Актуално България търси талант

Номер с хладилник скарва Дарина и Иво, Мария вади нож на Сашо в „България търси талант”

Добави коментар

Номер с хладилник скарва Дарина и Иво, Мария вади нож на Сашо в първия епизод на „България търси талант” на 15 март от 20.00 часа по bTV

Участник представя оригинален номер, реализиран само от 6 души в света

Тази неделя, 15 март, от 20.00 часа bTV ще излъчи първи епизод от четвъртия сезон на най-позитивното шоу в ефира – „България търси талант”. Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването. Как протекоха те и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните неделя (от 20.00 часа) и понеделник (от 21.30 часа).

Същинската надпревара за титлата „талант на България” ще започне през април, когато ще бъдат излъчени 6-те полуфинала и големият финал, в които участие ще вземат 12 изпълнения. Журито в четвъртия сезон на шоуто се състои от четирима души – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев, което означава, че две „ДА” няма да са достатъчни.

уникалните М. Силвестър и А.Кадиев

В това издание на шоуто водещите са двама – уникалните М. Силвестър и А.Кадиев, които  бяха неотлъчно до участниците, взимаха участие в техните изпълнения, спориха с журито и най-вече ще стиснат ръцете на тези, които ще вземат участие в полуфиналите. Последните станаха ясни на 4 март, когато голяма част от кандидатите бяха изправени в битки.

България търси талант

Още в първия епизод на шоуто, зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещите и на талантите, които не признават граници. Доказателство за това е първият участник, който ще се качи на сцената. 20-годишното момче ще изправи журито и публиката на крака, и ще провокира Иво Сиромахов да изрече „Ти си голям човек!”.

На сцената на „България търси талант” ще се появи пистолет на над 130 години, зрителите ще научат какво е общото между гайдата и жената, кога едно момиче казва „Да”, възможно ли е народната музика да се срещне с бийтбокса, разбират ли нещо децата от написаното в учебниците, кой прави масаж на Мария и кое е единственото нещо, което оставя Сашо без думи.

Сиромахов

Наред със забавлението, първият епизод от четвъртия сезон ще покаже какво поражда конфликт между Илиана и Иво, кое изпълнение ще раздели дамите от господата в журито на два фронта, защо Сиромахов натиска „златния бутон” и каква е реакцията на Дарина, и кое ще насълзи очите на Ники Илиев. 

Сиромахов

До края на двучасовия епизод зрителите ще чуят още – „Няма да раждате на сцената, нали?” (въпрос на М.Силвестър към участник)

Дарина Павлова

„Мен ме е страх от вас” и „Ти ми приличаше на сварен макарон с кетчуп” (Дарина Павлова),

„Натиснах бутона от завист” и „При вас желанието е повече от възможностите” (Иво Сиромахов)

Илиана Беновска

„Най-трудно ще ми бъде да казвам „Не!” (Илиана Беновска в разговор с А.Кадиев) и „Иво ти си голям изнудвач” (Беновска към Сиромахов), „Вие също имате нужда от перука” (А. Кадиев към Сиромахов) и

Ники Илиев

„Смях се по някакъв начин за твоя сметка, но ти казвам „Да!” (Ники Илиев към участник). 

уникалните М. Силвестър и А.Кадиев

Тези и още други изненади от „България търси талант”, зрителите ще видят на 15 март от 20:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя