Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелис се готви за нова игра, за да си върне Левент, но Бахадър разбира за нея и казва на брат си. Ядосан Левент гони Мелис от имението. Вижте още какво ще се случи в еп.174 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 03 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 173 на турския сериал „Откраднати мечти“ Бахадър се среща с лекаря и научава цялата истина. Мелис казва, че не иска да се омъжи за Левент.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 173 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 03 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

Семейство Метеханолу не може да се отърси от шока, който преживя след като Мелис отказва по време на сватбената церемония да се омъжи за Левент. Те са обезпокоени и от писмото, което остави Мелис и в което намеква, че ще се самоубие. Левент незабавно се отправя да търси Мелис.

Мине много липсва на Доган. Той е тъжен, че тя си е тръгнала, без да се сбогува с него. Освен това всички са убедени, че Мине, известна още като Зехра, ги е напуснала по собствено желание и е в безопасност.

Нериман е щастлива, че сватбата на Левент и Мелис не се е състояла. Тя вярва, че с това Мерием най-накрая ще бъде щастлива.

Левент намира Мелис, която, разплакана, се опитва да му обясни защо е постъпила така. За изненада на всички Левент се връща с Мелис в имението. Бахадър отново става свидетел на разговор между Хюля и Мелис, по време на който Мелис очерня семейство Метеханолу и говори да нова игра, която да ѝ помогне да си върне Левент.

Разбирайки за това, ядосан Левент нарежда на Мелис да напусне имението незабавно.

„Откраднати мечти“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Откраднати мечти“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мерием и Левент провеждат откровен разговор за първи път от много време насам. Джемил и Айше определят дата за сватбата си. Вижте още какво ще се...

Служителят повтаря въпроса, бузите на Мелис горят, червеното им се подава изпод дебелия слой грим, а устните ѝ треперят. Накрая, след като разбира, че чудото няма да се случи, Мелис отговаря: „Не“.

-Мелис? Какво означава това сега? – пита шокиран Левент, а Мелис шепнешком му отвръща, че ще му обясни.
-В такъв случай сватбата се отменя - обявява служителят и си тръгва.

Мелис насочва поглед нагоре и хвърля зъл поглед към Мерием, която е все още на стълбите и под упорития поглед на Мелис се прибира в стаята си. Хюля отвежда Улвийе в стаята ѝ. Джемил и Бахадър също излизат от хола.

Левент и Мелис остават сами.

-Какво става, Мелис? Защо не се съгласи? - пита Левент.
-Левент, точно преди да пристигне служителят, ми се обадиха от болницата, в която ме приеха след катастрофата. Станало е объркване. Изглежда, че ще мога да стана майка. Това е новината, която ми съобщиха.
-Аз... съм много щастлив! - казва Левент, преизпълнен с радост. В един миг цялата тежест на вината падна от плещите му.
-Аз... много съжалявам - очите на Мелис са облени в сълзи. -Отначало исках да скрия всичко и да се омъжа за теб въпреки тази новина, но не можах. Нямаше да е правилно! Знам, че твоята любов не е същата като моята. Знам, че угризенията ти те принудиха да ми предложиш. Ти се съгласи да се ожениш за мен въпреки всичко и нямаш представа колко много означава това за мен. Не можех да се съглася, след като знаех истината. Любовта ми към теб не ми позволи да го направя.!
-Благодаря ти, че ми каза това, преди да се оженим. Изобщо нямаше да съм щастлив, ако бях разбрал по-късно. И си права, гласът на съвестта ми ме насочи да седна с теб на тази маса. Ти означаваш много за мен, но бракът изисква взаимна любов, а не само разкаяние! Мелис, моля те, не плачи - продължава Левент, докато жената се облива в сълзи. -Трябва да си щастлива. След цялата тази тъга...

Мелис се става рязко и побягва към стаята си. Тя хвърля телефона на пода и си разваля прическата.

-Проклятие! Всичко свърши! - избухва тя, като се хваща за главата. - Всичко!

