Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Мелис изнася истинско шоу, за да задържи Левент при себе си. Мерием решава все пак да замине за Италия. Вижте още какво ще се случи в еп.155 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 7 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 154 на турския сериал „Откраднати мечти“ Полицията пристига в имението, за да търси Мерием. Левент не може да позволи на Мерием да замине за Италия.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 155 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 7 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Мелис е бясна разбирайки, че Мерием няма да замине за Италия.

Отчаяна, тя разчита на помощта на Улвийе, като я убеждава, че Мерием стои на пътя на пътя на щастието им с Левент.

Улвийе се опитва да убеди Левент, че бракът с Мелис е най-добрият вариант за всички.

Улвийе моли Мерием да замине за Италия, за доброто на всички. Мерием се съгласява и съобщава на Левент решението си. С нежелание Левент ѝ купува билет.

Аслъ получава мечтаната си чанта.

Айше упълномощава адвокат да заведе бракоразводно дело.

Текст от potv.bg

Хюлия се опитва да успокои сестра си, като я моли да ѝ обясни, какво е станало?

-Мерием, никъде няма да ходи! Тази проклета Мерием никога няма да ни остави намира! Текин е мъртъв и тъй като тази безсрамница вече не се страхува от него, се връща в имението! – крещи Мелис.

-Текин е мъртъв? – изненадана е Хюля.
В стаята на Мелис влиза и Улвийе, която с ужасяващ поглед оглежда разпръснатите вещи.
-Какво става тук? Какъв е този шум и тази бъркотия? – пита тя.
-Мерием, няма да замине. Те се връщат в имението – отговаря Хюля.
-Защото Текин е мъртъв – отвръща Улвийе.
-А, вие, откъде знаете? – пита Хюля. Улвийе ѝ отговаря, че Бахадър ѝ е казал преди малко.
-Мелис, пък преди малко го чу от Левент. Мерием сигурно е взела решение, след като нищо не я заплашва повече – отвръща Хюля.

Улвийе сяда до разстроената Мелис и ѝ казва: - Дете мое, не се притеснявай за Мерием. Не ти ли каза Левент, че държи на решението си? Защо се държиш така, дъще?

Мелис ѝ отговаря: -Аз... толкова много съжалявам. Позволих на гнева си да ме обземе напълно. Това, което правя, е грешно, знам го, но... Мамо Улвийе, не издържам повече! - Мелис избухва в плач и продължава: -Да, Левент ми обеща, че ще се ожени за мен, но мислиш ли, че това е възможно, докато Мерием е тук? Не само в това имение, но и в града или в тази страна? Левент винаги ще бъде объркан и вие много добре го знаете!

Текст от potv.bg
-Дъще, Мерием направи толкова много неща, че Левент не може да затвори очи, но ти много добре знаеш, че той.. – Плачейки Мелис прекъсва Улвийе и разплакана и казва: -Знаете ли, че Левент е платил цяло състояние на лихварите, преди да разбере, че тя е невинна? Дали Левент, който тогава е направил такова нещо, сега ще се откаже от Мерием, когато Текин е мъртъв? Кажете ми! Няма как да бъдем щастливи, докато Мерием е пред очите ни. Мамо Улвийе, умолявам ви, само вие можете да предотвратите това. Не позволявайте на Мерием да се върне отново в имението! Направете го за Левент и за мен. Моля ви, не мога да издържам повече. Всеки ден умирам отново и отново! Моля ви, да ме разберете!

Хюля дава на сестра си лекарство, за да я успокои, а Улвийе ѝ казва, че тя ще намери някакво решение. След като Хюля остава насаме със сестра си, тя ѝ казва: -След това, Мерием, няма да остане в тази къща и минута повече.

-Не бъдете толкова сигурна! Отиди сега при Улвийе и ѝ кажи за опита ми за самоубийство – казва Мелис, а Хюля я оставя, като ѝ обещава, че ще го направи.

