Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.14 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием няма да се откаже от борбата си да си върне братчето и се съгласява да се срещне с Текин. Вижте още какво ще се случи в еп.14 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 10 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием не може да си прости, че е пристигнала твърде късно при Йомер заради баща си. Междувременно момчето е убедено, че сестра му го е изоставила, защото не го иска. Левент постоянно мисли за изгубеното си семейство. В съня си Рана му се явява и го насърчава да се върне към живота. Доган проследява Мерием. По настояване на Айше Мерием най-накрая се съгласява да се срещне с Текин.

Холдингът е заплашен от фалит, но Хюля и Бахадир омаловажават това и старателно крият истината от семейството си. Левент се готви да си тръгне. Текин иска да държи под око Йомер и казва на Мерием да го доведе при него. Мерием категорично се противопоставя на това. Текин е все по-впечатлен от нейната чаровност. Той пита Нериман за нея. Мерием отново се появява в имението под претекст, че носи вещите на Йомер. Левент обаче й дава да разбере, че трябва да напусне живота на момчето.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.19 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.18 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.17 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.16 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.15 (NOVA) - какво ще се случи...