Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Ендер предлага брак на Кая, а на Кая не му остава нищо друго освен да приеме. Взривява се бомба, докато Ендер и Йълдъз заедно с Хасан Али са в имението му. Вижте какво още ще се случи на финала на сезон 4 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 31 януари 2023 по bTV.

В сезон 4, епизод 96 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз помага на Кая да избере пръстен за Ендер, за да ѝ направи предложение. Разходката с яхта на Хасан Али и Фериде завършва в полицията..

НА КРАТКО какво се случва на финала на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 31 януари 2023 по bTV

Чаатай има съмнения, че синът на Фейза, може да е негов син.

Непознат се обажда на Ендер, че ще ѝ даде истинския отчет, ако тя вземе диамантите, които са в сейфа на Хасан Али.

Ендер предлага брак на Кая, а на Кая не му остава нищо друго освен да приеме.

Ендер и Йълдъз отиват в дома на Хасан Али, за да вземат диамантите от сейфа, но Хасан Али е подготвен и ги чака. Но, Ендер и Йълдъз също са му скроили номер.

„Мрежа от лъжи“ еп.2 (bTV) – какво ще се случи…

Вижте повече

„Мрежа от лъжи“ еп.2 (bTV) – какво ще се случи…

След като подозира, че съпругът ѝ изневерява, Асия следи Волкан. Ще успее ли да потвърди подозренията си? Вижте какво още ще се случи в епизод 2...

Ендер е сама в кабинета си и отново преглежда отчета, който ѝ даде финансовия директо и си говори, че има нещо гнило в тази работа. В този момент някой ѝ се обажда от непознат номер и ѝ казва, че ако иска оригиналните финансови документи трябва да прави, каквото той ѝ каже, че подозренията ѝ са верни и документите са у него, но за да ги получи трябва да вземе и диамантите от сейфа на Хасан Али и затваря.

Ендер се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че спешно трябва да се видят. Двете се срещат и Ендер ѝ обяснява, че някакъв непознат, който има оригиналните счетоводни документи ѝ се е обадил, но в замяна иска диамантите от сейфа на Хасан Али.

-От мен да знаеш, Хасан Али със сигурност пере пари – казва Ендер.
-Не ми се вярва! Само ще ми навлечеш неприятности – отвръща Йълдъз.
-След като ми се обади този непознат, той може наистина да разполага с документите, но може също така да ви въвлече и в много мръсна игра! – заявява Ендер.
-Кажи ми как ще влезем в къщата на Хасан Али? – пита Ендер.
-Лесно ще го направим, но ти ми кажи, как ще отворим сейфа?

Ендер ѝ отговаря, че ще намери някого.

Чаатай има съмнения, че синът на Фейза, може да е негов син. Той разпитва Фейза за сина ѝ и я пита, кога е родено момчето, а също така я моли да му покаже снимки на сина ѝ.

Вечерта Чаатай се прибира и пита майка си, дали тя има снимки, когато той е бил на пет. Фериде веднага му показва, а виждайки ги Чаатай се пита, дали е възможно синът на Фейза да е негов син.

Вечерта Кая разбира, че Джанер е идвал и събрал вещите на Ендер от дома му. Кая се обажда на Йълдъз, а тя му казва, че може да е заради това, което тя ѝ е казала и също, че той се е държал студено с нея и му казва, че ще е най-добре да се чуе с нея.

Кая отива в дома на Ендер, където входната врата е отворена. Кая влиза. Навсякъде в къщата са запалени свещи. Кая търси Ендер. Ендер в малка черна рокля слиза от втория етаж.

-Ендер, какво е това? – пита Кая.
-Чух, че си ми подготвил изненада и реших аз да те изненадам – казва Ендер. -Ще се ожениш ли за мен?

Кая пита, не е ли трябвало той да попита това, а тя му отговаря, че този път тя трябва да го попита.

-Разбира се, че да! – отговаря Кая.

Действието прескача на сутринта в дома на Хасан Али, където Зехра му казва, че Йълдъз ще дойде да пият кафе.

Малко по-късно камерата ни показва Хасан Али, който е със Седай в колата на разстояние от къщата. Хасан Али казва, че Йълдъз и Ендре са измамили бедната Зехра и ще дойдат днес в имението, но ще видят какво е да играят игрички. Седай казва на шефа си, че охраната ще им се обади след като дойдат Ендер и Йълдъз. Охраната се обажда на Седай, че Ендер и Йълдъз са в имението, а Хасан Али казва да им дадат време да се отпуснат малко.

Когато Хасан Али влиза в спалнята, вижда двете жени да се опитват да отворят сейфа, но той е много изненадан, защото те не са Йълдъз и Ендер.

Йълдъз и Ендер също са спретнали номера на Хасан Али, като се появяват зад гърба му.

Докато тримата спорят избухва бомба и така свършва 5 сезон на „Опасно изкушение“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...