Актуално В програмата

Павел Чернев в „Нешоуто на Нед”: Един ден аз ще бъда кмет на София

Добави коментар

Павел Чернев е първият политик, който се престраши да дойде на гости на Нед. Може да видите тази неделя от 21:00 часа в „Нешоуто” по GTV.
Павел Чернев

Павел Чернев е първият политик, който се престраши да дойде на гости на Нед. Неговото гостуване може да видите тази неделя от 21:00 часа в „Нешоуто” по GTV.

Нед веднага побърза да разпита как стоят нещата в парламента, но не от политическа гледна точка, а от чисто човешка – дали депутатите изпускат телесни газове, колко всъщност струват кюфтетата и кафето и др. Няма да бъде подмината темата и за прословутите побои, в които Павел беше обвинен и дори осъден, което го превърна в единствения осъден депутат.

Гостът ни сподели, че не се радва, че е станал известен заради случката с магистралата, но според него за приятел се прави всичко. Оказа се, че той е защитил водача си. Впоследствие обаче, когато се е наложило Волен Сидеров да го защити и да го измъкне от ареста, той му е казал, че водачът е най-важен и че Павел трябва да поеме вината. Въпреки тази постъпка Чернев не отрече, че в бъдеще двамата с Волен могат отново да работят заедно.

Павел Чернев в „Нешоуто на Нед”

Той призна, че не мрази ромите. Дразни се обаче, когато циганите заплашват да избият всички българи или отказват да си плащат сметките и данъците. Той би реагирал по същия начин срещу всички, които се държат така, независимо от народността и етноса им.
Павел Чернев има нова партия, която се казва „Свобода”. Името на формацията е продиктувано от факта, че в момента според него съществува диктатура над либерализма. По негова мнение партия се прави заради идеята и защитата на идеалите, а не за да спечелиш изборите. Някои от основните му идеи са да се върне софийското жителство, да се махнат гетата и да се направят естакади на второ ниво, за да се облекчи трафикът.

Той категорично заяви, че би управлявал по-добре от Бойко Борисов, защото би се справил с проблема с циганите по-ефективно, предприемайки доста по-твърди мерки. Ето защо Павел смята, че Бойко ще стане премиер, а Чернев ще стане кмет.
В предаването ще видим още колко точно човека могат да се поберат в един трабант и той все пак да потегли, както и няколко хитри трика за лесно сгъване на дрехите.

Силвестър пък ще разкрие общия образ на чужденците, избиращи нашата страна за почивката си през лятото – един дълбокомислен и „трезв” разговор в рубриката „Неуспели.БГ”.

Трактовка на проблема със закупуването на 7 вида тоалетна хартия ще проследим в рубриката „Фекално”. Там депутатите ще могат да получат ценни съвети относно това коя хартия точно да използват.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”