Филми Комедии

Войната с дядо | The War with Grandpa (2020)

Добави коментар

10-годишният Питър се радва, че дядо му Ед пристига, за да живее при тях. Но радостта свършва, когато дятото се нанася в неговата стая, а него го преместват в зловещия мрачен таван.

  • Жанр - комедия, семеен
  • Великобритания, САЩ
  • 2020

10-годишният Питър се радва, че дядо му Ед пристига, за да живее при тях. Но радостта свършва, когато дятото се нанася в неговата стая, а него го преместват в зловещия мрачен таван. Въпреки че обича дядо си, Питър си иска стаята - и не му остава нищо друго, освен да обяви война! От любимец дядото се превръща в ужасен враг...

С помощта на приятелите си момчето замисля свирепи планове, за да накара дядото да му предаде стаята. Малкото момче е решено да приложи коварна схема, включваща много пакости, за да си върне личното пространство. Но... старецът се оказва по-корав, отколкото изглежда и вместо да отстъпи, сам преминава в настъпление - той знае как да се защити и отвръща подобаващо на номерата с номера!

Режисьор - Тим Хил

Актьори - Робърт Де Ниро, Оукс Фегли, Ума Търман, Джейн Сиймор, Кристофър Уокън, Роб Ригъл, Колин Форд, Лора Марано, Чийч Марин и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Войната с дядо