Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 98 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре признава на Зайнеп, че е лудо влюбен в нея и никога няма да се откаже от нея. Тарък прави изненадана на Съла и ѝ казва, че иска да изживее живота си нея. Есин остава сама, изоставена от мъжа и дъщеря си. Вижте още какво ще се случи в 98 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 7 юли 2021 по NOVA.

Зайнеп и Емре

Зайнеп и Емре

В 97 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Есин унищожава диска с видеото, но Емре е решен, че ще намери доказателства и вкара в затвора! Зайнеп казва на Бора, че не иска да го вижда никога повече! Тарък е щастлив, че Съла е жива и иска да я представи на всички, като своя жена. Мелтем разбера, че Съла е жива.

Бора не е на себе си, че Зайнеп не иска да го вижда. Садък му казва, че е говорил с нея и ще му се обади по-късно, а Бора му казва, че след като Зайнеп е казала, че не иска да го вижда, тя ще спази обещанието си.

Аслъ пита Зайнеп, защо Емре все още я търси? Зйнеп ѝ казва, че той е разбрал, че Есин е направила всичко това с нея и иска да докаже на всички, че тя е невинна. Аслъ ѝ я пита, защо по-рано не ѝ е казала тази хубава новина. Аслъ ѝ казва, че е станало както тя е искала, Емре е научил истината, но не може да разбере, защото тя постъпва така?! Зайнеп ѝ отговаря, че Емре е много закъснял, защото клеветата на Есин спрямо нея, вече я знаят всички в болницата... В същото време са прекъснати от Емре, който ѝ казва, че иска да поговори с нея и след малко ще бъде пред тях. Виждаме, че Есин следи за Емре, за да му попречи, да не я хвърли в затвора.

Зайнеп казва на Аслъ, че ще се срещне с Емре, за да му каже в очите, че не го иска повече в живота си! И ще го направи напук на сърцето си!

Тарък подготвя изненада за Съла в новия им дом...

Джансу пита баща си, какво означават тези изследвания на майка ѝ, тя с очите си е видяла, как колата я е блъснала. Ведат ѝ отговоря, че както вижда, това е поредната игра на майка ѝ... Ведат казва на Джансу, че ще се изнесе от къщи, защото не може да живее с майка ѝ под един покрив.

Арзу иска да се види с Джангиз, защото не може без него, а Сахер ѝ казва да почака малко, че той е дошъл на себе си и ако я види, отново ще му стане лошо....

Тарък се обажда на Съла ѝ казва, че е изпратил за нея кола и ще се видят вкъщи.

Мехмед връща кутията на Съла, която взе от Мелтем, но писмото за развода остана под масата в кафенето, защото като я донесе, без да иска я разсипа...

Зайнеп и Емре се срещат, а Емре ѝ казва, че е напълно убеден, че зад всичко стои Есин! Зайнеп му казва, че вече му е казала, че не иска да чува нищо от това, че обръща нова страница в живота си, къде той не присъства, а Емре ѝ отвръща, че няма да я остави и да си го набие в главата!

Зайнеп пита Емре, дали това не е новата му игра, първо ще ѝ каже, че ѝ вярва, а след това обижда! Емер ѝ казва, да не говори така, защото се срамува от това, което е направил, тогава с нея.

- От тук нататък в живота ми си само ти! Все ми е едно, какво другите ще кажат, какво мислят! На мен ми стига да знам, че ти ми вярваш!

Емре ѝ казва, че знае колко голяма болка ѝ е причинил и как иска да се върне в онзи ден, когато за първи път я срещнал.

Зайнеп му отвръща, че не знае, как се получава така, но когато е далече от него тя го мрази и ненавижда, но когато е до нея и той я гледа с този поглед, тя отново се предава пред него!

Емре ѝ казва, че чувствата му към нея не са се променили, че е лудо влюбен в нея!

Мелтем казва на Бусе, че Съла е жива, че не е могла да се избави от нея, а Тарък никога няма да се откаже от нея!

Бусе моли Мелтем да разбере, че Тарък е влюбен в Съла и тя нищо не може да направи, да се откаже от тях и да продължи да живее живота си!

Емре казва на Зайнеп, че ще докаже на всички, че е невинна, ще вкара Есин в затвора и ще бъдат щастливи както преди!

Зайнеп не издържа на всичко, което казва Емре и му казва, че не се чувства добре и ще е добре, ако се прибере. Емре я моли поне един път да му каже, че го обича, както преди! Зайнеп го моли, да не усложнява нещата, защото тяхната омърсена любов, не може да стане невинна като преди!

Емре ѝ казва, че докато се обичат, нищо не е свършило между тях и той няма да се откаже от нея, и няма да повтори грешката си втори път!

В същото време Есин заснема срещата на Емре и Зайнеп, и след като вижда, че Зайнеп си тръгва сама си мисли, че Емре иска да си върне Зайнеп, но е много късно! Тя отдавна е подписала смъртната присъда на тяхната любов!

Емре се обажда на своя приятел Мурад, който работи в полицията, за да му помогне, за да вкара Есин в затвора!

Тарък прави романтична изненада на Съла... и ѝ казва, че иска да изживее живота си нея.

Зайнеп не знае, как може да държи Емре по-далече от себе си, след като толкова много го обича!

Есин не разрешава на Ведат да си тръгне, а му казва, че е взела диска от Емре и го е унищожила, и той не трябва да се притеснява, и не трябва до ходи никъде, защото никой няма да разбере, какво е направила! Ведат не може да повярва! Пита Есин, защо си мисли, че като е унищожила диска, с него ще унищожи и мръсните си игрички?! Ведат ѝ казва, че не може да излага себе си, като остане при нея, като неин съпруг!

Есин казва на Ведат, че няма да позволи, той да си тръгне, заради някаква си Зайнеп. Каквато майката, такава и дъщерята ѝ, и му припомня, как Хулия е преспала с друг мъж, и го е зарязала преди да се оженят. И ако не е била тя, за да му помогне да се съвземе от измяната на Хулия...

Ведат ѝ казва, че и тогава, тя е дошла и му е казала, че Хулия му е изневерила, и се чуди, защо тогава ѝ е повярвал?! Нещо го кара да си мисли, че тя го е разделила с Хулия! Есин му казва, да престане да защитава Хулия и дъщеря ѝ пред нея! Ведат ѝ казва, че наистина повече няма да говори с нея и ѝ тряска врата под носа, и напуска Есин!

Джансу казва на Есин, че се срамува от нея, от това, което е направила.

Есин обляна в сълзи, остава сама изоставена от близките си.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 98 на 7 юли 2021 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?