Лица За звездите

Българка, танцувала за Мадона, участва в „Отмъщението”

1 коментар

Стелла Ангелова е снимала с Мила Йовович, танцувала е с Рики Мартин, а Мерилин Менсън буквално я запалва на сцената
Стелла Ангелова е снимала с Мила Йовович, танцувала е с Рики Мартин, а Мерилин Менсън буквално я запалва на сцената

Стелла Ангелова е името на българската следа в хитовата поредица на Нова ТВ – „Отмъщението”. Българката дублира главната актриса Емили Ван Камп в бойните сцени в целия първи сезон на продукцията, като кадри с нейно участие влизат и във  втория сезон.

Стелла Ангелова

Стелла живее от години в САЩ и може да се похвали със сериозни холивудски изяви в киното, телевизията и на танцувалната сцена. В интервю за NovaNews.bg българката признава, че самата Мадона избира именно нея за едно от световните си турнета. Поп иконата я харесва най-много от всички танцьори и така й дава шанс да участва в “Spanish lesson”. Стелла е била част и от турнетата на Рики Мартин, а от по-ранните години все още помни работата си с момчетата от Backstreet Boys, както и това, че Ник от групата си падал по нея.

с Емили Ван Камп

Каскадьорската й професия започва с филма „Ултравайълет” с участието на Мила Йовович, където прави финалната сцена на борбата с мечове. Дублирала е и в „Аватар”, „Трансформънс 2” и много други. Нито една опасна сцена обаче не може да се сравни с емоцията, която преживява, когато Мерилин Менсън я запалва в ефир и гори около 30 секунди.

 с Емили Ван Камп
Танцувалните й умения безспорно й помагат за дублажа на бойните сцени в „Отмъщението”, където играе рамо до рамо с търсещата отмъщение Емили Ван Камп.

Стелла се е занимавала с Крав Мага (израелски бойни изкуства), тренирала е художествена гимнастика, сертифициран фитнес инструктор е и отлично борави както с огнестрелно оръжие, така и с мечове.

Извън танците и каскадите обаче, признава, че някой ден мечтае да бъде сценарист, продуцент и режисьор на собствен филм.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмъщението

Раздяла с един от главните герои в новите епизоди на „Отмъщението”

Летни премиери по Нова от 21-ви юли 2014

Втори сезон на „Отмъщението” – от 11 юни по Нова ТВ

Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка на екрана и в живота

Филмов уикенд на измамниците по GTV