Лица Фолкзвезди

Райна се влюби в Америка – все още е без мъж

Добави коментар

Освен пътуването в Америка, Райна не пропусна да коментира и последните слухове около събирането ѝ с Коцето.
Райна за първи път празнувала фалшив рожден ден в Сан Франциско

Поп фолк певицата Райна беше специален гост тази сутрин в „На кафе”, където за първи път разказа за 40-дневното си турне в САЩ. Пред Гала изпълнителката сподели, че е очарована от всичко в чуждата страна, но най-вече от зеленината в парковете и отношението на американците към животните. „Тръгнах с друга нагласа, но се изненадах приятно”, обобщи красавицата. Нейното турне е най-мащабният тур, правен от българска певица отвъд океана. Райна е най-впечатлена от Вашингтон, Сан Франциско и Лас Вегас. В столицата на хазарта певицата е останала смаяна не толкова от казината, а от хотелите, като в един установила, че има направено изкуствено небе, което било толкова автентично, че за момент объркало биологичния ѝ часовник.

Тя издаде и за малък инцидент – поради забавяне с чекирането на летището в Денвър, певицата останала за седмица без куфарите си. „През това време имах няколко концерта и нямах друг избор, освен да си купя всичко наново. Това е много трудно, защото човек се обърква от толкова голям избор”

Райна се влюби в Америка –  все още е без мъж

За 40-дневния си престой Райна е направила общо 12 000 снимки, като по-голямата част от тях са сред природата. Тя разказа още, че в Америка не е видяла бездомни животни, а грижата за домашните любимци си личала на всяка крачка. Райна забелязала дори чешмички, които в долната си част били пригодени за кучета. Според нея американците имат много по-положително отношение към животните и затова там нямат проблем с агресията от тяхна страна.

Райна се влюби в Америка –  все още е без мъж

В Америка бившата половинка на Коцето празнувала за първи път фалшив рожден ден, подготвен от организаторите на концертите ѝ в Сан Франциско. Това се случило в един японски ресторант и дори имало истинска торта и истински поздравления за певицата. Освен пътуването в Америка, Райна не пропусна да коментира и последните слухове около събирането ѝ с Коцето. Певицата обясни, че отдавна е надживяла тази връзка и няма проблем с общите им участия, защото хората обичат техните дуети. Иначе за връщане в емоционален план и дума не може да става. Поп фолк звездата призна, че не е влюбена в друг мъж и се е научила да открива щастието вътре в себе си.     
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”