Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.3 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Йомер ограбва Левент. Вижте още какво ще се случи в еп.3 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 20 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием решава да се върне у дома по-рано. Вижда, че Йомер и баща ѝ не са вкъщи и решава да ги потърси. Едно от децата, работещи за Текин, ѝ помага. Тя научава, че баща ѝ иска да използва Йомер, за да ограби лодка на пристанището.

Левент говори с майка си. Тя му казва, че разбира, че той е загубил жената и дето си, но тя не иска да загуби сина си. Той ѝ казва, че е жив труп и не иска да живее. Улвие му казва, че тя знае, че синът му е жив. Левент ѝ казва, че го е търсил навсякъде и не може да остане в къщата. Улвие го моли да не я оставя. Мъжът си тръгва, а майка му избухва в плач.

Дурмуш и Нериман водят Йомер и Мъдман на пристанището. Дурмуш казва на децата да си играят на пирати, да се качат на лодката и да вземат съкровището от нея. Момчетата пристъпват към действието, а мъжът се скрива зад едно дърво, откъдето наблюдава всичко. Изведнъж дъщеря му се появява в пристанището. Междувременно Левент се появява на пристанището по същото време като Мерием.

Йомер успява да излезе от яхтата. В ръцете си държи дървената кутия, която е взел отвътре. Когато вижда Левент, очите му се разширяват и той остава неподвижен. Мерием намира Йомер и го отвежда, преди Левент да забележи какво става.

В дървената кутия, която Йомер взема от яхтата са вещи за изчезналия син на Левент. Мерием и Йомер се сблъскват с Дурмуш. Той иска кутията. Йомер отказва да му я даде. В крайна сметка Йомер и Мерием успяват да избягат от баща си. Двамата решават да прекарат нощта в изоставена сграда.

Левент се връща в къщата. Той казва на майка си, че яхтата е била ограбена и иска да отиде в стаята на сина си. Улвие е изненадана. Левент си спомня деня, в който губи жената и детето си. Крадец се опитва да ограби офиса му. Той го преследва. Междувременно съпругата му е дошла със сина му за да отпразнуват рождения му ден. Крадецът бяга, бори се с жената и я блъска силно. Левент тича към нея. Тя лежи неподвижно. Междувременно крадецът скача зад волана на колата и потегля със сина на Левент, който седи на задната седалка. Левент разглежда албум със снимки на сина си. Улвийе стои до него и го пита дали ще остане при нея. Той казва, че за сега ще остане.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.48 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.47 (NOVA) - какво ще се случи...