Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер страхувайки се, че Кая иска да замине, му признава чувствата си, които изпитва към него. Кая също признава на Ендер, че още я обича. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 94 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 януари 2023 (четвъртък) по bTV.

В сезон 4, епизод 93 на турския сериал „Опасно изкушение“ Джансу се промъква в имението, където има тържество и стреля по гостите. Въпреки че никой не може да повярва, че Шахика е мъртъва, смъртта ѝ е истинска, а Йълдъз е ранена и губи бебето си.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.94 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 януари 2023 (четвъртък) по bTV.

Много смешен момент! Асуман се опитва да изчисти Хасан Али от уроки.

Йомер предлага работа на Емир и Джанер във фитнес залата.

Кая казва на Хасан Али, че иска да продаде акциите от кампанията. Хасан Али много иска да ги купи, като иска да измами Кая.

Йълдъз продължава да говори истината, с което вместо да оправи проблемите още повече ги задълбочава.

Хасан Али решава, че Фериде е била най-нормалната и разумната жена в живота му и моли Чаатай да ги сдобри с майка му.

Ендер страхувайки се, че Кая иска да замине, му признава чувствата си, които изпитва към него. Кая също признава на Ендер, че още я обича.

По телевизията върви сериал „Изгонени от рая“, който разказва живота на Йълдъз и останалите. Асуман събира Ендер, Джанер и Емир, за да решат какво да правят, защото на Йълдъз, която даде обед да не лъже, не може да се разчита.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...

Кая и Ендер казват на Йълдъз, че Хасан Али прави далавери зад гърба им, като източва фирмата. Ендер и Йълдъз отново се обединяват, за да разобличат...

Седай влиза при шефа си им казва, че Асуман е дошла, като добавя, че се е наконтила и ако е била жива Шахика е щяла да я порицае.

-Престани! Защо говориш за покойната?! Покани жената и ѝ кажи, че днес съм много нервен, за да не се застоява много – нарежда Хасан Али.

Седай казва на Асуман, че може да влезе, но иска да я предупреди, че са ядосали шефа му на сутрешната среща.

-Кой го е ядосал? Ей, сега ще му оправя настроението – отвръща Асуман и бързо влиза при Хасан Али.

Асуман му казва, че може да му оправи настроението и моли секретарката на Хасан Али да ѝ донесе няколко стръка градински чай.

Асуман запалва стръкчетата чай, като казва на Хасан Али, че е урочасан и трябва да го избави от това…

-Г-жо Асуман, след малко няма да се виждаме от пушека – предупреждава Хасан Али.

Седай вижда, че изпод вратата на кабинета на шефа му излиза пушек и веднага взема пожарогасителя и пръска Хасан Али и Асуман. Много смешен момент!

Текст от potv.bg

Ендер отива в кабинета на Кая и му казва, че иска да сподели мъката му и го моли да не се отдалечава от нея, защото някой неща се преодоляват с разговори. Кая ѝ отговаря, че знае, но не сега, а може би по-късно. Ендер тръгва да излиза.

-Между другото все още не съм говорил с Хасан Али, защото искам да му продам акциите на Шахика и да замина от тук – заявява Кая.

Ендер му отвръща, че сутринта е споделила на Джанер, че я е страх от това и правилно е усетила нещата.

-Разбирам защо си усетила, но не разбирам, защо те е страх? – пита Кая.
-Страх ме е, защото няма да си до мен – отговаря Ендер.

Кая ѝ казва, че е дошъл тук, заради Шахика и вече няма за какво да остава. Ендер му отговоря, че знае, че говори така, защото му е мъчно, но нека да отидат и поговорят някъде и да излеят душите си, а после ако иска да замине, да заминава. Кая се съгласява да поговорят.

Текст от potv.bg
Джанер и Емир се срещат с Йомер и му казват, че са останали без 
работа. Йомер им предлага да започнат работа във фитнес залата, която е 
купил....
Джанер и Емир се срещат с Йомер и му казват, че са останали без работа. Йомер им предлага да започнат работа във фитнес залата, която е купил.
Асуман се прибира в къщи, а Йълдъз като я вижда цялата побеляла, я пита, дали идва от фурната?!
-Запалих градински чай, за да разваля уроките на Хасан Али, а Седай решил, че е станал пожар и изпразни върху нас целия пожарогасител – обяснява нервирана Асуман.
-Значи Седай е разбрал намеренията ти е решил да потуши пожара – смее се Йълдъз.

Асуман ѝ отвръща, че не е така като си мисли, защото са си говорили и разбирали чудесно с Хасан Али, а Седай е развалил всичко.

-Значи Хасан Али е направил знак на Седай, за да те накара да млъкнеш !
-Ти, не си се отказала да говориш истината, така ли?
-Да, вече не ми се налага да лъжа и забърквам в нищо, и правя точните коментари! – отговаря Йълдъз.

Текст от potv.bg

Чаатай отива в кабинета на Кая и му казва, че когато му е криво и иска да се разсее е добре дошъл в дома му, а и Йълдъз ще се зарадва. Кая му благодари и го пита как е Йълдъз, а Кая му отговаря, че с времето ще свикне, че не им е било писано…

Кая признава на Чаатай, че не иска да остава в компанията.

Хасан Али казва на Седай, че Фериде е била най-нормалната и разумната жена в живота му, но на младини е направил грешка. Седай му казва, че сега може да я поправи.

Асуман казва на Йълдъз, че Хасан Али е довел лудата Джансу, заради, която е загубила бебето си и трябва да поиска нещо от Хасан Али, с което да я компенсира.

Текст от potv.bg

Емир и Джанер са във фитнес залата.

-Ние поискахме едно око, а бог ни даде две! Тук след химическото е като рай – казва Емир, а Джанер му отвръща, че го заслужават. Емир му казва, че чувства, че някъде тук е жената на живота му.

Идва Йомер и го пита, дали им харесва залата, а Емир му отговаря, че е супер и се е издигнал в очите им. Йомер им казва, че трябва да спортуват, защото хора без мускули не може да работят във фитнес зала. Джанер го пита, защо не е помислил за това, преди за ги наеме на работа, защото те с Емир много не си падат по спортуването. Йомер им казва, че трябва да наберат нови членове за залата и да запазят старите и за това ще получат бонуси, което мотивира Емир и Джанер. Емир казва, че той веднага е намерил един член и това е Йълдъз, а Джанер казва, че той ще запише Зехра. Йомер го пита, какво общо има със Зехра, а Емир му обяснява, че навремето са били гаджета, а сега искрата отново е пламнала, но те се много плахи.

Текст от potv.bg

Кая казва на Хасан Али, че иска да продаде акциите на Шахика. Хасан Али му отвръща, че му е мъчно, че ще загуби сътрудник като него, но решението е негово и той трябва да го приеме.

-На кого искаш да ги продадеш? Искам да кажа на човек, който е полезен за фирмата?
-На някой като вас ли? – пита Кая.

Хасан Али му отговаря, че не иска да се хвали, но притежава най-голям процент акции, а също така няма да го излъже и забие нож в гърба! Кая му казва, че ще направи проучване и тогава ще му каже какво ще направи.

Текст от potv.bg

След като излезе от кабинета на Кая, Хасан Али вика Седай и му казва, че иска Кая да продаде акциите на него.

-Ти, нали знаеш какво да му покажеш и какво да скриеш? А също така предупреди и счетоводството, за да уредим този въпрос.

Седай го пита, ако Кая настоява да види неща, които не трябва да види, какво да прави, а Хасан Али му отговаря да го залъже.

Хасан Али му повтаря, че те трябва да покажат на Кая, че фирмата им е на загуба, за да купят акциите му много евтино!
Хасан Али е щастлив, че лека поле всички акции ще бъдат негови!
Текст от potv.bg

Ендер идва при Йълдъз за подкрепа, като ѝ споделя, че Кая иска да замине, а Йълдъз, която каза, че повече няма да говори лъжи, казва някой истини на Ендер, при който тя става и тръгва да си ходи.

-Аз дойдох за подкрепа, а ти ми зашлеви шамар – казва Ендер.

Пристига Асуман, която пита Ендер, дали е чула някоя истина от Йълдъз. Ендер пита Асуман, какво става с Йълдъз?

-Нищо ми няма, но явно на никой не му харесва да чува истината – отговаря Йълдъз.

Асуман ядосана казва на дъщеря си да престане, защото едно е да казва истината, а друго е да обижда!

Ендер си тръгва като казва на Йълдъз, че утре иска да види истинската Йълдъз и моли Асуман да се погрижи за това.
Текст от potv.bg

Хасан Али моли Чаатай да ги сдобри с майка му. Чаатай не иска да си разваля отношенията с майка си, а Хасан Али му казва да го покани на вечеря, а останалото той сам ще реши!

Вечерта Чаатай пита Йълдъз, дали се сърди, че е поканил баща си на вечеря и не ѝ е казал, а Йълдъз му казва истината, че не понася майка му и баща му, защото майка му постоянно се заяжда, а баща му постоянно я порицава! Чаатай си мисли, че Йълдъз се шегува. Пред Фериде и Асуман, Йълдъз пита Чаатай, защо не ѝ е купил къща, за да я компенсира, като пояснява, че не тя го иска, а майка ѝ.

Чаатай оправдава Йълдъз, че все още не се е оправила от инцидента, затова говори така.
Текст от potv.bg
Хасан Али моли Гюлер да му помогне да се сближи с Фериде, като му каже на какво ще се зарадва Фериде и какви цвета харесва
Хасан Али моли Гюлер да му помогне да се сближи с Фериде, като му каже на какво ще се зарадва Фериде и какви цвета харесва

Ендер отива при Кая, като му носи кошница със здравословна храна и му казва, че не внимава как се храни, затова е взела мерки. Кая ѝ отвръща, че се е уморила покрай грижите за него, но той е добре. Кая я пита, какво е искала да му каже с това, което му е казала в деня на инцидента, че ще я прелъсти и изостави. Ендер му обяснява, че го е чула да говори с някой по телефона, че никой не го задържа в Истанбул. Кая ѝ обяснява, че той не е като нея, за да мисли за отмъщение.

Ендер предлага на Кая да си дадат още един шанс. Кая ѝ признава, че се е върнал много гневен и не е имал намерение да подновява връзката им, но като я е видял е разбрал, че има още чувства към нея.
-Значи оставаш? – пита Ендер.
-Не знам, може да обсъдим вероятността да дойдеш с мен – отговаря Кая.
Ендер му признава, че много ѝ е липсвал и се сгушва в прегръдката му.
Текст от potv.bg

Хасан Али пристига в дома на Чаатай с букет божури. Асуман си мисли, че цветята са за Йълдъз, а Хасан Али казва, че букетът е за Фериде и ѝ подава несръчно цветята, като я пита, дали го харесва, защото божурите са любимите ѝ цветя.

Изненадана Фериде го пита, как така си е спомнил за това след толкава години?!

-Било е отдавна, как ще помни, питал е Гюлер – отговаря Йълдъз. Чаатай моли Йълдъз да отиде и провери, дали е готова вечерята, за да не поставя баща му в конфузни ситуации.

Фериде пита Хасан Али, че като си спомня за любимото ѝ цвете, дали си спомня, кой е любимият ѝ цвят?

Хасан Али обръща поглед към Чаатай и казва „Лилаво“, а Фериде му отвръща, че налучква. Йълдъз идва и казва, че вечерята е сервирана, а Чаатай се ядосва на баща си, че му е казал „синьо“.

Текст от potv.bg
По време на вечерята Фериде става и казва, че отива да си гледа сериала „Изгонени от рая“, който в момента е хит и улиците се изпразват, заради него. Асуман я моли да им разкаже за какво се разказва.
„Една светска двойка, мъжът е богат, но скъперник и груб. Тормози жената, а за да се отърве от него, тя измисля страхотен план! Наема млада и много красива сервитьорка, а целта ѝ е да ги хване и да измъкне компенсация, но момичето е толкова умно и оправно, че отмъква мъжа ѝ, жени се за него и му разкрива целия план, а бившата му жена затъва в бедност!“

Асуман казва, че сценаристите имат добро въображение, а Йълдъз казва, че това е тяхната история и тя може да им разкаже края, че скъперника пада по стълбите и умира, а момичето си е добре!

Текст от potv.bg
Йомер кани Емир и Джанер на вечеря и им казва, че не трябва да се държат като задръстеняци, а да изглеждат така, че жените се редят на опашка за тях, защото жените се интересуват от търсени мъже.

Сутринта Асуман притеснена се обажда на Емир и му казва, че с Джанер трябва веднага да дойдат при нея.

Текст от potv.bg

Камерата ни показва Ендер и Кая, които спят прегърнати, а Кая събужда с целувки Ендер. Тя му предлага да не ходят днес във фирмата. Кая ѝ отговаря, че много иска, но днес ще дойдат кандидати за акциите му и той трябва да се види с тях. В същото време телефонът на Ендер започва да звъни, тя казва, че няма да вдигне, за да не разваля мига, но телефонът не спира да звъни. Ендер поглежда, кой я търси.

-Г-жа Асуман ми звъни, защо ли ще ме търси по това време? Йълдъз сигурно отново нещо е забъркала - каза Ендер, като вдига, а Асуман ѝ казва, че спешно трябва да дойде, защото има сериал за техния живот, а на Йълдъз не може да се разчита, защото говори само истината. Ендер не разбира какво става, а Асуман ѝ казва да гледа „Изгонени от рая“. Кая пита Ендер, какво се е случило, а Ендер му отговаря, че нищо не е разбрала, само, че трябва да гледа сериала „Изгонени от рая“.
Текст от potv.bg
Сутринта Йомер казва на Зехра, че снощи е бил с Емир и Джанер в женска компания и само да е видяла как жените им са се лепили. Зехра се ядосва, но казва на Йомер, че не я интересува.
-Ти, защо се вкисна? Ако искаш ела днес да разгледаш залата – предлага ѝ Йомер. Зехра му отговаря да ѝ изпрати адреса, а пък тя може ѝ да дойде
Текст от potv.bg
Асуман събира Ендер, Джанер и Емир и ги пита какво да правят, защото всички гледат сериала и ще бъдат разкрити, а също така трябва да накарат Йълдъз да наруши обета си и да престане да говори истината.

В същото време камерата ни показва Йълдъз, която се обажда на известно списание и казва истината, че сериалът „Изгонени от рая“ описва нейният собствен живот едно към едно, но никой не е поискал разрешението ѝ и затова смята да ги даде под съд. Жената явно ѝ предлага да направят репортаж за това, а Йълдъз веднага се съгласява.

В този момент в стаята влиза Асуман и ѝ казва, че Ендер е дошла.

Текст от potv.bg
Йълдъз слиза при тримата и ги пита, кой е умрял, а Ендер ѝ казва, че час по-скоро трябва да започне да лъже! Йълдъз отговаря, че трябва да я приемат такава, защото не смята да лъже.

Ендер казва, че някой е продал историята им за пари и те трябва да разберат, кой е той.

Ендер казва на Йълдъз, че не е успяла да се свърже с продуцента, но сега с Йълдъз ще отидат при сценаристите, като моли Йълдъз да се върне към нормалното си състояние.

-Напразно си се старала, аз уредих проблемът – заявява Йълдъз и им разказва как се обадила на гл. редакторка и е казала, че са снимали сериал за тях.

Ендер и Асуман я питат, да не е луда, а Джанер се съгласява с това, което е направила Йълдъз и казва, че има логика.

-Браво! Утре ще гръмнат вестниците – ядосва се Ендер.
-Цялата страна ще чопли семки да ни гледа! Радвай се на славата, скъпа! – казва Йълдъз.
-Боже, Чаатай ще научи за миналото ѝ – тръшка се Асуман, а Ендер казва, че Кая за нейното.
Ендер вбесена казва на Йълдъз да престане и да започне да лъже!


В същото време консултантът на Кая не може да получи някой документи от счетоводството и Кая моли Седай да му съдейства. Седай отива при Хасан Али и му казва, че Кая иска документите, които на са дали на консултанта, а той му казва да протака и да си дава вид, че върши нещо.


Хасан Али моли Чаатай да му помогне, като каже на майка му, че е много болен и тя трябва да отиде да го гледа. Чаатай с нежелание се съгласява да му помогне.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...