Актуално Какво ще се случи...

Осми сезон на „Столичани в повече” се завръща по bTV през март

Добави коментар

Осми сезон на „Столичани в повече” се завръща по bTV през март с политически маневри и стремеж за изкупление

Новият, осми сезон на комедийния сериал „Столичани в повече” ще се завърне в ефира на bTV през март. Новият сезон ще предложи на зрителите актуални сюжетни линии, които ще интерпретират най-нашумелите теми на нашето ежедневие  -  властта, бизнеса и задкулисието. Разбира се, всичко това пречупено през призмата на комичното, облечено в неподражаемото изпълнение на любимите актьори на България и с любезното съдействие на много нови лица.

Политическата линия ще проследи ситуацията след оповестяването на резултатите от референдума. Народът ще се обедини и ще изрази своето мнение, което ще провали до голяма степен намеренията на депутатите. Най-хитро от създалата се ситуация ще излезе Рангел и гордо ще се окичи с прякора „Истината”. Междувременно, Славка ще изживее истински ужас, дори психически срив, но няма да се предаде лесно - ще потърси нови съюзници и нестандартни решения. 

Спас Лютов отново ще опита късмета си като бизнесмен. Голяма пратка с бастуни от Китай ще го въвлече в нелепи и комични ситуации, но дали този път ще му потръгне, зрителите на bTV ще видят в дългоочаквания осми сезон на „Столичани в повече” . Междувременно Андрей се е сдобил с прилична сума пари и насочва амбициите си към телевизионния бранш.

Отец Григорий ще потърси опрощение на греховете си, а последните събития още повече ще засилят неговото желание да се завърне в църквата. Но това няма да стане безболезнено – той ще се окаже поставен под сторго наблюдение от Патриаршията и ще трябва отново да докаже, че е праведен и достоен да се върне в лоното на святата си работа.  Реабилитиране и убежище ще търси и Пацо, докато феновете на „Столичани в повече” по bTV проследят каква е причината, накарала Константин да се завърне в България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“