Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Йълдъз помага на Кая да избере пръстен за Ендер, за да ѝ направи предложение. Разходката с яхта на Хасан Али и Фериде завършва в полицията. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 96 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 30 януари 2023 (понеделник) по bTV.

В сезон 4, епизод 95 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кая и Ендер казват на Йълдъз, че Хасан Али прави далавери зад гърба им, като източва фирмата. Ендер и Йълдъз отново се обединяват, за да разобличат Хасан Али..


НА КРАТКО какво се случва на финала на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 30 януари 2023 (понеделник) по bTV.

Хасан Али подозира, че Ендер и Йълдъз са се съюзили и нарежда на Седай да изхвърли телефона му.

Зехра започва работа във фитнеса при Джанер и Емир.

Йълдъз разбира, че Кая смята да направи предложение на Ендер и му предлага да поизмъчат Ендер.

Хасан Али прави изненада на Фериде, като я взема с яхтата от градината на имението на Чаатай.

Ендер заплашва финансовия директор на компанията и получава оригиналните отчети, но не знае, че всичко това е предварително режисирано от Хасан Али.

Бреговата охрана намира контрабандно злато и арестува Хасан Али и Фериде.

Вечерта Хасан Али казва на Седай, че подозира, че Ендер и Йълдъз са 
се съюзили и ще трябва да вземат мерки, но никой не трябва да разбира. 
Хасан А...
Вечерта Хасан Али казва на Седай, че подозира, че Ендер и Йълдъз са се съюзили и ще трябва да вземат мерки, но никой не трябва да разбира. Хасан Али нарежда на Седай да изхвърли телефона му и да му купи нов.
Сутринта Седай казва на Хасан Али, че яхтата е готова и го чака.  
Хасан Али се обажда на Фериде и ѝ казва, че ще дойде да я вземе на обяд,
 за да с...
Сутринта Седай казва на Хасан Али, че яхтата е готова и го чака. Хасан Али се обажда на Фериде и ѝ казва, че ще дойде да я вземе на обяд, за да се разходят заедно…
Действието прескача във фитнеса, където Зехра ентусиазирана казва на Джанер, че и тя работи в залата и му е уредила две клиентки, като му посочва две пълнички момичета.
-Аз не съм ги виждал друг път?
-Така е г-н Джанер, защото аз ги уредих лично за теб, защото не може да се виждаш само с вай-големите красавици! – отбелязва Зехра.

В същото време младежът, който инсталира шпионския софтуер на телефона на Хасан Али се обажда на Джанер, след което Джанер се обажда на Ендер и я предупреждава да бъдат много внимателни, защото му се е обадил младежът, което инсталира шпионския софтуер на телефона на Хасан Али, че телефонът не излъчва сигнал, защото Хасан Али сигурно се е усетил.

Хасан Али се качва със Седай на яхтата. Хасан Али го пита, къде е собственикът на яхтата, а той му казва, че е в затвора, а той я е наел от хората му, но яхтата е чисто нова и ако решат да я купят ще им направят добра отстъпка, защото са в затруднено положение.

-Седай, зареди ли я догоре, за да не останем насред морето с Фериде? – нарежда Хасан Али.
Йълдъз кани Кая у дома си, за да разбере какви са му намеренията спрямо Ендер, а той ѝ признава, че е поръчал пръстен за Ендер и смята да ѝ направи предложение!
Йълдъз предлага на Кая да каже на Ендер, че всичко е загубено, за може тя да се зарадва повече на предложението му.

Йълдъз се обажда на Ендер и ѝ казва, че Кая не гледа на нея насериозно и да не се надява прекалено!

В същото време Йълдъз помага на Кая да избере пръстен, който да подхожда на Ендер, защото този, който е поръчал не е по вкуса на Ендер.
Хасан Али прави изненада на Фериде, като я взема с яхтата от градината на имението на Чаатай.
Ендер вика финансовия директор на компанията и го заплашва, че ако не ѝ даде оригиналните финансови отчети, жена му ще разбере за тайната му връзка.

Действието се пренася на яхтата при Фериде и Хасан Али, които обядват. Хасан Али предлага на Фериде ако яхтата ѝ харесва, той да я купи, за да я разхожда по Босфора. В този момент до тях се приближава бреговата охрана, която иска да претърси яхтата, защото са получили информация, че на нея има контрабандно злато.

Униформените намират златото и казват на Хасан Али, че ще изтеглят лодката на брега, за да ги разпитат.
-Боже, какъв срам ще припадна – казва Фериде.
-Може ли, жена ми, да не идва до управлението, защото ще припадне?! – пита Хасан Али.
-Не съм ти жена! – бясна е Фериде.
-Добре скъпа! Става объркана, когато се изнерви! – обяснява Хасан Али и казва на Седай да се погрижи за госпожата.
Действието се връща във фирмата при Ендер, при която идва Кая. Ендер го пита, къде е бил, а той ѝ отговаря, че се е срещнал с Йълдъз.

Ендер му казва, че има истинския счетоводен отчет, като му признава, че го е получила като е притиснала финансовия директор. Кая не е много доволен от начина по-който Ендер се е добрала до отчета. Оказва се, че финансовите отчети са същите, които Кая получи от Седай. Двамата се чудят защо тогава са ги бавило толкова много.

-Или Хасан Али се е досетил и сега ни разиграва – предполага Кая.

Разбираме, че предположението на Кая е много вярно, защото всичко това с финансовия директор е предпазна мярка, предварително режисирана от Хасан Али, ако Ендер и Кая се усъмнят във финансовите отчети.

Хасан Али умишлено е пуснал слух, че финансовия директор има любовница, за да може Ендер да го изнудва и получи уж оригиналните финансови документи и така по-бързо да купи акциите на Кая.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...