Актуално Какво ще се случи...

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

Добави коментар

bTV няма да излъчи финала на „Опасно изкушение''! На мястото на хитовия сериал зрителите може да гледат криминалната поредица „Случаите на Корморан Страйк“. Къде може да последните серии на „Опасно изкушение“?

bTV спира излъчването хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ на негово място ще излъчи криминалната поредица „Случаите на Корморан Страйк“.

Един от феномените в турския телевизионен ефир за последните няколко години сериалът „Опасно изкушение“ (Yasak Elma) направи своята премиера в ефира на bTV на 15 юли 2021 г., а на 07 декември 2023 г. сериалът („Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) ) беше излъчен за последно.

„Опасно изкушение" завладя зрителите със своята интригуваща история, изпълнена с любов, интриги и неочаквани обрати. Турската драма успя да събере огромна аудитория в България и се превърна в едно от най-гледаните сериали в ефира на bTV.

Дали спирането на „Опасно изкушение" и на турските сериали като цяло е част от стратегията на канала за внедряване на по-разнообразно съдържание и предлагане на зрителите нещо ново и зашеметяващо или нещо друго, времето ще покаже.
 „Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Дуан моли Кумру да преосмисли брака си с Джанер, защото Джанер е влюбен в нея и той ще е потърпевш в тази история.. Ендер е наета...

Къде може да гледате сериала „Опасно изкушение“?

Последните серии от 6-ти сезон и финала на „Опасно изкушение“ ще може да гледате седем дни в седмицата от 11 декември (понеделник) от 21:30 часа по новия канал bTV Story, наследник на bTV Lady.

От 11 декември по новия канал bTV Story премиера правят два хитови турски сериала:

  • „Семейството“ - сагата с Къванч Татлъту, която успя да разбуни духовете с нестандартния си сюжет, който ще може да гледате всяка делничните вечери от 19:00 ч.
  • „Златно момче“ - необикновената любовна история на двама млади, чиято смела и бурна връзка предизвика международен отзвук, ще може да проследите всяка делнична вечер от 20:00 ч. в епизоди от по час и половина.
Ще гледате ли „Опасно изкушение“ по bTV Story?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение , Случаите на Корморан Страйк

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...