Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк и Азра се сдобряват. Баръш обвинява Арда за действията на Дамла. Сумру се възползва от отчаяното положение на Дамла и я използва като инструмент в план си. Вижте още какво ще се случи в еп.180 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 27 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 179 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра предупреждава Баръш за лошите намерения на Сумру, но той не го взема на сериозно. Г-жа Фериде прави така, че не само Арда да изпусне полета си, но и да събере цялото си семейство.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 180 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 27 юни 2022 по Diema Family:

С малко побутване от приятел, Дженк се взема в ръце и прави така, че Азра да му прости. Двамата не могат да се нарадват един на друг, защото трябва да се справят с проблемите, които създадоха Арда и Дамла.

Баръш е много ядосан, че дъщеря му не замина за Лондон и обвинява Арда за действията на Дамла. Той е твърдо решен да изпрати дъщеря си в Лондон, затова Гюркан моли Азра да поговори с ядосания мъж.

Сумру се възползва от отчаяното положение на Дамла и я използва като инструмент в своя план.
„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра се опитва да оправи отношенията между Дженк и Баръш, но Арда и Дамла идват с голяма новина и отново нажежават отношенията между двамата. Вижте още...

Както разбрахме от предишния епизод г-жа Фериде събра семейството си, за да направят ашуре, а след това раздадат… Всички събират нещата след събитието, а Дженк се доближава до Азра и ѝ казва, че и е казал истина. Азра го пита, защото тогава я е оставил, а той ѝ отговаря, че е направил голяма грешка, защото си е мислил, че прави всичко, за да може да бъде тя щастлива, а всъщност ѝ причинил голяма болка.

-Моля те, да ми простиш! – казва Дженк.

-Аз знам, че ти си направил всичко това, заради мен, но ние си обещахме един на друг, че няма да станем оръжие в играта на Сумру, каквото и да се случва. Тя много пъти го прави, ти много добре го знаеш! Ако на нея ѝ се беше получило, аз вече да съм те изгубила, затова разбирам, какво си се опитал да направиш. Но когато ти казах истината, ти много ми се ядоса и му каза, че съм те предала! Но това, което ме накара да преживея, съсипа нашето семейство, живота на леля Фериде, и ти, който не ми прости в онзи ден, искаш сега от мен прошка?! Дженк, ти открадна една година от моя живот, от моите мечти и сега никакви извинения, не могат да ги върнат назад! – казва Азра, а Дженк стои виновен, без да може да каже и дума.
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Арда се опитва да убеди баба си, че той не е говорил с Дамла и не я убеждавал да не заминава.

-Но ти си взел билет и щеше да тръгнеш след нея. Аз всичко знам, че сте били в ареста… Арда, ти имаш семейство и как така спокойно го оставяш и без да питаш никой, решаваш да заминеш? Без да помислиш, че това семейство ще се притеснява за тебе?! – пита баба му.

Арда ѝ отговаря, че е много права, но ситуацията е друга и не трябва да се преувеличава. Баба му го пита, защо тогава момичето не е заминало, защо е размислило? Арда мълчи, а баба му отговаря, вместо него, че момичето е объркано, а той трябва да внимава за последствията от постъпките си за неговото семейство, а също така и за семейството на Дамла и няма право да се държи така безотговорно.

-Бабо, аз не се държа безотговорно – отговаря Арда.
-Добре, след като е така, ако искаш да се виждаш с Дамла, ти трябва да получиш разрешение от г-н Баръш, а сега направената от теб грешка, ще ни кара да се срамуваме, знай това и се дръж подобаващо – отвръща г-жа Фериде.

Ерсой вижда, че Дженк е посърнал и го пита, дали е толкова лошо положението с Азра, а той примирен му отговаря, че да и тя е много права за това. Ерсой го пита, а той какво прави, че не вижда, къде е онзи борбен и решителен Дженк, който познава?! Чувайки това, Дженк не се колебае, нито за миг и отива, и хваща Азра за ръка и ѝ казва, че трябва да поговорят.

-Къде ме водиш? Там има още толкова работа! – ядосва се Азра.

-Трябва да поговорим! – отговаря Дженк.

-Аз не искам, да говоря с теб – отвръща Азра и се връща обратно.

-Аз ще говоря, а ти ще слушаш – казва Дженк, като се опитва да я настигне. – Азра, да се разделя с теб, беше най-правилното решение!

Чувайки това Азра все едно замръзва на място, но се обръща, връща се и ударя плесница на Дженк.

-Какво се опитваш да направиш? Какво говориш?– пита ядосана Азра, като налага с юмруци Дженк.

-Стана ли ти по-добре? Аз исках да разбера, твоите истински чувства, Азра, а шамара е доказателство за тях – пита Дженк.

-Какво доказателство? – пита все още ядосана Азра.

-Това, че ме обичаш – казва с усмивка Дженк.

-Това, че те обичам, не означава, че ще ти простя, Дженк! Ти ме остави, заради игрите на Сумру! – много е ядосана Азра.

