Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра предупреждава Баръш за лошите намерения на Сумру, но той не го взема на сериозно. Г-жа Фериде прави така, че не само Арда да изпусне полета си, но и да събере цялото си семейство. Вижте още какво ще се случи в еп.179 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 24 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 178 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра споделя на леля Фериде, че е изгубила доверието си в Дженк и никога няма да му прости, а възрастната жена я предупреждава да не се зарича, защото на сърцето не може да се заповядва. Сумру прочита дневника на Дамла и разбира, че тя е виновна за смъртта на Мерт.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 179 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 юни 2022 по Diema Family:

Азра предупреждава Баръш за лошите намерения на Сумру, но той не го взема на сериозно. Баръш обвинява Азра, че тя вече не се интересува от неговото семейство, защото е избрала семейството на Дженк.

Серап се обръща към г-жа Фериде за помощ, за да накара Арда да се откаже от плановете си. Мъдрата жена не само успява да накара Арда да изпусне полета си, но и да събере цялото семейство.

Сумру намира писмото, което Дамла е оставила на баща си, в което му признава всичко.

Дамла отива при Дженк и Азра, за да им признае за катастрофата.
Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк и Азра се сдобряват. Баръш обвинява Арда за действията на Дамла. Сумру се възползва от отчаяното положение на Дамла и я използва като инструмент в...

Азра е в дома на Баръш, за да поговори с Дамла, преди тя да замине за Лондон. Азра ѝ признава, че в последно време не са се виждали често, затова не е знаела за връзката ѝ с Арда, но ако е разбрала по-рано е можела да им помогне и нещата да не са стигнали до тук.

-Дамла, аз се извинявам, че ти пострада, заради нас, защото баща ти, се отнася така с Арда, заради различията му с Дженк. Аз се опитах да му разкажа, да го убедя, но той не поиска да ме чуе – казва Азра.

-Азра, аз трябва да те помоля за прошка, защото аз ти причиних вреда, твоето семейство… - отвръща Дамла, а Азра я прекъсва и я моли да не говори така, защото за нищо не е виновна.

-Азра има нещо, което не знаеш – заявява Дамла.

-Дамла има нещо, което ти трябва да знаеш, затова ме чуй – прекъсва я Азра. – Ако ти не ме беше хванала за ръка и завела в Мугла, аз можеше да не съм в това състояние, можеше никога да не си стъпя на краката, затова съм ти много благодарна.

Арда казва на приятеля си, че е намерил билет за Лондон в последната минута, а той му отвръща, че май се е побъркал. В същото време Дженк се опитва да се свърже с брат си, но той не му вдига. Дженк споделя на Ерсой, че е блокирал всички карти на брат си и сега да го види, как ще замине за Лондон. Дженк казва, че преди време баба му е направила същото с него и явно този метод работи, след като той все още е тук.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 1

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Г-жа Фериде се среща със Сумру и я предупреждава да не преминава границата… След разговора с нея, възрастна жена казва на Ширин, че Сумру се надява на някой, а Ширин ѝ отговаря, че тя мисли, че това е г-н Баръш.

Текст от potv.bg
Азра отива при Баръш и му казва, знае колко много обича и държи на Дамла, затова трябва да му каже, че когато е отишла у тях, за да се види с Дамла, Сумру е била там.

-Какво има в това? Защо това те тревожи? – пита Баръш.

-Сумру беше в къщата ти, до дъщеря ти, ти казвам – ядосана повтаря Азра.

-Да и снощи също беше у нас, аз я поканих на вечеря – казва Баръш.

-Баръш, ти сериозно ли? – не може да повярва Азра.

-Сумру спаси живата на дъщеря ми, а аз, за да ѝ благодаря я поканих на вечеря – обяснява Баръш.

-Баръш, Сумру не спасява животи, а ги съсипва. Ти няма и да забележиш, как тя ще проникне в живота ви и ще го унищожи – предупреждава Азра.

-Ти не преувеличаваш ли? Защо и е на Сумру да го прави? – пита Баръш.

-Да причини болка на тези, които обичам – отговаря Азра.

Баръш ѝ казва, че Дамла заминава, а Танем е малка, а той голям човек и може да се погрижи за себе си и Сумру нищо не може да му стори. Той я кара да се успокои, защото не можела да разсъждава трезво…

-Добре тогава, нека да развалим договора със Сумру и тя да ти покаже, че има добри намерения към теб – предлага Азра. Баръш ѝ отговаря, че няма да стане, защото е непрофесионално и несправедливо, защото няма нищо съмнително, и няма причина за това.

Азра му казва, че той може да не ѝ вярва, но тя ще защити Дамла, Танем и него от Сумру. Баръш я обвинява, че някога и тя е била от неговото семейство, но вече не се интересува от тях, защото е направила своя избор и е избрала семейството на Дженк.

Текст от potv.bg

Азра споделя с Гюркан, че Баръш е под влиянието на Сумру, а той я съветва да не го притиска, защото той ще направи всичко наобратно и ѝ казва, че Баръш и икономката е уволнил и сега търси нова. Азра се сеща за Фатма и казва, че има някой предвид, който е много подходящ, но Баръш като разбере, че тя я предлага напук на нея няма да я вземе. Гюркан ѝ предлага да направят така, че все едно, той е намерил жената.

Текст от potv.bg
Серап отива при г-жа Фериде и я моли за помощ, защото тя не може да се справи с Арда и само тя може да го спре да не заминава.

Г-жа Фериде се обажда на Арда и му казва, че има нужда от него. Арда забравя за всичко и притеснен, да не би, да се е случило нещо лошо, хуква при баба си.

По същия начин тя се обажда на Дженк и Азра, без да им дава обяснения, само им казва, че има нужда от тях.

Г-жа Фериде не само успява да накара Арда да изпусне полета си, но и да събере цялото семейство.

Сумру намира писмото, което Дамла е оставила на баща си, в което му признава всичко, че е съсипала живота на Дженк и Азра, и от съжаление е довела Азра в Мугла, но ще отиде да им признае всичко, а след това ще отиде в полицията.

Разбирайки това Сумру се опитва да се свърже с Дамла, но тя не ѝ вдига, защото се опитва да каже истината на Дженк и Азра.

Виждайки я колко е притеснена, Дженк и Азра я карат да седне, а г-жа Фериде я пита, дали баща ѝ знае, че не е заминала, а тя отвръща, че не. В този момент получава съобщение от Сумру, да не казва на никой нищо, защото писмото е в нея.

Г-жа Фериде нарежда на шофьора си да закара Дамла при баща ѝ и казва на Азра да се обади на Баръш, а на Арда, че иска да поговори с него.

Азра се обажда на Баръш и му съобщава, че Дамла не е заминала за Лондон и шофьора на г-жа Фериде ще я докара при него.

Дамла изпраща съобщение на Семру, че идва, а Сумру е много доволна, че всичко се развива, както тя иска.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...