Лица Фолкзвезди

Тони Стораро: Фики трябва да се ожени по канона – за девица

Добави коментар

Суеверен съм, че ако сменя жената всичко, което съм постигнал ще се провали, сподели фолк звездата Тони Стораро в „Усещане за жена” по TV7

Суеверен съм, че ако сменя жената всичко, което съм постигнал ще се провали, сподели фолк звездата Тони Стораро  в „Усещане за жена” по TV7

В предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” гостуваха фолк звездата Тони Стораро и синът му Фикрет. В духа на празниците двамата разказаха на водещата Гергана Стоянова за семейните си традиции и канони, които фамилията им спазва.

„Успях да запазя семейството си толкова години, защото съм така възпитан от моите родители, които бяха много сплотени”, разказа Тони Стораро.

„Пък и имам суеверие, че като смениш жената всичко ти се проваля”, призна певецът.

Той разказа как се е оженил на 18, а на 19 вече е бил баща. Двамата със съпругата му са гаджета още от 12-годишни.

„Но преди сватбата не съм бил с нея. По нашата традиция това е закон”, каза Стораро, който зорко пази семейството си от светлините на славата.

„Майка ми беше много щастлива, че сме спазили традицията и беше много усмихната на сутринта след сватбата, когато видя доказателството за това”, допълни фолк звездата.

Той продължава да държи на семейните традиции и иска синът му Фикрет, който също набира популярност във фолк средите, да си намери девствено момиче.

„Искам нашият син също да спази тази традиция. Дори да не се ожени като мен на 18, на колкото е сега, дори да се ожени на 20, на 25 години, момичето трябва да е девица”, категориен и строг беше бащата в ефир.

Водещата Гергана Стоянова обаче беше любопитна за мнението и на самия Фикрет.

„И аз искам да спазя тази традиция, но не знам къде ще намеря това момиче. Важното е да е правилното, пък...”, поколеба се Фикрет, който учи в Националното музикално училище поп и джаз пеене.

Въпреки че изучава поп стиловете, Фики вече гради успешна кариера във фолк средите, където направи няколко успешни дуета, последният със звездата Галена, и ходи по участия с баща си. Дори на Нова година по традиция Тони Стораро ще е на работа, но този път ще пее заедно с Фикрет.

Добави описание

Двамата гости влязоха и в кухнята на шеф Петров, където опитаха рибата му в хляб, направиха салата и попяха, а Фикрет демонстрира доста уверени джаз импровизации. Тони Стораро призна че се старае да помага максимално на сина си, за да се развие в музиката, защото неговият баща дори го е карал да се откаже и само амбицията му го е превела през доста трудни години на пеене по кръчми и за малко пари. Стораро обаче призна, че вече е доказателство че музикант къща храни и дори е подарил супер скъпа кола за пълнолетието на сина си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Усещане за жена , Тони Стораро

Христо Мутафчиев: Министърът на културата не е забил един пирон за цял мандат

Катерина Евро си намери Мартин

Катето Евро си търси Мартин

Катето Евро се оперира в ефир

Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя