Архив VIP Brother

Нова кауза влиза в VIP BROTHER 3 от днес – АЗ ЛИ СЪМ №12?

Добави коментар

Божинов, Кака, Бекъм, Роналдиньо и Индзаги с дарения за VIP BROTHER 3. Нова кауза влиза в шоуто от днес – ‘АЗ ЛИ СЪМ №12?’
426 357 лева събраха vip-овете до този момент. Божинов, Кака, Бекъм, Роналдиньо и Индзаги с дарения за VIP BROTHER 3

  • Нова кауза влиза в шоуто от днес – ‘АЗ ЛИ СЪМ №12?’
Ицо и Милко в сцена от

След поредната мисия на VIP съквартирантите – ‘Забранена любов’, сумата, генерирана от телефония и дарения, достигна 426 357 лева!

Софи и Пипи


Емил и Според зрителите най-добри в ролите си от ‘Забранена любов’ бяха Емил, Софи и Ицо.

Тримата се спасиха от елиминации днес, а борещи се за оцеляване останаха Устата, Мария и Гала. Един от тях ще напусне VIP Brother 3 тази вечер.

Също снощи, след брилянтно изпълнените и мега забавни сцени от ‘Забранена любов’, в къщата на VIP Brother 3 влезе нов съквартирант. Това е Теодора Стефанова, известна още и като ‘личната гадателка’ на Силвио Берлускони.

Една седмица ще бъде престоят на Теодора в къщата. Следващата сряда тя, заедно с другия специален гост Андрей Слабаков, ще напуснат съквартирантите и ще сменят местата си с друга гост-звезда.

Спорт и благотворителност
Като всеки възпитан гост, и Теодора не влезе с празни ръце в къщата. Гадателката бе приготвила специални подаръци, дарени лично от едни от най-известните футболисти в света. Впечатлени и трогнати от предишната кауза – Изграждане на спортни бази за талантливи деца-спортисти без родителска грижа, футболистите на „Милан” Кака, Роналдиньо, Индзаги и Бекъм изпратиха чрез Теодора свои фланелки с автографи, които да се продадат благотворително, а средствата да се влеят в общия VIP Brother 3  фонд.

Малко преди това, друго звездно семейство на известен футболист – Алисия и Валери Божинови, направиха най-голямото лично дарение досега. Сумата, която нападателя на Манчестър Сити и фолкдивата дариха, не бе обявена. Двамата пожелаха да запазят това в тайна, но Ники Кънчев подсказа, че тя е пет цифрена и е повече от 10 000 лева, предишното най-голямо лично дарение, направено от Стилиян Петров.Междувременно тази вечер, след като бъде елиминиран още един съквартирант, оцелелите ще разберат коя е четвъртата кауза, за която ще се борят през предстоящата седмица.

НОВА КАУЗА – ‘Аз ли съм №12?’

Всеки 12-ти човек по света е инфектиран с вируса на хепатит В или С, които причиняват заболяването хроничен вирусен хепатит. Хората в България са лишени от информация за заболяването, както и от възможността да се изследват редовно. Това е причината болестта да се открива най-често в напреднал стадий, когато са налице опасни и необратими усложнения. Най-тежките от тях са чернодробен рак и цироза - половината пациенти с хроничен хепатит С развиват цироза в рамките на 10 години след заразяване. В същото време 75 % от случаите на рак на черния дроб са при пациенти с хроничен хепатит В.
Макар и подценяван, вирусният хепатит тип В или С е съвсем реална заплаха за всеки активен съвременен човек, който ходи на зъболекар, на козметик и на фризьор; който е бил в болница или в казарма; който има пиърсинг или татуировка; който води активен секуален живот.
Вирусът на хепатит Б е 100 пъти по-заразен от този на ХИВ. Хепатит Б е деветата причина за смърт в света, а жертвите на хроничния вирусен хератит в света са 4 пъти повече от жертвите на СПИН
Единствено децата на възраст под 18 години са предпазени чрез задължителната имунизация за хепатит Б. Ваксина за хепатит С все още няма.
Смята се, че у нас броят на инфектираните с хепатит Б и С у нас са между 400 000 и половин милион. Никой обаче не знае точният им брой, защото няма проучвания в тази насока. Това създава условия за епидемия.
В нашата система на здравеопазване се пропуска ранният стадий на болестта, в който може ефективно да се помогне на пациента.
Със средствата, събрани в предаването VIP Brother 3, ще бъде организирано първото мащабно скринингово проучване, което ще обхване 20 000 души. От тях 1000 души ще научат, че са инфектирани с вируса на хепатит С и ще получат шанс да се излекуват и да избегнат тежките последствия на болестта.
Целта на каузата е да се опита да компенсира нещо, от което са лишени хората у нас - от важна информация за тяхното здраве.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother