Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 1

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Жена търси сари в определен нюанс на лилавото. Продавачката не може да намери такова. Жената решава, че трябва да отиде в друг магазин. Друга жена влиза в магазина и дава на клиентката сари в точния цвят. Това е Палави Дешмух. Клиентката е щастлива и пита Палави дали това е нейният магазин. Тя отговаря, че магазинът е на нейния свекър. Жената пита дали Палави е изминала целия този път, за да ѝ даде сарито. Тя казва на клиентката, че нейният свекър я е научил, че клиентът и неговото удовлетворение трябва да бъдат нейният основен приоритет. Жената е много щастлива и благославя Палави. Тя си тръгва. Изведнъж започва да вали. Служителката в магазина, Кришна, казва на Палави, че странният дъжд е знак за добри новини.

Палави е прогизнала от дъжда. Кришна я завежда в дома си и я моли да се преоблече и освежи. Майката на Кришна нарочно ѝ дава бяло сари и я моли да спазва традициите и правилата на обществото, тъй като тя е вдовица и трябва да спазва нормите заради мъртвия си съпруг. Тя приема сарито и казва на Кришна, че ще го носи, ако това прави майка ѝ щастлива, и си тръгва, когато дъждът спира. Кришна се моли на бог да върне щастието в живота на Палави.

Рагав е в колата с Анджали, тя mu казва, че той е секси. Tой ѝ казва, че тя не е секси, тя е тук само заради парите му, а момичето отговаря, че харесва отношението му.

Палави вижда, че малко момиче продава нещо и момичето се кани да се приближи до нея r но виждайки цвета на сарито ѝ, спира. Колата на Рагав се разваля близо до тях. Шофьорът на Рагав излиза да види какъв е проблемът с колата. Малко момиче тича към Рагав и му казва, че ще се ожени за хубаво момиче, ако си купи от синдура ѝ. Той ѝ дава повече пари от необходимото и ѝ казва да се забавлява. Жената в колата си мисли, че той го е купил за нея. Рагав ѝ казва, че тя не е от момичетата, за които той ще се ожени, и че го е купил само защото не може да понася да вижда деца тъжни. Той хвърля синджира и той пада върху Палрави. Тя е объркана.

Палави стига до дома си с надеждата никой да не я види. Свекърва ѝ, Шарда, се ядосва, като вижда бялото ѝ сари, и я моли да уволни Кришна. Тя казва, че щом семейството ѝ не може да уважава Палави, то не бива да позволява на Кришна да работи в магазина им. Палави я спира да я уволни. Шарда и Палави започват да плачат и Шарда казва, че Палави ѝ е като дъщеря и че иска тя да бъде щастлива. Шарда пожелава на Палави да продължи напред и че знае колко ѝ липсва Мандар и се заклева пред себе си, че ще ѝ намери добър съпруг.

По-късно Рагав забелязва момиче на пътя и я моли да се качи в колата му, но тя отказва и той я кара насила, но тя протестира, когато там идват някакви главорези и молят Рагав да остави момичето, но той влиза в грозна схватка с тях и се прибира вкъщи ранен и започва да пие.

Палави се подготвя за пуджа. Сутринта свекърва ѝ и свекърът ѝ се разхождат и Шарда разказва на съпруга си за инцидента от снощи. Тя все още е ядосана. Те стигат до къщата и чуват музика. Виджай хвали Палави за подготовката ѝ за ритуалите.

Рагав пие и крещи на някого по телефона. Слугата забелязва, че на пода има петно от кръв и се изплашва. Рагав му казва, че снощи е бил ранен, така че това е неговата кръв, и слугата се опитва да му донесе аптечка, но Рагав ядосано отказва. Той му казва да спре да му показва фалшива загриженост и да се хваща за работа. Рагав казва, че знае, че го смята за лош човек, но не му пука. По-късно Рагав разглежда дизайни на лаптопа си. Един дизайн не му харесва. Той се обажда на дизайнера, но вместо него на телефона отговаря Палави. Тя си мисли, че той е водопроводчикът Рагав, и веднага започва да му крещи. След малко тя разбира, че това е обаждане за друг номер и затваря. Рагав е ядосан.

Палави отива в храма. Цялото семейство е там с изключение на снахата на Виджай, Сулочана, и една от дъщерите ѝ. След малко те идват. Виджай съобщава, че Палави ще прави пуджа, а Сулочана протестира, но снаха ѝ казва, че Палави е тяхна дъщеря. Сулочана изразява омразата си към Палави и си тръгва с дъщеря си, докато Палави седи в пуджата с Манси, другата ѝ дъщеря, която скоро ще се омъжи. Шарда моли свещеника да се помоли за Манси, тъй като следващия месец ѝ предстои сватба, и за Палави, за да си намери и тя добър жених и да не е повече вдовица. Той казва, че тя скоро ще си намери някого, Палави казва, че не иска никого, той казва, че това е божие решение.

Рагав изпраща някой да шпионира момичето, което е видял вчера. Палави и Кришна отварят магазина, когато Кришна забелязва, че някой следи счетоводителката им Кирти. Палави се приближава до нея и прави видеозапис на непознатия, който я е следил. Тя го предупреждава да не я безпокои в бъдеще или ще се обърнат към полицията. Кирти благодари на Палави.

Рагав отива в бижутерския си магазин и моли асистентката си да му даде информация за всичко, свързано с момичето. Една жена се опитва да привлече вниманието на Рагав. В същото време човека изпратен да шпионира Кирти се връща/ Рагав се ядосва и го пита защо се е върнал, без да е изпълнил мисията си. Той му казва, че Палави го е снимала на видео и го е заплашила, че ще отиде в полицията.

Кирти преглежда сметките на магазина и казва на Палави, че ако този месец не направят добра печалба, има голяма вероятност магазинът да бъде затворен. Рагав отива в магазина на Палави. В магазина е останала само Кришна, която показва сари на клиент. Той си мисли, че тя е собственичката, и я заплашва. Кришна му казва, че не е собственичката. Рагав я пита за името и адреса на Палави.

Майката и свекърът на Палави решават да я омъжат. Сулочана планира да унищожи всеки шанс за сватба. Шарда убеждава Палави да се срещне с мъж за уреден брак. Семейството на мъжа идва в къщата на семейството, за да се види с Палави. Всичко минава гладко, но накрая Сулочана разкрива истината, че Палави е вдовица. Семейството на мъжа е в шок и започва да ги унизява. Палави губи самообладание и им казва да млъкнат и да си тръгнат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32