Актуално Какво ще се случи...

Летни премиери по Нова от 21-ви юли 2014

Добави коментар

Истинско премиерно лято настъпва в ефира на Нова на 21-ви юли /понеделник/ - точно тогава в национален ефир ще дебютират цели две премиери – новият шести сезон на „Касъл” и третият на „Отмъщението”.

Истинско премиерно лято настъпва в ефира на Нова на 21-ви юли /понеделник/ - точно тогава в национален ефир ще дебютират цели две премиери – новият шести сезон на „Касъл” и третият на „Отмъщението”.

Всеки делничен ден, от 20.00 ч., писателско – детективският тандем Касъл – Бекет едновременно ще се подготвя за сватбен марш и за разрешаването на нови криминални ребуси. Менделсон, но и  куршумни изстрели ще звучат и в богатия Хемптънс, където Емили Ван Камп ще продължи да търси възмездие и да играе на котка и мишка с Маделин Стоу от понеделник до петък, в 21.00 ч.

Касъл

Касъл. Шести сезон – от 21-ви юли, понеделник-петък, 20.00 ч.

Премиерният шести сезон на „Касъл” минава едновременно под знака на любовта между Касъл и опърничавата Бекет и опасностите, с които работата им непрекъснато ги среща. В края на изминалия пети сезон Бекет бе изправена пред трудно решение – дали да приеме високопоставен пост във Вашингтон, а веднага след това – и дали да приеме предложението за брак от Касъл. Още в първия епизод двамата ще трябва да се справят с последиците от своите решения, разбира се, отново на фона на важно разследване.

Касъл

Бекет ще каже заветното „да”, но любовта им бързо ще бъде подложена на изпитание, след като Касъл бива изложен на смъртоносно химическо вещество. Какво ще се случи след това и ще видят ли българските зрители Касъл и Бекет изправени пред сватбения олтар вместо пред поредния престъпник – остава в тайна до 21-ви юли, 20.00 ч., когато двамата ще „нахлуят” в ефира на Нова. Припомняме, че само преди месеци – на 8 май тази година сериалът бе подновен за своя седми сезон.

Касъл

Мъжко момиче на малкия екран – мъжко момиче и в живота – с пълна сила това важи за актрисата Стана Касич, която играе ролята на Бекет вече шест сезона. В поредицата тя  често сама изпълнява каскадьорските номера, като за това безспорно ѝ помага сериозната спортна подготовка – Касич активно спортува и колкото и нетипично да звучи за една дама, е запален фен на футбола, каратето и баскетбола. Другото любопитно около нея е, че има балкански произход – макар родена в Канада, родителите ѝ са хървати от Далмация, а тя не крие привързаността си към своите европейски корени. Днес Касим има двойно гражданство – американско и канадско, говори пет езика и категорично заявява, че любимата ѝ книга е “Зорбас гърка” на Никос Казандзакис.

Касъл

Успоредно с актьорската кариера, тя е и истински активист за благото на Лос Анджелис. Само преди няколко години стартира  кампания на име

"Проектът за алтернативно пътуване" – неговата цел е да подобри околната среда, като стимулира хората да не използват автомобилите си – само така  Лос Анджелис може да се превърне в едно по-добро място, убедена е Касич.

Отмъщението

Отмъщението. Трети сезон – от 21-ви юли, понеделник-петък, 21.00 ч.

Сватбен марш, но с куршумен изстрел ще звучи в Хемптънс още в първия епизод. Именно те ще поставят достойно начало на новия трети сезон, който ще донесе серия от драматични обрати и буквално ще разтърси живота в богатия квартал.

Някой ще простреля Емили Торн точно на сватбения ѝ ден... зрителите на „Отмъщението” обаче знаят, че не трябва да вярват на всичко, което виждат – дали това е поредният ѝ хитър ход по пътя към възмездието или плановете ѝ неочаквано са се обърнали срещу нея? Отговорът ще стане ясен на 21-ви юли по Нова, 21.00 ч.

Отмъщението

Интересното около премиерния трети сезон е, че за първи път създателят на поредицата Майк Кели не е негов продуцент – неговото място е поето от Сунил Наяр. Още едно ново попълнение се присъединява към актьорския състав – това е Джъстин Хартли, който влиза в ролята на Патрик – изгубеният преди много време син на Виктория Грейсън. Отношенията се усложняват все повече, плановете стават още по-коварни, привидната любовна идилия – още по-чуплива, а желанието за възмездие – още по-категорично.

Отмъщението

Сюжетът на поредицата обаче и действителният живот на актрисата Емили Ван Камп крият сериозни разлики. Вече повече от две години продължава връзката ѝ с екранния ѝ партньор от „Отмъщението” Джош Бауман. Макар да пази личния си живот в тайна, в свое скорошно интервю 27-годишната канадка признава, че понякога, когато двамата с Джош играят в сериала, е изключително забавно.

„Аз го наричам „Даниел, побойникът на жени”, разказва тя, визирайки сцена от поредицата, в която тоя я напада. „За семейството ми е трудно да гледа. Трудно им е и да виждат мен в подобна светлина. Но ние сме актьори. Това са просто роли!", допълва тя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмъщението , Касъл

Раздяла с един от главните герои в новите епизоди на „Отмъщението”

Втори сезон на „Отмъщението” – от 11 юни по Нова ТВ

Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка на екрана и в живота

Българка, танцувала за Мадона, участва в „Отмъщението”

Филмов уикенд на измамниците по GTV