Останала сама Мелис изважда телефона на Текин от чекмеджето и си казва, че сега, когато всички знаят, че Текин е мъртъв, тя трябва да се отърва от телефона му.

Текст от potv.bg
Хюля разкрива на Улвийе, че Мелис е искала да се самоубие, защото си е мислила, че е загубила Левент и ако Мерием остане в имението, тя се страхува, че Мелис отново ще направи опит...

Скоро Мерием и Левент пристигат в имението. Мерием отива в градината с Йомер, който е нетърпелив тя да му прочете книга. Улвийе и Левент сядат в хола.

Текст от potv.bg
-Сине, не ме разбирай погрешно! Не искам да те притискам, но трябва да ти кажа нещо. Мерием е прекрасно и много искрено момиче. Тя никога не се отказва да защитава близките си, въпреки всички трудности. Тя пожертва много, особено заради теб. Сега, когато Текин е мъртъв, пред нея се открива прекрасно бъдеще. Искам да кажа, че след огромната болка, която е изпита, тя може да започне отново живота си. Ти също направи крачка към нов живот с Мелис и направи всичко възможно, че тази история да завърши щастливо! Но докато Мерием е тук, вие двамата...

Левент прекъсва майка си и ѝ казва, че това, което е станало е шокирало всички и той се опитва да направи това, което е най-добро за всички и ще му бъде по-леко, ако тя и всички останали уважават решенията му, затова не искам повече да говори за случилото се и тръгва към градината.

Текст от potv.bg
От стълбите, той наблюдава Йомер и Мерием и си мисли: -Ех, ако можеше всичко да бъде, като преди и аз сега да съм с вас!
От стълбите, той наблюдава Йомер и Мерием и си мисли: -Ех, ако можеше всичко да бъде, като преди и аз сега да съм с вас!
Действието се пренася в ресторанта, където Айше благодари на Доган, 
че винаги я е подкрепял и се надява един ден да си намери, момиче, което
 много...
Действието се пренася в ресторанта, където Айше благодари на Доган, че винаги я е подкрепял и се надява един ден да си намери, момиче, което много да го обича.

Действието се пренася в стаята на Йомер, където Мерием разопакова вещите си. Тя се чуди, как да забрави всичко, което е преживяла с Левент и да започне живота си на чисто?!

В същото време идва Улвийе, която сяда до Мерием.

-Не разбирай погрешно това, което искам да ти кажа, но трябва да го направя. На първо място, защото ти си толкова силна, че смело понасяш всички трудности, които изпитваш от толкова дълго време. Наистина ти се възхищавам за това. Надявам се, че отсега нататък животът ти ще бъде по-добър и ще получиш това, което заслужаваш. Искам да знаеш, че имаш моята подкрепа, независимо от всичко!
-Благодаря ви, госпожо Улвийе! Аз също съм много щастлива, че срещнах човек като вас. Вие винаги сте били до мен. Много съм щастлива, че Йомер ще израсне с такъв човек, като вас! – отвръща Мерием

Текст от potv.bg
-Благодаря ти, дъще. Сега ще ти помоля да направиш нещо – казва с въздишка Улвийе.

-Разбира се, кажете! – казва Мерием.

-Искам да си тръгнеш оттук! – изрича Улвийе.

-Искате да си тръгна? - пита изненадана Мерием.

-Да! Искам да заменете! - потвърждава Улвийе.

-Нещо нередно ли съм направила?! Ще си тръгна, разбира се, но просто се чудя, защо искате това от мен, точно сега?! – объркана е Мерием.

-Това усложнява, моята задача, защото ти не си направила нищо нередно. Напротив, ти се жертва, за да защитиш Левент. Мислеше за всички, освен за себе си. Ти се съгласи да се омъжиш за този мъж, не ти е било никак лесно…

-Не ме разбирайте погрешно, аз скоро ще напусна имението, ще си намеря дом. Искам само да знам защо ми казвате това. Искам да знам истината?! – заявява Мерием.

