. Беше най-добрият ми приятел.“, споделя Venci Venc`.

За първи път той ще говори и за отношенията с баща си, с когото не живее от дете.

„Имахме своите срещи, но разбрах, че двамата сме изключително еднакви, затова реших, че е по-добре да прекратя тази връзка.“, разкрива певецът.

Меги и Нели ще го срещнат и най-голямата му любов – неговата годеница Пепи.

„Пъстър, странен, различен човек е Venci Venc`. Толкова много го обичам, че съм безсилна пред всичко останало в света!“, споделя тя. И ще признае, че бъдещият ѝ съпруг много обича деца, а Venci Venc' няма да скрие, че вече е готов да стане баща.

Относно любовта Pavell заявява, че „се чувства щастлив и спокоен“.

Каква е истината за отношенията с приятелката му – певицата Михаела Филева, той ще коментира само пред водещите на „Търси се” по bTV.

Както всеки път Меги и Нели ще провокират своите гости с нестандартни предизвикателства. Рапърите ще играят право хоро, като репетиция за предстоящата сватба. Pavell ще рапира песен за любимия си Батман, а Venci Venc` ще изпее народната песен „Рипни Калинке“.

Добави описание

С кого още ще се срещнат в „Търси се“ двамата музиканти, зрителите ще видият тази неделя от 11:00 часа по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: