Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ еп.2 (bTV) – какво ще се случи…

1 коментар

След като подозира, че съпругът ѝ изневерява, Асия следи Волкан. Ще успее ли да потвърди подозренията си? Вижте какво още ще се случи в епизод 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 януари 2023 (вторник) по bTV.

В епизод 1 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Асия намира косъм от руса коса върху шала на Волкан. Това я кара да се съмнява, че нещо не е наред.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 2 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 януари 2023 (вторник) по bTV.

След като подозира, че съпругът ѝ изневерява, Асия следи Волкан.

Ще успее ли да потвърди подозренията си?

По време на една изложба Асия се запознава Дерин, без да знае, че тя е момичето, с което Волкан ѝ изневерява.

Няколко снимки в телефона на Асия могат да докажат всичко...

Текст от potv.bg
„Мрежа от лъжи“ епизод 3 (bTV) – какво ще се случи…

Вижте повече

„Мрежа от лъжи“ епизод 3 (bTV) – какво ще се случи…

На партито за рождения ден на Волкан Асия научава, че жената, с която той ѝ изневерява, е Дерин. Вижте какво още ще се случи в епизод...

След като русата коса на шала, който Волкан ѝ даде. Асия излиза по-рано от работа и решава да проследи съпруга си, защото подозира, че има връзка с друга жена.

Притеснена Асия наблюдава как съпругът ѝ купува цветя и торта, но следвайки ги тя разбира, че отива при майка си.

Асия влиза след съпруга си. Свекърва ѝ е радостна, че е дошла, а Волкан ѝ казва, че не е знаел, че тя ще дойде.

-И аз не знаех, че ще си тук! Отдавна не съм идвала! – отвръща Асие.

В същото време Волкан получава съобщение и излаза от стаята, като казва, че е по-рабата. Възрастната жена пита Асия, защо не е довела и Али, а тя ѝ отговаря, че на рождения ден на Волкан ще се видят.

-Я ме погледни! Познавам те! Нещо те мъчи! Погледът ти е различен – казва майката на Волкан. Асия не отговаря, а взема цветята и казва, че ще отиде да ги сложи във вода.

Волкан, който е приключил с разговора си влиза в стаята и ѝ казва, че много ѝ благодари, че е дошла, защото майка му много се е зарадвала. Асия го пита, защо не ѝ е казал, че е щяла да дойде с него. Той ѝ отговаря, че не е искал да я товари, защото е заета.

Текст от potv.bg
-Идвам от известно време, опитвам се всеки ден – казва Волкан.
-Всеки ден ли? – изненадана е Асия.

Волкан не отговаря, а казва, че майка му днес е добре, но състоянието ѝ се влошава, защото снощи е хапнала нещо непозволено и затова той трябва да я контролира.

Асия се извинява на Волкан, защото е разбрала от Серап, че всеки ден е излизал от работа в 5, но не се прибира преди 8.

-И какво? Какво мислеше, че правя? – пита Волкан. Асия на е отговаря. -Един момент, ти какво си помисли?
-Много ме е срам, Волкан! – повтаря Асие.

Волкан я придърпва към себе си и прегръща. Асия му казва да отиде при майка си, а тя отива в кухнята при Суна, жената, която греда майката Волкан и докато слага цветята във вазата я разпитва, как е свекърва ѝ.

Текст от potv.bg
Жената моли Асия да идват по-често, като ѝ казва, че Волкан не е идвал отдавна.
-Как така отдавна? – пита Асия.
-От месец насам – отговаря жената.
-От месец! – изненадана е Асия, защото разбира, че Волкан я излъга преди малко, че идва всеки ден.

Действието прескача във вечерта. Асия пристига с автомобила си, а след нея и Волкан. Тя му казва, че Али е у Бахар да ходи и да го прибере, защото тя влиза в банята.

Текст от potv.bg
Съсипана от нещата, които научи за съпруга си Асия влиза и се заключва в банята.

Асие излиза от банята и вижда, че Али все още не си е легнал.

-Мамо, пиша си със Селен, сега свършвам – казва Али и добавя: - Мамо, майка ѝ си имала гадже и на нея ѝ е много тъжно, страда и ме пита, дали да не отиде при баща си. Мамо, вие с татко, нали няма да не се разделите?

Асия казва на сина си да не мисли такива неща.

-По-добре да умра, ако се разделите! А пък и ти не може да си имаш гадже! – казва Али, а Асия му отговаря, че няма да се разделят и прегръща замислена сина си, но пред него се преструва, че е много щастлива.
Текст от potv.bg

Асия излаза от стаята на сина си и разбира, че Волкан ще ходи на изложба. Тя му казва, че и тя е поканена и много добре се е получило, защото тя ще дойде с него.

-Ами, Али спи, не може да излезем двамата – казва Волкан. Асия му отговаря, че Бахар ще го наглежда и отива да се облече.
Текст от potv.bg
Асия и Волкан отиват на изложбата заедно. Волкан преди да влезе я предупреждава, че може да я остави сама, защото трябва да говори с г-н Халюк, който е важен за бизнеса му.

Волкан отива при г-н Халюк и жена му и се представя, след него идва Асия, а виждайки я жената на г-н Халюк я поздравява и казва на съпруга си, че г-жа Асия ѝ е спасила живота.

-Изложбата е посветена на нея, нали? – пита една от жените.
-Това беше изненадата – казва Гюнюл, жената на г-н Халюк, а Асия и казва, че е поласкана и много им благодари. След което им казва, че мъжът ѝ, който е талантлив архитект иска да ги запознае с проекта си за смарт къщи….
Текст от potv.bg
Погледът на Асия попада на бутилките виното, тя си спомня, за бутилката, която мъжа ѝ донесе в къщи, като ѝ каза, че клиент го е донесъл в офиса му.
-Виното е от нашето лозе, искате ли да го опитате? – пита г-жа Гюнюл, и добавя: - Аз не съм ви запознала с дъщеря си, нали? Дерин ела тук! Виж, с кого ще те запозная!
-Г-жа Асия, лекарят, който ме спаси – казва Гюнюл.
-Здравейте! Приятно ми е! – казва Дерин и добавя: - Приятелките ме чакат, затова се връщам при тях!

Гюнюл обяснява на Асия, че дъщеря ѝ е все с приятелки и въобще не стои при тях. Към тях идва Волкан. Асия казва на Гюнюл, че утре е 40 рожден ден на мъжа ѝ и ще се радват ако и те дойдат на празненството.

Текст от potv.bg
Асия излаза на терасата, където е и едно от момичетата, които сервират на изложбата, а преди това Асия беше видяла, докато следеше Волкан, как някакъв младеж го тормозеше.

Момичето ѝ казва, че не може да разбере какво чувства, защото животът ѝ е прекрасен!

-Лъжеш се! – отговаря Асия.
-Мъжът ви бие ли ви? Краде ли ви парите? – пита момичето. Асия мълчи. -Денем работя в кафенето, а вечер работя на такива места, а вие посещавате приеми и е ясно, че той не ви наранява и тормози, а само ви обича!
-Изневерява ми! Аз много се страхувам! – откровена е Асия.
-И защо? Лекар сте, имате пари, разведете се!
-Бракът не е игра и не можеш да кажеш просто стоп!
-Вие не сте като мен и няма от какво да се страхувате!
-Имам син и трябва да мисля за него! В безизходица съм!

Момичето разкопчава блузата си и ѝ признава, че си крие раните с грим и се заблуждава, че ги няма! И я пита, дали ще постъпи като нея?!

Текст от potv.bg

Действието прескача на следващия ден. Асия е пред кафето, където работи момичето, което както разбираме се казва Нил. Асия ѝ подава рецепта и я пита, защо са ѝ тези лекарства, а Нил я уверява, че няма да се самоубие, а за да спи!

Асия моли Нил да проследи Волкан.

Нил изпраща съобщение на Асие: „Апартаменти Фарах до трети блок съм.“, а след минута още едно: „Влезе вътре!“

Текст от potv.bg
Асия отива да вземе тортата за рождения ден на Волкан. Докато е в сладкарницата тя се обажда на Нил, а тя ѝ казва, че е била права и съпругът ѝ е с една жена!

Асия я пита, дали е красива, а Нил ѝ отговаря, че не може да види, защото е далеч. Асия я моли да направи снимка или видео. Нил ѝ изпраща номера на колата, с която пристигна жената, а след това ѝ се обажда, че не е могла да снима жената, но е била руса с дълги коси.

По късно Асия се среща с Нил, а тя ѝ казва да провери багажника на колата на съпруга си, защото крие нещо в него.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ епизод 41 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 40 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 39 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 38 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 37 (bTV Lady) – какво ще се случи…