-Искам да си тръгнеш, защото разбрах, че Мелис се е опитала да се самоубие и ти си я спасила, и ако не си била ти, сигурно сега Мелис нямаше да я има! - отговаря Улвийе.

Текст от potv.bg
Мерием е шокирана от това, което току-що е чу, а Улвийе продължава, като обяснява, че проблемът на Мелис е Левент, защото го обича толкова силно, че не може да види нищо друго. Но в съзнанието на Левент присъства само един човек и Мелис много добре знае, че това не е тя и това я убива! И докато тя е в имението, ревността на Мелис няма да спре, а тя се страхува, че Мелис отново ще опита да се самоубие! И като ѝ казва, че съжалява, че я моли да го направи, но иска да си тръгнете и да замине толкова далече, че Левент да не мисли за нея!
-Вие искате да замина за Италия? - пита Мерием.
-Да, точно това искам. Докато си тук, Левент ще мисли за теб. Но ако заминеш далеч, той може да те забрави! Левент е дал обещание на Мелис и трябва да го спази. Но е много трудно, докато си тук.

Тъжна, Мерием я уверява, че ще направи това, което тя иска и ще замине за Италия, защото не иска никой да страда!

Улвийе ѝ благодари, че я е разбрала и я моли да не казва за разговора им на Левент.

Текст от potv.bg
Левент е на терасата, където си мисли отново за Мерием и се чуди, 
дали ако е знаел, че ще попадне в такава безизходна ситуация е щял да се
 влюби в...
Левент е на терасата, където си мисли отново за Мерием и се чуди, дали ако е знаел, че ще попадне в такава безизходна ситуация е щял да се влюби в нея и веднага си отговаря, че отново би се влюбил в Мерием!
Мерием излиза на терасата, а Левент я пита, дали иска нещо да му каже.
-Взех решение и искам да си тръгна оттук възможно най-скоро!

Левент е шокиран от чутото!

-Толкова бързо? - пита Левент, на който нищо друго не му идва наум.
-Да. Това е най-правилното нещо, което мога да направя! Най-доброто нещо за мен е да напусна този град. И двамата знаем това много добре! – отговаря тя.
-Но онзи ден във вилата ти каза, че не искаш да си тръгваш. Каза, че ще ти липсваме много, а и тъй като вече Текин го няма....

Мерием го прекъсва и му казва, че се е изправила пред истината и е разбрала, колкото по-далече отиде, толкова по-добре ще бъде! И му съобщава, че иска да замине за Италия и да живее живот, в който няма да пречи на никого, защото много се е уморила!


Текст от potv.bg
-Ти си права, Мерием! Аз много искам да ти кажа, да останеш тук и да изградиш живота си наново, но ти наистина си права! Кога искаш да заминеш?
-Утре, ако е възможно!
-Утре? Добре, ще се опитам да взема билет за утре – отговаря Левент.
-Не искам да си тръгвам, Левент. Просто съм принуден да го правя! – мисли си Мерием като се обръща и влиза в къщата.
Текст от potv.bg
В имението пристига куриер, който носи на Аслъ скъпата чанта, за 
която толкова много е мечта. Оказва се, че това е подарък от Яшар. Аслъ 
прегръща...
В имението пристига куриер, който носи на Аслъ скъпата чанта, за която толкова много е мечта. Оказва се, че това е подарък от Яшар. Аслъ прегръща Яшар и му казва, че това е най-хубавият подарък, който е получавала в живота си.
Междувременно Мерием обяснява на Йомер, че трябва да замине. Йомер приема това изненадващо зряло.
-Како, ти си заминаваш, за да не се разделят батко Левент и кака Мелис? Къде заминаваш? Далече ли е?

Мерием му обяснява, че заминава за Италия, но не е толкова далече, само на два часа път със самолет…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...