Действието се премества в компанията. Доган влиза в офиса на Джемил. Първоначално той си мисли, че Мина е отишла до тоалетната, но прощалното ѝ писмо веднага привлича вниманието му.

Междувременно Мине попада в ръцете на преследващите я хора на баща ѝ.

Джемил пристига в ресторанта. Той съобщава на Айше, че Мелис се е отказала от сватбата си с Левент в последния момент. Момичето веднага се обажда на Мерием, но тя не отговаря.

Скоро Доган пристига в ресторанта.

-Какво ново? Говорил ли си с Мине? - пита Сафие.
-Отидох да я видя миналата вечер, за да не е сама! Тази сутрин излязох за няколко часа, за да ѝ купя дрехи, но тя не беше там. Тя си е отишла - отговаря отчаяният Доган.

Действието се премества в имението. Левент получава sms от Мелис: „Напускам твоя живот и живота като цяло. Вече нямам причина да живея. Сбогом...“

Левент се втурва в стаята на Мелис. Жената вече не е тук, само вещите ѝ са струпани на пода.

Левент показва на брат си и Хюля съобщението, което е получил от Мелис.

-Боже! Къде е отишла? - пита загрижен Бахадър.
-Не знам. Каза ли ти нещо? – пита Левент като насочва поглед към Хюля.

-Не, не сме си говорили- отговаря Хюля. -Къде би могла да отиде сама? Знам едно място, където тя може да отиде сама, но вие останете тук. Не оставяйте мама сама. Ще ви съобщя, не казвай нищо на никого! – казва Левент.

Действието се пренася в ресторанта. Доган подава на Айше прощалното писмо от Мине и тя го прочита на глас.

-Боже, какво е направило това момиче? - казва Сафие с глас, изпълнен с тревога.
-Добре, че си е тръгнала сама - казва Нериман, без да се притеснява.
-Не се натъжавай - казва Джемил на Сафие. - Поне знаем, че си е тръгнала по собствена воля. Може би е намерила безопасно място.
-Точно когато получихме добрите новини, дойдоха и лошите - казва Айше. -Какво се случи? - пита Сафие.
-Левент и Мелис се отказаха от брака си. Мелис не се съгласи да се омъжи за него - отговаря Джемил.
За да се изостри още повече напрегнатата атмосфера в имението, Аслъ 
се обажда в редакцията на жълтите вестници и им съобщава, че Мелис се е 
отказа...
За да се изостри още повече напрегнатата атмосфера в имението, Аслъ се обажда в редакцията на жълтите вестници и им съобщава, че Мелис се е отказала да се омъжва за Левент.
Междувременно Левент намира Мелис в кварталната градинка. Той сяда до нея на една стена. Жената остава неподвижна и с поглед, вперен твърдо напред, и казва:
-Когато бях дете, имах две играчки. Обичах ги. Едната беше кукла с черна коса, а другата - фигура на красив младеж. Представях си, че съм това красиво момиче, влюбено в този младеж. Играех с тях през цялото време. Един ден един приятел ми остави играчка! Беше малка кукла. Тогава си представих, че са семейство. Не ги разделих тримата. Първо разбрах, че няма да имам дете. Бях съсипана. Но ти... ти ми помогна да забравя за това. Ти облекчи болката ми. Успях да го понеса. Днес, когато разбрах, че все пак мога да имам деца, не можах да се зарадвам, защото знам, че това е равносилно на това да загубя любимия си.
-Мелис... – опитва се Левент да я прекъсне.
- Левент, напълно съм съсипана! - Погледът на Мелис все още е вперен в една точка. -Не знам какво да правя. Ако не се срамувах, щях да съжалявам, че имам деца. Имах две мечти, но те не могат да съществуват заедно. Ако едната се сбъдне, ще загубя другата - Едва сега Мелис обръща лице към спътника си. -Моля те, помогни ми. Не знам какво да правя!
-Мелис, виждам любовта ти. Наистина я уважавам. Беше искрена и аз ти благодаря за това. Аз и семейството ми винаги ще те подкрепяме. Да отидем в имението, и двамата сме уморени. Дай си време. Повярвай ми, тази болка ще премине! Жената прегръща ръката на Левент и двамата си тръгват.

Действието се пренася във вечерта. Мине се събужда в склад. Тя е завързана с въже за дебела тръба, а краката ѝ са вързани. Двамата мъже сядат на една маса и вечерят.

-Най-накрая дойде на себе си. Гладна ли си? - пита бандитът с пълна уста. -Искаш ли нещо? -Не, не искам. -Вода? -Не искам нищо от вас!

Действието се пренася в къщата на Джемил. Доган разказва на Айше, Нериман и Сафие какво му е казала Мине във фирмата.

-Значи те не я дават за старец? Защо ни каза това? - пита изненаданата Айше. – Не е старец, дават я за млад и богат мъж! Но тя не го обича - обявява Доган.
- Защо не ни каза? Не ни ли вярва? Къде ле е тя сега? - пита Сафие.
- Да се надяваме, че няма да я хванат? - казва Айше.
-Не можем дори да отидем в полицията! Баща ѝ има връзки навсякъде - казва Сафие.
- Каква полиция? Баща ѝ е богат, а момчето е младо и красиво. Какво друго иска тя? Дано Бог даде на всички такива проблеми - Нериман се включва в дискусията.

Действието се премества в имението. Хюля и Мелис са седнали на дивана в хола.

-Някак си, дори след провалената сватба, ти успя да се върнеш с Левент. Браво, нямаше да се справя! - казва впечатлена Хюля.
-Това е само началото. Няма да се откажа толкова лесно от Левент. Зет ми малко ми попречи, това е всичко – отговаря Мелис.

В този момент Бахадър се появява в хол, без да знае, че Мелис и Хюля са там.

-Но по-лошото е, че той е разбра, че мога да имам деца. Независимо от всичко, аз отново ще убедя Левент, че трябва да се ожени за мен. Няма да се предам толкова лесно. Ще направя всичко, за да е мой! Както се погрижи за мен, когато разбра, че не мога да имам деца, така ще се погрижи за мен отново! Този път ще подготвя такава игра, че нито зет ми, нито някой друг ще я развали. Трябваше само да кажа, че ще си посегна на живота и нещата се успокоиха. Доброто сърце на семейство Метеханолу е идеално за това да бъде измамено!

Камерата се премества в кухнята, където току-що е влязъл Левент.

-Може ли да поговорим? - Левент се обръща към Мерием.
-Не е нужно да ми обясняваш нищо – отвръща Мерием.
-Но трябва да знаеш нещо – казва Левент. В този момент от вътрешността на къщата се чува викът на Бахадър: -Нито аз, нито брат ми сме толкова глупави, че да повярваме на лъжите ти!

Левент и Мерием се втурват в хола. -Батко, какво става? - пита Левент.

-Този човек - развълнуваният Бахадър посочва брат си - е готов да пожертва живота си, за да не си тъжна. Той напусна жената, която обича, и се съгласи да се ожени за теб! А, ти какво направи? Ти го излъга! Играеш си с живота му! Ти направи от него и от всички нас глупаци!
-Левент, аз... – опитва се да се оправдае притеснената Мелис.
-Спри, ще му кажа! - заявява Бахадър и насочва поглед към брат си. - Току-що тя каза, че се е възползвала от доброто ти сърце. Умишлено те е подлъгала, че не може да има деца, и се е заклела, че ще те отведе отново на сватбената маса. Тя планира да ни измами отново!
-Вярно ли е това? През цялото време ли си ме лъгала? - пита Левент. Той обаче не се нуждае от потвърждение.
-Левент, не е това, което си мислиш. Мога да обясня всичко - моли се Мелис, опитвайки се да изглежда колкото се може по-невинна.
-Това, което искам да кажа, е... Левент се приближава до Мелис, поглежда я рязко и с спокоен глас казва: -Искам незабавно да се махнеш от тази къща. Да си напуснала тази къща незабавно, преди разсъмване! – Левент сваля годежния пръстен от пръста ѝ и го захвърля, сякаш е ненужен боклук.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...