-Азра и днес щях да направя същото! Какво трябваше да направя, да те оставя в затвора ли? В онзи ден направих това, за да те спася и днес бих направил същото! Ти искаш да ме накажеш ли? Добре! Аз съм готов! Но, аз никъде няма да отида, Азра! – заявява Дженк.

-Няма да ти простя! – казва Азра, като се опитва да избяга от него.

-Азра, дори да минат 10, 100 години, аз никъде няма да отида – казва вървейки след нея Дженк.

.Дженк, не върви след мен! Ненавиждам те! – казва Азра, като отново го налага с юмруци.

В един момент погледите им се срещат и двамата взаимно се прегръщат.

Шофьорът на г-жа Фериде оставя Дамла пред хотела на Баръш. Сумру я вижда и тъкмо да тръгне към нея, вижда Баръш, който е много ядосан, тя го моли да поседнат и да поговорят, а Баръш вземайки куфара на дъщеря си, казва, че ще си поговори с Дамла насаме в кабинета си.

Баръш е много ядосан, че дъщеря му не е заминала за Лондон и обвинява Арда за действията на Дамла.

След разговора на Арда с баба си, той идва в хотела на Баръш, за да поговори с него. Виждайки го, Баръш се вбесява и благодарение на Гюркан не се стига до нещо повече. Гюркан моли Арда да си върви, защото моментът не е подходящ да говори с Баръш, а младежа му отвръща, че никъде няма да ходи, докато обясни ситуацията.

Арда казва на Баръш, че отдавна е щял да поиска разрешение от него, ако е знаел, че той е баща на Дамла.
-Ти повече няма да видиш Дамла! Всичко свърши! – казва Баръш, който Гюркан едва удържа.
-Г-н Баръш, аз не съм такъм човек за какъвто ме мислите и не бих направил нищо, което би разстроило Дамла – опитва се да обясни Арда.

Вбесен Баръш му отвръща, че няма да може да направи нищо на Дамла, защото тя ще замине от тук и никога повече няма да се върне!

Както разбрахме Дженк и Азра се сдобриха и щастливи се разхождат по улицата.
-Дженк, искам да те помоля за нещо?! Да поговориш с Баръш и да оправите отношенията си – казва Азра.
-Азра, аз… - чуди се как Дженк да ѝ каже, че няма да стане, но Азра го прекъсва: - Чуй ме, единият ми е като брат, а другият ми е съпруг! Когато разговаряте и се обиждате, аз се оказвам между вас, но аз искам това, не само за себе си, а за Дамла и Арда. Докато отношенията ви са обтегнати, нито един проблем няма да се реши! Аз искам да сложим край на тази напрегната обстановка.
-Но, не само аз съм виновен за това напрежение – отвръща Дженк, а Азра усмихната му казва, че ако той е съгласен с нея, тя ще уреди нещата с Баръш. Азра хваща Дженк за ръката и го пита, дали е с нея?

Телефонът на Азра звъни, тя го изважда и казва, че Гюркан ѝ звъни, а Дженк я пита, нали не мисли да ходи на работа по-това време, а тя му отвръща, че ще види.

-Да, Гюркан, ние сега ще дойдем с Дженк – казва притеснена Азра и затваря.

-Дженк, трябва бързо да отидем в хотела, че Арда е там – обяснява Азра, а Дженк е много изненадан чувайки това.

Дамла казва на Сумру, че отива в полицията да разкаже всичко, но Сумру я спира, като ѝ казва, че на никой няма да са от полза нейните признания, защото Дженк и Азра са се сдобрили и са оставили катастрофата зад гърба си и за нея ще е най-добре, ако и тя загърби инцидента.

Гюркан и Арда си срещат в салона в хотела с Дженк и Азра. Гюркан им обяснява, че Баръш се ядосал, заради Дамла, а точно тогава дошъл и Арда и всичко съвпаднало и Баръш побеснял. Азра казва, че ще се качи да поговори с Баръш, а Дженк ѝ казва, че той ще поговори с Арда.

Азра моли Баръш да ѝ се довери и тя да оправи проблема между Арда и Дамла, но разговора им е подслушан от Сумру, която си говори сама: „Да видим, дали ще можеш да решиш този проблем, Азра?“ Всъщност Сумру идваше да говори с Баръш по повод Дамла, но чувайки разговора им, ядосана отива и казва на Дамла, че баща ѝ е много ядосан и е решен да я изпрати в Лондон, и въобще не е искал да я изслуша, лъже Сумру. Дамла ѝ казва, че не иска да заминава, а Сумру ѝ казва, че всъщност има един изход, но тя трябва да се срещне с Арда и да му каже това, което тя ѝ каже.

Дамла се среща с Арда и му казва, че не иска да заминава, а Арда ѝ казва, че и той не иска, и ако има начин иска да ѝ помогне.
  • Какъв е начинът, който Сумру каза на Дамла, за да може да не замине за Лондон ще разберем в следваща серия…
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...