Лица Фолкзвезди

Нел

1 коментар

Младата изпълнителка на Сънни мюзик Нел спечели 1500 лева след бас, засягащ темата за силикона и фолк певиците.
Младата изпълнителка на Сънни мюзик Нел
Нел спечели 1500 лева от бас заради сочните си устни

Младата изпълнителка на Сънни мюзик Нел спечели 1500 лева след бас, засягащ темата за силикона и фолк певиците. Красавицата се раздразнила, когато чула на едно приятелско събиране, момче от компанията да твърди, че според него няма певица без силикон или някакви други поправки.

„Ядосах се и му казах, че има много мои колежки като Еми Стамболова, Ивона, Джина Стоева и мен включително, които сме без силикон, а той ми отговори, че при мен си личало, че имам силикон в устата. Предложих му да се хванем на бас и той самият каза, че който загуби, ще даде 1500 лева на спечелилия”, описва случката Нел.

После двама с още едно момиче отишли при нейна позната, която се занимавала точно с такива манипулации в известна козметична клиника. Специалистката само докоснала няколко пъти устните на Нел и веднага отсякла, че са натурални.

Фолкдивата, която често мислят за мулатка, на следващият ден малко се колебаела преди да вземе парите, но после решила, че всеки трябва да си поеме отговорността за думите.

„Мисля, че му доказах, че не трябва да слага всички фолк певици под общ знаменател”, горда е Нел, която не крие, че веднага похарчила парите за нови сценични тоалети. Тя съвсем скоро ще зарадва феновете си с ново парче, както и с убийствен ремикс на хита „Не крий, сълзите”. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър