Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра се опитва да оправи отношенията между Дженк и Баръш, но Арда и Дамла идват с голяма новина и отново нажежават отношенията между двамата. Вижте още какво ще се случи в еп.181 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 28 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 180 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк и Азра се сдобряват. Баръш обвинява Арда за действията на Дамла. Сумру се възползва от отчаяното положение на Дамла и я използва като инструмент в план си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 181 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 28 юни 2022 по Diema Family:

Азра моли Баръш да се сдобрят с Дженк, а той неохотно се съгласява. Идеята ѝ е да обсъдят проблемите, които са възникнали между Дженк и Баръш на вечеря в дома на Баръш, но Сумру се появява преди вечерята.

Настроението между двамата мъже не е идеално, но ситуацията се нажежава, когато Арда и Дамла се появяват и им съобщават голямата новина: Ние се оженихме!

Баръш обвинява отново Дженк за случилото се.

Сумру настройва Баръш против Дженк.

Азра разбира, че Дженк наистина не е спирал да я търси през цялото време.

Арда води Дамла в имението и моли майка си за помощ.


„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като се сдобриха, Азра и Дженк прекарват първата си нощ заедно. Азра се опитва да вразуми Баръш, но той е непреклонен. Гневът му е толкова...

Дамла е с Арда, когато ѝ се обажда Азра. Тя ѝ казва, че сигурно не иска да се прибере довечера, но трябва да го направи, за да поговори с баща си. Дамла ѝ отговаря, че баща ѝ не я разбира, а Азра ѝ отвръща, че я разбира и предлага да остане в някой от хотелите им. Дамла се съгласява, но казва, че баща ѝ ще е против, а Азра я успокоява, че тя ще се разбере с баща ѝ и я моли да не прави нищо прибързано, и до почака всичко да се успокои, за да намерят разумно решение.

Азра казва на Баръш, че ще настани Азра в някой от хотелите им, защото им трябва вземе, за да разрешат ситуацията, в която са попаднали. Тя му казва, че довечера ще дойдат на вечеря, за да поговорят.

-С кой? – интересува се Баръш.
-С Дженк, защото ние с него се сдобрихме и аз искам да дам шанс на връзката и на теб, защото иска ти да ме подкрепяш – обяснява Азра.
-Не аз, а ти премина на другата страна – отвръща Баръш.
-Знам, че си прав, но искам да ме подкрепиш, защото аз винаги те подкрепях. Защото аз искам това, не само за себе си, а и за Дамла. Тъй като ти не искаш да седнеш и поговориш с Дженк, вие двамата нищо не знаете един за друг, затова стана и този проблем с Арда – казва Азра.

Гюркан, който също е при тях, казва на Баръш, че идеята на Азра е много добра.

-Какво мисли Дженк? – пита Баръш, а Азра му отговаря, че Дженк, също ще се съгласи, защото той също иска да си оправи отношенията с него и сложи край на враждата им.

Баръш неохотно се съгласява.

В същото време Арда пита Дамла, как толкова бързо ще решат това, а тя му обяснява, че има една позната, която всичко ще оправи.

Еден ден по-късно.

Азра и Дженк се приготвят да отидат на вечеря в дома на Баръш.

Арда разбира от майка си, че брат му и Азра ще ходят на вечеря у Баръш и е доста изненадан….

Баръш говори с Азра по телефона, а тя му казва, че и Дамла ще дойде на вечеря, а той ѝ казва, че ги чака и да не се притеснява, и се надява да стане така, както тя предполага. След като приключва разговора с нея, на входната врата се звъни. Баръш е изненадан да види Сумру.

Тя се извинява, че е дошла по това време без предупреждение, но много се е притеснявала за него и за Дамла и го пита, дали може да се види с дъщеря му, а Баръш ѝ отговаря, че снощи Дамла е останала в един от хотелите му.

-Аз си мислих, че всичко сте оправили с Дженк и Азра – казва Сумру.
-Да, тази вечер се надявам всичко да се нареди, защото Азра и Дженк ще дойдат, за да поговорим – обяснява Сумру.
-Ще е хубаво, ако и Дамла дойде. Добре аз ще ставам, защото като ме видят, ще се напрегнат – смее се Сумру.
Тъкмо да си тръгне Сумру е изненадана, че вижда Фатма в дома на Баръш.
-Г-жа Фатма, новата ни икономка – представя я Баръш.
-Много ми е приятно – усмихва се Фатма.

Сумру е леко в шок, когато идва на себе си казва:

- И на мен също! Смеейки се насила…

В този момент пристигат Азра и Дженк.

