Филми Комедии

Отмъщението

Добави коментар

Животът на Шарлот е перфектен – тя е красива, интелигентна, уважавана и заможна... до деня, в който е отвлечена! В микробуса на похитителите тя се запознава с другата отвлечена – Софи – която е пълната противоположност на Шарлот.
Bad girls, Германия

Романтична комедия

Режисьор: Томас Ненстил

Участват: Симоне Тормала, Лиса Мария Потхоф, Дейвид Рот, Макс Тидоф и др.

ОтмъщениетоЖивотът на Шарлот е перфектен – тя е красива, интелигентна, уважавана и заможна... до деня, в който е отвлечена! В микробуса на похитителите тя се запознава с другата отвлечена – Софи – която е пълната противоположност на Шарлот. Неприязънта между двете е очевидна, но и двамата похитители също си имат проблеми. Парите, които те са си представяли, че ще отмъкнат от двете, си остават само в представите им.

Ситуацията се променя, когато двамата откриват в документите и на двете жени снимка на Томас – което е едновременно златна мина и огромна грешка. Златна мина, защото се пораждат надеждите им за откуп от заможния банкер, а огромна грешка – защото двете жени се хващат още по-силно за гушите!

Похитителите скоро разбират, че Томас няма никакво намерение да плати откупа, а предпочита да се забавлява със своята секретарка. Техният гняв обаче бледнее на фона на яростта, която обзема Шарлот и Софи...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмъщението

Раздяла с един от главните герои в новите епизоди на „Отмъщението”

Летни премиери по Нова от 21-ви юли 2014

Втори сезон на „Отмъщението” – от 11 юни по Нова ТВ

Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка на екрана и в живота

Българка, танцувала за Мадона, участва в „Отмъщението”