Лица Фолкзвезди

Певицата Тони Дачева става майка на 46 години

Добави коментар

Певицата Тони Дачева е подала документи за осиновяване.

Певицата Тони Дачева е подала документи за осиновяване.

„Искам да осиновя дете. Много исках да имам свои, но просто така се получи, че нямам. Направила съм нужните стъпки за осиновяване. Живот и здраве това ще се случи скоро. Обмисляла съм го и съжалявам, че не съм го направила по-рано. Спирало ме е това, че съм си мислела, че ще намеря човека до себе си, за да направя тази крачка и да отгледаме едно детенце заедно,” разкри плановете си в  предаването на bTV  “Тази събота” Тони Дачева.

Тони Дачева сподели, че в момента няма човек до себе си, тъй като не е срещнала мъжа, на когото да се довери.

“Нуждая се от мъжко рамо, морална подкрепа, човек, на когото да споделяш. Нямам сериозен приятел, но това не значи, че съм самотница и стоя сама вкъщи. Искам човек, който да ме разбира”, обясни певицата.

Година след като бе отвлечена от бизнесмен в Лобош Тони Дачева отключила диабет.

"Това не беше отвличане. Гостувахме в едно село Лобош, където трябваше да закрием сезона. Бяхме изпълнили ангажимента си, но собственика на хотела си беше пийнал, затвори вратата и не ни разреши да си тръгнем. Обадих се на Найден и той разреши проблема. Стояхме 3-4 часа в колата, пред заключената врата и не можехме да излезем. Бизнесмена ни заплашваше да излезем да пеем, че ще ми счупи колата, а аз си я бах купила скоро. Сега ми е смешно, но тогава изживях голям стрес. Година след това дойде диабета. Четири пъти на ден си слагам инсулин", разкри още изпълнителката.

Тони Дачева призна, че е била наказана за големия концерт на "Пайнер".

"Не бях на концерта на Пайнер, защото бях наказана. Извинявам се на феновете. Участието ми беше за мой близки и беше на компромисна цена и не смятах, че трябва да го казвам във фирмата. Затова и бях наказана", коментира певицата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тони Дачева

Кои са гостите на Тази събота/Тази неделя - 11 и 12 януари 2014

Тони Дачева в „Горещо”, 21 ноември, събота от 22:30 часа