Актуално Какво ще се случи...

Парушев се кандидатира за кмет в „All Inclusive” - какво ще се случи още...

Добави коментар

Разберете какво ще се случи в българския сериал „All Inclusive” тази събота, 7 октомври по NOVA.

Изненадващата новина, че Парушев (Петър Калчев) е кандидат за кмет на с. Баня преобръща плановете на Чобанови и застрашава почивката им в новия епизод на „All Inclusive” на 7 октомври от 20:00 ч. по NOVA. Идеята на Христо (Ненчо Балабанов) за следващото му бизнес начинание е пряко засегната от влизането на Парушев в политическата битка.

Изумен от внезапната амбиция на стария си познайник, Чобанов започва свое разследване, за да разбере кой стои зад кандидатурата му. Христо си поставя още една цел, заради която се впуска в комично приключение. Той ще опита да се докаже на приятеля си от детството Константин (Стефан Иванов), с когото от малки се състезават.

Междувременно другата бивша съученичка на Христо – Албена (Лили Сучева) прави опити да се сприятели с Марияна (Елена Атанасова). Тя обаче изпитва смесени чувства след мнимата среща на випуска. Още повече я дразни фактът, че красивата брюнетка навремето е била дама на Христо на абитуриентския им бал.

Марияна предпочита да спазва дистанция от нея, но двете ще се озоват на случайна среща, която заплашва да разкрие още интригуващи подробности от миналото.

Какво друго е „пропуснал“ да разкаже Христо на жена си и как ще реагира тя след разкриването на следващата тайна?

Елена (София Маринкова) се чувства по-самотна от всякога заради отсъствието на своя съпруг, който работи в чужбина. Вече порасналият им син Сашко (Силвестър Велячки) също страда от липсата му. Без да иска, младежът постоянно се забърква в различни каши, които огорчават Елена.

Приятелката й Марияна забелязва напрежението и ще опита да й помогне, но дали ще успее след новите бъркотии, в които се замесва детската банда?

Кой стои зад политическите амбиции на Парушев, как ще се справи Христо с новото си предизвикателство и с какви неподозирани тайни ще се сблъскат героите – не пропускайте да разберете в „All Inclusive“ утре вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”