Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.36 (NOVA) - какво ще се случи...

1 коментар

Джемил иска Айше да се преструва на негова приятелка! Вижте още какво ще се случи в еп.36 на турския сериал "Откраднати мечти".

Левент най-накрая разбира кой всъщност е Текин. Той не може да разбере как е могъл да попадне в такъв капан.Мъжът не може да понесе присъствието му в компанията, а междувременно Текин нарежда на Бахадир да подготви офис за него. Левент подозира, че Текин и Мерием работят заедно срещу него. Той потвърждава страховете си, когато Текин се обажда на Мерием и тя бърза да го посрещне. Той не знае, че момичето отива при Текин, за да върне заема, който баща ѝ е взел от него.

Джемил заблуждава майка си, като ѝ казва, че има гадже. Майка му иска от сина си снимка на любимата му. Джемил, притиснат до стената, моли Айше да позира за снимка. Момичето, въпреки нежеланието си, се съгласява да помогне на Джемил.

Нериман успява да намери снимка на майката на Тишка и най-накрая научава истината. Хюля открадва експертизата, опитвайки се да скрие доказателствата за своята вина. Междувременно Левент следи Мейрем и отново си прави грешни изводи...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.81 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.80 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.79 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.78 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.77 (NOVA) - какво ще се случи...