-Какво правиш тук? – пита Дженк Сумру.

-Нищо, тъкмо си тръгвах – отговаря Сумру.

-Ти може да не си тръгваш, остани с нас на вечеря, защото аз все още решава, кой да приемам в къщата – казва Баръш, като гледа строго Дженк.

На масата Баръш казва на Дженк, че не иска брат му да се вижда с Дамла, защото лошо ѝ влияе. Азра го предупреждава, че забраната, може да доведе до необмислени действия от страна на Дамла.

-Какво предлагаш да неправия? – пита Баръш.

-Първо трябва да спечелим доверието на двамата и да не им забраняваме да се срещат, като разбира се не ги изпускаме от контрол. Защото колкото повече ги ограничаваме, толкова повече те ще се инатят и ще придадат значение на приятелството си, повече отколкото заслужава – отговаря Дженк вместо Азра.

Азра казва, че подкрепя идеята на Дженк, а също така, той няма да се разделя с Дамла.

-Дамла е в това състояние , защото се чувства, притисната от теб – добавя Азра.
-Аз не мога да се държа така, все едно нищо не е станало, защото ще загубя целия си авторитет – отвръща Баръш.
-Ти си много прав! Това касае и Арда, защото той също трябва да заплати за това, което е направил. Но аз мисля, че ще е разумно, ако действаме заедно – казва Дженк.
В този момент пристигат Арда и Дамла и им съобщават, че са се оженили!

Всички са в шок, освен Сумру.

-Арда, какво си направил? -пита изненадан Дженк.
-Аз направих, това което ти ми каза – отговаря Арда.

Баръш неправилно разбира думите на Арда, като си мисли, че Дженк е знаел, че Арда и Дамла са се оженили и най-нагло е дошъл на вечеря в дома му.

Дженк се опитва да му обясни, че нищо не е знаел, но…Баръш е бесен. Намесва се и Азра: - Казваме ти, че нищо не знаехме, току-що разбрахме!

-Стига! Ние ви казахме, че се оженихме, но никой не се интересува от нас, а вие продължавайте да се карате! Ние си тръгваме! – казва Арда като хваща Дамла за ръка и напускат къщата...
-Баръш, аз наистина не знаех – казва отново Дженк.

-След като не си знаел, отиди и им попречи, и доведи дъщеря ми – заповядва Баръш. Дженк излиза, а Баръш тръгва след него.

-Време е да избираш! Казах ти, че не можеш да си на две места едновременно! Виж аз спечелих, моята страна е известна, аз съм тук – казва доволна Сумру на Азра.
-Ти нищо не си спечелила, Сумру! – казва Азра и излиза.

Действието се пренася в колата, където Дженк се ядосва на брат си, че тъкмо са си мислили, че всичко се е оправило, а той отново всичко е съсипал. Азра го пита, дали знае, къде може да са отишли, а той ѝ отговаря, че се сеща за едно място.

Дженк се обажда на баба си, за да ѝ съобщи, че вечерята с Баръш се е провалила, защото Арда и Дамла са се оженили. Г-жа Фериде не може да повярва.
Дженк казва на Азра, че той е виновен за всичко, защото се е отнасял с брат си, като дете, а Арда с тази си постъпка иска да му докаже, че е пораснал.

Азра го успокоява, че и това ще преживеят.

Азра и Дженк са на яхтата. Докато Дженк се опитва да се свърже с Арда. Азра влиза вътре в яхта и вижда, календара, на който Дженк е зачеркнал всички дни, в които е бил без нея… общите им снимки… писмо...

Дженк влиза при нея.

-Ти, наистина ли, през цялото това време си ме търсил? – пита Азра.

-Търсихте! Аз не знаех какво ще ти кажа, като те намеря, но през цялото време те търсех – отговаря Дженк.

-Затова ли яхтата си я кръстил „Чудо“? – пита Азра.

-Да! Всъщност тя ми донесе късмет – отговаря Дженк. – Азра, аз….

-Добре! Не казвай нищо. Сега сме заедно и с всичко, ще се справим. Заедно ще излекуваме раните си – казва Азра, като двамата се прегръщат.
В същото време Сумру настройва Баръш против Дженк, като му казва, че той никога не действай без план. И след като преди време, той му е отнел най-ценното Азра, сега Дженк си отмъщава, като му е отнел Дамла.
Арда води Дамла в имението, където Сумру току-що е научила от свекърва си, че двамата са се оженили. Арда моли майка си за помощ, като ѝ обяснява, че се е оженил за Дамла, за да я спаси от баща ѝ!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...